LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 023
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 840
малвина , ще може ли реални снимки на двата чифта дънки  newsm03

# 841
Айде като ще си казваме мерките  Mr. Green
93/80/99 - взимам панталони 40 и блузи 38/40  Peace
За дънки там може да е друга работа.. Още не са ми дошли да кажа  newsm78 Ама пак 40 пуснах  Rolling Eyes
100/80/93 - б/х/т, напоръчала съм панталони 38, блузи 38-40 newsm78

# 842
Здравейте,

Някой има ли впечатления от това рокле ?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6936962& … ue&ksource=-1

Чудя се дали ще се намъкна в 42/44, при положение,че съм с 95Д по фр.номерация Mr. Green

Аз днес съм с такама номер 38/40 и ми е супер удобна и приятна

извинявай за въпроса, но какви са ти мерките, харесва ми роклето но не знам дали ще ми стане newsm78

# 843
  • Варна
Като ще ги даваме мерките - ето и моите
100/78/98 - гръдна/талия/ханш  Панталони - поръчвала съм 40 и са ми добре , блузи, потници -42/44 - леко са големички, но в бюста са добре...

# 844

А този ръб отпред.... не се врязва... в органа.  Embarassed
Гледам на снимката са и го отместили настрани, шевът.  Thinking

нищо подобно не се усеща или вижда; банският е подплатен и, разбира се, непрозрачен...

Ееее успокои ме - поръчах го заради цената и естествено заради марката! Бялото леееко ме притесняваше - да разбирам че си доволна значи Simple Smile

# 845
dibijo лилавите са 86/94 - дължина отпред  от края на презрамката - 22,5/23 см,отзад от края на презрамката - 18 см,ширина под мишничките  - 25 см.
Червените са 102/уж да са по-дългички,но уви само по-широки са ,е за момента и по-дълги,но определено модела си им е да са  къси и кръстчето е навън/ - дължина отпред от края на презрамката - 27см,дълж. отзад пак от края на презрамката - 21 см,ширина под мишничките - 27 см.
Иначе самите презрамки могат да бъдат коригирани като дължина

Вече Петя ами помня че ти вземаше някакви такива засрамващи ме номера  Blush - 34 май и като дете не съм носила ,но само да споделя че по мое мнение не е особено удобно-някак ръкавите много опъват като си вдигнеш ръката.Незнам дали се дължи на факта че ми е широчко  newsm78 но си мисля че е по-скоро от модела.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 12:32 от mamaB

# 846
Може ли и на мен малко помощ за спортни стоки, моля?! Praynig

Маратонките Умбро как са с номерата? Отговарят ли си?

От коментирания преди два дни анцунг Адидас кой размер за поръчам за мъж, който е точно 174см - 174 или 180?

# 847
Момичата ако са ми блокирани пари по картата нали няма да излизат като наличност на банкомата newsm78. Пробвам се да пусна поръчка, но ми каза че плащането е отказано от банката.
Редактирам:
Звъннах в банката и от ларедута са ми блокирали пари за доставка от 30/06/2008 но ми пратиха писмо че е отказват тъй като съм използвала непозволен код. Мога ли аз да си разблокирам парите как става?

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 12:50 от Netty

# 848
Момичата ако са ми блокирани пари по картата нали няма да излизат като наличност на банкомата newsm78. Пробвам се да пусна поръчка, но ми каза че плащането е отказано от банката.

Няма да ги видиш на банкомата. Ако се съмняваш за двойно или тройно блокирани суми, обади се в колцентъра на банка и питай.

# 849
  • София

Вчера получихме маратонките-44 номер и му бяха малки,при положение,че носи 42 1/2!

# 850

Вчера получихме маратонките-44 номер и му бяха малки,при положение,че носи 42 1/2!

Сериозно?!  #Crazy
А можеш ли да ми измериш стелката или да ми кажеш какво пише за номера по различните стандарти на етикета, който обикновено е отвътре (на стелката или вътрешната страна на езика)?! Аз тези ще поръчвам, вашите същите ли са?
Много ще съм ти благодарна!  bouquet

# 851
Не ми дава да пусна поръчка. Отстрани на карето, където се слага кода за подарък, ми излиза червен удивителен знак. Прехвърлих нещата на другия ми акаунт и пак същото. Появи се удивителната. Някой да е имал подобен проблем?

# 852
Вие сега получавате ли си веднага потвърдителни имейли?Защото вчера пуснах поръчка,фактурирана е,но не е потвърдена.А предишните две ми ги потвърдиха веднага.

# 853
Пак ще напиша - поръчах маратонките Умбро отдавна. Съпругът носи №43, поръчах №43. Размерът на стелката е 27.5 см. Точни са му.

Вие сега получавате ли си веднага потвърдителни имейли?Защото вчера пуснах поръчка,фактурирана е,но не е потвърдена.А предишните две ми ги потвърдиха веднага.

От време на време има и мейли. В повечето случаи - не.

# 854

От време на време има и мейли. В повечето случаи - не.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт