LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 022
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
М-да, доста от нещата дето вчера бяха по 1 евро, днес са си на редовната цена. Аз се канех снощи да си пусна поръчката, ама не успях и сега един панталон за мъжО е от 1 на 10 евро.

# 526
Искам да попитам какво означава това. Преведох си го сума за обработка на поръчката, т.е. транаспорт + опаковка. Така ли е? Благодаря.

Montant des frais associés à votre commande:7,62 ?

# 527
  • Русе
Момичета, има ли някоя мама от Русе, която пуска поръчки.
Преди време в първият пост пишеше, че има, а сега не  Rolling Eyes

# 528
  • гр.Пловдив
Здравеите момичета. Искам да попитам. Когато плащам с ваучер и доплащам с карта, сумата която доплашам с картата пак ли трябва да е над 10Е? Снощи пуснах поръчка и изобщо не се замислих за това. Доплатих с картата 5Е и сега гледам че поръчката ми е със статус на плащане - при доставка (A LA LIVRAISON)

# 529
уф, сън като хората не ме хвана, да бързам да пускам поръчка. Пък то нещата дето съм ги сложила в кошницата от снощи, са на редовни цени вече.  Laughing

# 530
  • До хладилника, който обичам
уф, сън като хората не ме хвана, да бързам да пускам поръчка. Пък то нещата дето съм ги сложила в кошницата от снощи, са на редовни цени вече.  Laughing
Извади ги и ги сложи пак. В моята кошница също се увеличиха цените - от 1 евро на 7 и т.н. Учудих се и отворих линковете, където се видя, че са си намалени.
После французите услужливо ми изпразниха кошницата, а като ги добавих наново, са си пак намалени, както бяха вчера.

# 531
Бу, имаш ли идея защо изчезна темата с кодовете? Да не е изтрита от модератор/администратор?

# 532
  • София
Искам да попитам какво означава това. Преведох си го сума за обработка на поръчката, т.е. транаспорт + опаковка. Така ли е? Благодаря.

Montant des frais associés à votre commande:7,62 ?

Да,правилно си превела.Това е сумата на доставката/5 или 6 евро/плюс таксата за обработка на колета.

# 533
С маестро дебитна карта на Алианц може ли да се пазарува?  Thinking

Моля някой, ако знае да сподели   bouquet   bouquet  bouquet
Прочетох, че някои дебитни карти вървят Hug

# 534
  • До хладилника, който обичам
Бу, имаш ли идея защо изчезна темата с кодовете? Да не е изтрита от модератор/администратор?
Изтрита е, но не знам защо. Вероятно има някаква причина. Ще се разбере.

# 535
  • Sofia
скука smile3507 няма пазар днес

# 536
Изтрита е, но не знам защо. Вероятно има някаква причина. Ще се разбере.
Темата с кодовете изтрита(момичета,да не би някой от мъжете ви да е модератор тук Laughing),нови намаления няма-и това ако не е знак да се поспрем малко Stop

# 537
  • Бургас
Оооо, темата с кодовете я нямааа.....  Rolling Eyes

Тогава, имам една огромна молба: Ако някой си е запазил кодовете, моля да ми ги прати на лични! Предварително благодаря!   bouquet

А, видяхте ли в "Албанците", сложен е надпис 2-ра част и намаление 90%, вчера пишеше 80%. Само че, няма нови намалени неща. Хм... интересна работа!

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 09:14 от Мимита

# 538
Е как може темата с кодовете да се изтрие, тъкмо се бяха появили някой нови кодове. На всичкото отгоре смятах днес да използвам един код за БД. Стоят хиляди простотии, а точно това да махнат.

# 539
Леле ужас и аз тъгмо ще пускам поръчката и кодовете изчезнаха, не ка някой напише код за БД  Praynig който действа моля

Общи условия

Активация на акаунт