LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 952
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 855
Пак ще напиша - поръчах маратонките Умбро отдавна. Съпругът носи №43, поръчах №43. Размерът на стелката е 27.5 см. Точни са му.

Алекс1, успокояваш ме! Стелката на маратонките на мъжа ми от други марки, които са №42, е 26-27см. Значи и от тази марка ще си му поръчам 42.

# 856
Като ще ги даваме мерките - ето и моите
100/78/98 - гръдна/талия/ханш  Панталони - поръчвала съм 40 и са ми добре , блузи, потници -42/44 - леко са големички, но в бюста са добре...
Успокоих се, значи на мен 38 ще ми стане за панталон и 40 за блузи Grinning
Как става тоя номер, обаче при положение, че по европейските мерки нося 36 newsm78

# 857
Някой поръчвал ли е тази детска жилетка
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-zippe.aspx?productid=3241 … tegoryid=23112518

Дали си отговарят  р-рите и как е като качество?

# 858
ПРАЩАНА ЛИ ВИ Е СКОРО ОФЕРТА ПО ИМЕЙЛА newsm12

# 859
  • София
Пак ще напиша - поръчах маратонките Умбро отдавна. Съпругът носи №43, поръчах №43. Размерът на стелката е 27.5 см. Точни са му.

Алекс1, успокояваш ме! Стелката на маратонките на мъжа ми от други марки, които са №42, е 26-27см. Значи и от тази марка ще си му поръчам 42.
Точно за същите става въпрос-стелката вътре е 27 см.Преди да ги поръчам четох за доста противоречиви мерки за стелките на един и същ номер-явно за този модел си е чиста проба късмет какъв размер ще ти дойде!

# 860
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-zippe.aspx?productid=3241 … tegoryid=23112518

Ако материята е като на това пуловерче http://www.laredoute.fr/vente-pull-aux-rayures-multicolores.aspx … e&pagesize=16 - чудничко е, мекичко, пък и за тия пари е прекрасно. Аз го имам от януари 2007 това  пуловерче и се чудя как толкова време никой не му обърна внимание. Мааалко уголемен е размера, но по-добре, взимай си по-големия размер.

# 861

Точно за същите става въпрос-стелката вътре е 27 см.Преди да ги поръчам четох за доста противоречиви мерки за стелките на един и същ номер-явно за този модел си е чиста проба късмет какъв размер ще ти дойде!

Аз взех на мъжо от тези маратонки 43номер. Той по принцип носи 42-43 и са му точни тези.

# 862
Оферти и кодове не са ми пращали по имейла от сто години, или по-точно още от зимните намаления.

За мерките като сме почнали и аз да се изкажа

102/76/98 за панталони взимам 40, пробвах с 38 но са ми малко тесни, трябва да позаслабна още. ) от детската номерация взимам 168, за блузи в зависимост от материята и модела 38-40, понякога 42-44, но са ми широки надолу

# 863
# 864
  • Sofia

Ако материята е като на това пуловерче http://www.laredoute.fr/vente-pull-aux-rayures-multicolores.aspx … e&pagesize=16 - чудничко е, мекичко, пък и за тия пари е прекрасно. Аз го имам от януари 2007 това  пуловерче и се чудя как толкова време никой не му обърна внимание. Мааалко уголемен е размера, но по-добре, взимай си по-големия размер.

Доста дебела е тази жилетка и няма много общо с пуловерчето, иначе по размер не знам дали си отговаря имам 74-ти размер и предполагам август ще и е точно на дъщеря ми.
Все пак е хубава, но дебела имай го предвид.

# 865
  • Там....където всичко е възможно ....
Хайде и аз да си изкажа мнението за умброто Mr. Green

Мъжо носи 40 поръчах му 41 и съвсем леко го стяхат,но си ги носи де Mr. GreenОпределено са за тесен крак.По принцип маратонката трябва да е по свободна.Аз ви препоръчвам да поръчвате минимум +1,а ако не искате да ви стягат от никаде+2.НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ОТ УМБРОТО НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ТОЧНИЯ СИ НОМЕР Peace

Алекс извиняваи ,че ти противореча,но за мен на твоя мъж краката му са се скъсили Outta Joint

А ето и какво съм си записало за номерацията на умброто Hug
Имаме 43 - подметката отдолу е 31см, вътре да е най-много със сантиметър по-малко, но не мога да я измеря, стелката не се вади.
Ние имаме №45-странно,и аз измервам подметката 31см  ,а стелката около 28.5см.Трудно пъхам ролетката,така,че дължината и е приблизителна.
Имай предвид,че са умалени и задължително поръчай +1  
Да, и нашите умбро 44 номер са супер умалени - подметка 30 и стелка вътре 27 .

Това са коментари на съфоромките Mr. Green

# 866
  • Варна
Момичета, това Slip brésilien прашка ли означава или?

# 867
Момичета, това Slip brésilien прашка ли означава или?
Не, brésilien идва от Бразилско дупе Laughing .Това е по-изрязана бикина на дупето!(Страшно обяснение! Blush)

# 868

Алекс извиняваи ,че ти противореча,но за мен на твоя мъж краката му са се скъсили Outta Joint

Е, нали все пак сме се събрали, за да си обсъждаме? Що да ми се извиняваш?  newsm78
Знаете ли, че от вътрешната страна на езика на Умброто има изписана и японската номерация. Тя е точно сантиметрите на стелката. Ако искате проверете какво пише.
На 43-ти номер на мъжа пише FR 43, J 27.5.

# 869
Това с мерките е много полезен ориентир, трябваше отдавна да си признаете Mr. Green
Аз съм пищна мадама
Бюст 102
Талия 82
Ханш 110
Блузи поръчвам 42/44 (седят по мен) и 46/48 (по-свободни са ми)
Панталони не бях поръчвала, но сега си напоръчах 10-15 бр (р46 предимно и 44н) и още толкова поли. и 2 бр. дънки Р46 (страх ме беше да не вляза в по-малък номер Embarassed). Не зная дали ще ми станат, ако и като ги получа ще споделя Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт