LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 963
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 870
Хайде и аз да си кажа за мерките:
Талия - 65 см
Ханш - 90 см
Гръдна обиколка 96 см
Панталони поръчвам 36.
Блузи и тениски - 34/36
Сака и неразтегливи ризи - 38
Рокли - от неразтегливи материи 38 заради гръдната обиколка, надолу са ми широки винаги, а разтегателни - 36.

# 871
  • Варна
Момичета, това Slip brésilien прашка ли означава или?
Не, brésilien идва от Бразилско дупе Laughing .Това е по-изрязана бикина на дупето!(Страшно обяснение! Blush)

Благодаря ти   bouquet

# 872
  • София
Хайде,да си кажа мерките и аз,като сте почнали Laughing

Гръдна обиколка-86 см.
Талия-66 см.
Ханш-88 см.

Поръчвам си потници,тениски и блузки 34/36,но сами леко сводобни.Може една идея по-теснички за моя вкус Mr. Green
Панталони-34.От детската 162 номер нееластични.Други не съм взимала засега.
Рокли не съм поръчвала за мен,но съм мерила на приятелка 36 номер и ми беше много голяма.Значи най-вероятно 34.
Сака 34 или 36/гръдната ми обиколка позволява да се вмъкна и в 34 номер Mr. Green./
Поли 34 или 36.
Риза имам само една 36 номер,силно разтеглива е и ми е  голяма.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 15:01 от Ками

# 873
Slip bresilien  са изрязани бикини, но от високите поне това съдя от банските, които получих и   също са slip bresilien.

Цитат
Е, нали все пак сме се събрали, за да си обсъждаме? Що да ми се извиняваш?  
Знаете ли, че от вътрешната страна на езика на Умброто има изписана и японската номерация. Тя е точно сантиметрите на стелката. Ако искате проверете какво пише.
На 43-ти номер на мъжа пише FR 43, J 27.5.

Нашите  са 44 европейска номерация, а японска 28, но колкото и да бутам вътре метъра повече от 27 см. нямат.
 Напоследък ми идва вдъхновение  пак да ги поръчам та дано да случа с номера, но как да реша този път  newsm78 след като излиза, че 43 са по-големи от 44, а за 45 знае ли човек какво да очаква?

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 14:55 от iava

# 874
Имам две карти, едната е VISA ELECTRON, a другата е само VISA. И двете са на ОББ.Четох коментари, че нещо има проблем с VISA ELECTRON на ОББ, но за другата  newsm78

Мога ли да пазарувам поне с една от двете?

Благодаря

# 875
Имам две карти, едната е VISA ELECTRON, a другата е само VISA. И двете са на ОББ.Четох коментари, че нещо има проблем с VISA ELECTRON на ОББ, но за другата  newsm78

Мога ли да пазарувам поне с една от двете?

Благодаря

С обикновената Виза можеш. С Виза Електрон на ОББ - не.

# 876
  • Варна
Slip bresilien  са изрязани бикини, но от високите поне това съдя от банските, които получих и   също са slip bresilien.

Може ли реална снимка.

# 877
  • София
Ками,Вече Петя имам това сако и наистина е като дънково.Бях си поръчала бежево но получих това.Взех го н.40 и ми е голямо но утре мога да дам размери ако ще ви е от полза/въпреки че вие май поръчвате н.36  Grinning/

А вталено ли е сакото?То вярно,че за едно евро,каквото и да е,няма да ме е яд,но пък не ми се ще да трупам излишни дрехи,които няма да облека никога Rolling Eyes

# 878

Гръдна обиколка-86 см.
Талия-66 см.
Ханш-88 см.

Поръчвам си потници,тениски и блузки 34/34,но сами леко сводобни.Може една идея по-теснички за моя вкус Mr. Green
Рокли не съм поръчвала за мен,но съм мерила на приятелка 36 номер и ми беше много голяма.Значи най-вероятно 34.
Сака 34 или 36/гръдната ми обиколка позволява да се вмъкна и в 34 номер Mr. Green./
Поли 34 или 36.
ако кажеш и колко си висока ще си златна, защото аз имам почти като твоите мерки ама съм 175 и се чудя за детската номерация как да процедирам   Peace

# 879

Гръдна обиколка-86 см.
Талия-66 см.
Ханш-88 см.

Поръчвам си потници,тениски и блузки 34/34,но сами леко сводобни.Може една идея по-теснички за моя вкус Mr. Green
Поли 34 или 36.
А якета или палта. въобще връхни дрехи какви си взимаш? Че и аз съм със същите мерки и си поръчвам абсолютно същите номера, единствено не съм взимала връхна дреха и се чудя дали кой номер да си взимам - 34 или 36?  newsm78
stella_16 - аз съм висока 1.70, взимала съм от детските 1-2 неща р-р 162 и са ми ОК.

# 880
Алекс1, много ти благодаря за бързия отговор  Peace

# 881
  • София
Леле,Стела,ти си много фина мацка Laughing.Браво Grinning
Аз съм с почти 10 см.надолу от теб.166 см.съм висока и тежа 51-52 кг.

Със сигурност ще си за 34 размер сака,поли и панталони,според мен.
А от детската,162 ще са ти къси със сигурност.Може би 168,защото 174 съм убедена почти,че ща са ти големи в талията и ханша.На мен 162 нееластични панталони ми лепват идеално там.
Най-добре пробвай със 168 май newsm78.За панталони става въпрос.
За блузи 168 са доста широки,на мен специално.

# 882
Алекс1, Габи, Крас8204, благодаря за разясненията на всички ви   bouquet! Лошото е, че ще са за подарък и ще е голям гаф, ако не станат!

# 883
За мерките и аз да се отчета: гръдна - 85; талия - 64; ханш - 86. От поли и панталони вземам 34, някои от които са ми широки. Имам една пола на Tipster - 32 размер (за съжаление този размер много рядко го срещам) и ми е точна. Блузи - 34/36 - отново някои широки. Връхни дрехи, които се носят с по-дебела дреха отдолу - 36. Сега поръчах сака 34 и 36 размер (според зависи какво имаше в наличност  Mr. Green). От детската номерация се пробвах с един потник 168 и ми беше направо огромен. Сега съм поръчала блузки 162; предполагам, че също ще са големи, но не посмях да поръчам 156, защото съм 170 см и сигурно ще ми късеят  newsm78

# 884
  • София
Sigi,връхни дрехи-якета и палта-не съм получавала още.И на мен ще ми е интересно,но ми се струва,че 34 номер там ще е малко.Все пак се носят с дебели дрехи отдолу newsm78
Тук си купувам якета S-ка,което май отговаря на 36 номер.

Общи условия

Активация на акаунт