LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 970
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 260
Здравейте, дами Simple Smile

Имате ли представа защо при момчешките блузки размерът скача от 102 направо на 114 - малкия скоро ще направи 3 но сега му взимам тениски 102 и са му точни, блузите с дълги ръкави също са му 102 - какво да правя, за есента 114 ли да му взема, няма ли да са му огормни???

Благодаря Simple Smile

# 1 261
Тези сандалки на Кашарел, намалени от 100 на 1 евро пак са се появили. Само номер 38 е наличен.

Явно се е бъгнал сайта, аз не ги виждам...

# 1 262
Здравейте, дами Simple Smile

Имате ли представа защо при момчешките блузки размерът скача от 102 направо на 114 - малкия скоро ще направи 3 но сега му взимам тениски 102 и са му точни, блузите с дълги ръкави също са му 102 - какво да правя, за есента 114 ли да му взема, няма ли да са му огормни???

Благодаря Simple Smile

Щерката е на 4 години и нещо, и аз по принцип и вземам 114 размер и са й ок... На вас може на есен все още и 102 да ви стават... зависи от марката и моделчето.  Peace

# 1 263
Сайта в момента е пълна трагедия, не че ще ровя повече. )))

artexa, най-вероятно го няма междинният размер 108. Аз също на много от нещата, които бях харесала имаше 74 и после 86, като изчакаш малко ще пуснат каквото трябва.

Аз вече съм на тема нова колекция, даже се чудя дали да не си пусна един пуловер, много ми е харесал, а има и кодове за новата колекция. ))))

# 1 264
  • Пловдив
Тези сандалки на Кашарел, намалени от 100 на 1 евро пак са се появили. Само номер 38 е наличен.

Явно се е бъгнал сайта, аз не ги виждам...

Жалко, при мен се отварят. Ето линк и така, дано се отвори.
http://www.laredoute.fr/vente-sandales.aspx?productid=324086218& … 2&prodcolor=1

# 1 265

artexa, най-вероятно го няма междинният размер 108. Аз също на много от нещата, които бях харесала имаше 74 и после 86, като изчакаш малко ще пуснат каквото трябва.

Ами при блузките специално никога не съм виждала междинен номер, само при панталоните - пък и гледам,ч е и занапред продължават през две години; изглежда са си така. Много странно - 102 на есен и да ни стават, ще ги носим сигурно месец два най -много - пък и е доста гадно с късичките ръкавки Simple Smile

# 1 266
  • Sofia
като ги сложиш в кошницата ги огражда в червено Peace

# 1 267
  • Русе
Мацки, ако някой сега прави поръчка, моля ви, да ми пусне едни такива сандали. Страхотни са!

еййй, жалко   Cry

# 1 268
  • Там....където всичко е възможно ....
А на мен ми се появява тази женичка с книгата дето ми писна да я гледам #2gunfire

А иначе за дудунката ме е яд че я е хванало липсата,дано да се появи пак Wink
Благодаря на момичетата които си направиха труда да я потърсят  bouquet

# 1 269
 #Cussing out с такова желание станах сутринта да си пусна най-после първата поръчка...
Първо ми изписа, че неми приема картата, а сега на третата стъпка в падащото меню излиза само Американ експрес.
Какво става с този сайт  #Cussing out

# 1 270
#Cussing out с такова желание станах сутринта да си пусна най-после първата поръчка...
Първо ми изписа, че неми приема картата, а сега на третата стъпка в падащото меню излиза само Американ експрес.

Излез от акаунта и след малко пробвай пак да влезеш... и на мен ми се е случвало  Peace

# 1 271
излез от сайта и пак влез и ще се оправи Peace

# 1 272

Е как какво става, представете си колко хора поръчват в момента Simple Smile Спокойно, ще стане  Grinning

# 1 273
Цитат на: а сега на третата стъпка в падащото меню излиза само Американ експрес.
[/quote
На мен ми се случва постоянно, защото пробвам през половин час картата, трябва да излезеш и след известно време пак да влезеш и да стигнеш до там с менюто, аз вече не знам за кой ът го правя, вече лудите ме ловят, май по време на големите намаления ще пропусна, че представям си какво ще бъде тогава...
Ако някой е успал да поръча по време на намаленията , моля да сподели опита си.

# 1 274
Сайтът в момента е много зле - ту "сървърът е много зает"  Mr. Green, ту излиза каката с книгата  ooooh! Изчезват разни неща, появяват се нови, после се връщат старите...УжасТ  Sick Явно правят нещо по сайта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт