LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 889
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 600
45381-действа,когато сложите реф.номер9358714(2 евро).Незная какво е ,но по добре 4 лв,отколкото 10 или 12 лв за доставка Peace Peace Peace

преписано от френския форум Wink

Е, добре де, ама на мен ми казва, че не съществува такъв артикул с този реф. номер  Crossing Arms newsm78

При мен не става! Sad

# 601
  • морето и сините вълни :)
поправих линка за другата пола

Шрек  тенкЮ за дънковата пола
а инъче плътна ли е и долу горе до какава дължина идва на крака.Ако не те затруднявам Peace

# 602
  • into the blue
Някой би ли измерил стелката на маратонки Адидас,Пума или Найк 34 или 35 номер,за да се ориентирам.Предварително благодаря  bouquet

# 603
Момичета, къде е последната тема с кодовете, нещо не мога да я открия  Sad
Трябва ми кода за БД

# 604
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Трябва ми кода за БД

Доколкото разбрах е изтрита

# 605
ani-baniПОЛАТА НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВО.Плътна е.Плата е леко еластичен,дълга е 50см.С висока талия.Като на снимката изглежда.Ако не беше с копчета,можеше и твоя размер да си поръчаш.Но така се разтваря между копчетата и става малко като новите дрехи на царя Laughing

# 606
Здравейте, мацки!
Спешна нужда от помощ.
Вчера пуснах успешно първата си поръчка и си дръпнаха веднага паричките.
Днес искам да пусна втора, обаче, пуснах плащане, но стоките си стоят в кошницата, а в суивито ми пише EN COURS D'ENREGISTREMENT , което си го превеждам като текущо.
Какво означава това????
Пробвах пак и ми казва грешка по картата, а то за трета пъръчка пари в нея нямам.
Направила ли съм поръчка или не????

Предварително благодаря!

# 607
Трябва ми кода за БД

57398 - за трети и последен път го пиша  Peace

Здравейте, мацки!
Спешна нужда от помощ.
Вчера пуснах успешно първата си поръчка и си дръпнаха веднага паричките.
Днес искам да пусна втора, обаче, пуснах плащане, но стоките си стоят в кошницата, а в суивито ми пише EN COURS D'ENREGISTREMENT , което си го превеждам като текущо.
Какво означава това????
Пробвах пак и ми казва грешка по картата, а то за трета пъръчка пари в нея нямам.
Направила ли съм поръчка или не????

Предварително благодаря!

Това означава, че поръчката ти е направена и е в процес на регистрация  Peace По-късно ще мине в процес на подготовка  Peace

# 608
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9285040& … ue&ksource=-1 момичета това олекотена завивка ли е или само плик. Някои ако я има да каже дали е хубава

# 609
  • на пистата
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9285040& … ue&ksource=-1 момичета това олекотена завивка ли е или само плик. Някои ако я има да каже дали е хубава
плик е,прочети първа страница

# 610
Вече Петя, благодаря, но не действа  Rolling Eyes

# 611

Странно, при мен си подейства вчера, без да ми е лично изпратен и без да изпълнявам някакви условия  newsm78 Взех го от темата за кодовете и беше подействал и при други. Няма да се учудя, ако вчера много хора са пуснали поръчка с него, днес вече да не е активен  Confused

# 612

Странно, при мен си подейства вчера, без да ми е лично изпратен и без да изпълнявам някакви условия  newsm78 Взех го от темата за кодовете и беше подействал и при други. Няма да се учудя, ако вчера много хора са пуснали поръчка с него, днес вече да не е активен  Confused

Явно сме прекалили  Wink

# 613
Момичета искам само да попитам дали имате отзиви за този анцунг.-http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5390095& … ue&ksource=-1
Мъжа ми е висок 182см. кой номер да му взема 180 или 186?
Благодаря предварително за отговорите.

# 614
  • Beyond the Frontiers
Явно сме прекалили  Wink
при мен и вчера не действаше Peace

Общи условия

Активация на акаунт