LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 019
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 275
  • някъде там

На мен ми се случва постоянно, защото пробвам през половин час картата, трябва да излезеш и след известно време пак да влезеш и да стигнеш до там с менюто, аз вече не знам за кой ът го правя, вече лудите ме ловят, май по време на големите намаления ще пропусна, че представям си какво ще бъде тогава...
Ако някой е успал да поръча по време на намаленията , моля да сподели опита си.
В момента текът намаленията Peace Просто започнаха рано...явно не си разбрала  Whistling

# 1 276
За тези които не разбират френски използвайте преводача на google.  Намира се горе в дясно точно след стандартното поле за  www........ има едно по-малко същото поле. Изписва се адреса на сайта след което му се задава да търси. То предлага различни линкове и отстрани има преведи
Като се натисне там  обръща целият сайт на български включително и препратките. Превежда прилично  единственото което не превежда са рекламите картинки.
Дано сте ме разбрали много мъка ще се спести..........................

bouquet златна си   Heart EyesHug  Heart Eyes

# 1 277
Eдна приятелка ме помоли да ви питам. Дали може да си поръчва от ларедут и след това да продава дрехите в магазина си, законно ли е?

# 1 278
  • Sofia
неможе разбира се

# 1 279
като ги сложиш в кошницата ги огражда в червено Peace

Тези сандали плюс 2 номера ли се поръчваха, нещо нямам спомен, дали стават за широк крак Rolling Eyes

# 1 280
Eдна приятелка ме помоли да ви питам. Дали може да си поръчва от ларедут и след това да продава дрехите в магазина си, законно ли е?

мисля че не би следвало да има проблем при условие че има фактура... тези търговци дето внасят от чужбина нали по същия начин го правят...  newsm78

# 1 281
някой имаше проблем с Виза на ЦКБ при плащането , на кой номер се звънеше през не работните дни  Praynig

# 1 282
някой имаше проблем с Виза на ЦКБ при плащането , на кой номер се звънеше през не работните дни  Praynig

на този, който е на гърба на картата... но по-настоятелно.

# 1 283
Цитат
Rosie-Posie

« #1235 петък, 04 юли 2008, 22:50 »   

Цитат на: Miriel в петък, 04 юли 2008, 22:36
Moмичета даите линк на тавичките

http://www.laredoute.fr/vente-plateaux-triade-ampm.aspx?producti … 2&prodcolor=2
тези ли 
още не могат да се поръчват 

На мен ми приличат по-скоро на подноси, а не тавички. Инъче са много сладки.
Салатиери е това.

# 1 284

мисля че не би следвало да има проблем при условие че има фактура... тези търговци дето внасят от чужбина нали по същия начин го правят...  newsm78
бъди сигурна,че има как.Твоята приятелка не открива топлата вода.То аман от тарикати по принцип!
Бе то момичето е ново в бизнеса и се страхува, нищо не знае. Някой който разбира от тези неща трябва да се пита Simple Smile Мерси за бързите отговори.
За бебе 4-5 месечно кой размер зимате?

# 1 285
  • Sofia
не си спомням да са обсъждани.
Аз имам и неща,които са ми били малки моя си размер.но общо взето си отговарят обувките

# 1 286
  • Sofia
Бе то момичето е ново в бизнеса и се страхува, нищо не знае. Някой който разбира от тези неща трябва да се пита Simple Smile Мерси за бързите отговори.
За бебе 4-5 месечно кой размер зимате?
тъй като и преди една година тук хора имаха същите мераци и се разобедиха ти казвам,че има начин да се предодврати тази търговия

# 1 287
до преди 5 мин цените пак бяха в центове!!!  #Crazy
и не успях да пусна поръчка  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сега неща, които исках за 40 цента пак са 2-3 евро

# 1 288
  • София
като ги сложиш в кошницата ги огражда в червено Peace

Тези сандали плюс 2 номера ли се поръчваха, нещо нямам спомен, дали стават за широк крак Rolling Eyes
няма как да ги поръчаш ,сандалите ги няма Peace

Виждам, че ги няма, питам по приницип, защото май в предната тема бяха обсъждани, ако не се лъжа newsm78

Бяха обсъждани и коментарът беше, че трябва да се поръчват два номера по-големи.
Колкото до връщането на ваучери от непристигнала поръчка искам да кажа, че французите са много коректни и дооооста бавни, но при толкова клиенти. Онзи ден получих мейл, че ще ми изпратят ваучер за поръчката от 10.04, която така и не дойде. Честно казано не съм била безкрайно настоятелна, писала съм им точно три пъти. Сега очаквам ваучерът да пристигне по пощата. За тези, които се притесняват, че няма да получат нещо - спокойно, винаги ще ви компенсират. 

# 1 289
от сутринта съм из сайта,ама не съм ги ги видяла центовите цени Wink
"албанците" при пуловерчета и жилетки бяха
(поне аз там видях)
Това беше 0.40Е
http://www.laredoute.fr/vente-bolero.aspx?productid=324094484&am … e&pagesize=16

Общи условия

Активация на акаунт