LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 947
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 885
Леле,Стела,ти си много фина мацка Laughing.Браво Grinning
Аз съм с почти 10 см.надолу от теб.166 см.съм висока и тежа 51-52 кг.

Със сигурност ще си за 34 размер сака,поли и панталони,според мен.
А от детската,162 ще са ти къси със сигурност.Може би 168,защото 174 съм убедена почти,че ща са ти големи в талията и ханша.На мен 162 нееластични панталони ми лепват идеално там.
Най-добре пробвай със 168 май newsm78.За панталони става въпрос.
За блузи 168 са доста широки,на мен специално.
Мисля да ги пробвам тези 168,че и да са широчки малко ще стоят добре....ама дълги панталони не се наемам нещо....
http://www.laredoute.fr/vente-short-ado-fille-a-carreaux-active- … e&pagesize=16

# 886
  • Варна
За мерките и аз да се отчета: гръдна - 85; талия - 64; ханш - 86. От поли и панталони вземам 34, някои от които са ми широки. Имам една пола на Tipster - 32 размер (за съжаление този размер много рядко го срещам) и ми е точна. Блузи - 34/36 - отново някои широки. Връхни дрехи, които се носят с по-дебела дреха отдолу - 36. Сега поръчах сака 34 и 36 размер (според зависи какво имаше в наличност  Mr. Green). От детската номерация се пробвах с един потник 168 и ми беше направо огромен. Сега съм поръчала блузки 162; предполагам, че също ще са големи, но не посмях да поръчам 156, защото съм 170 см и сигурно ще ми късеят  newsm78

Да не те разочаровам обаче аз съм 88/68/88 и си бях взела една туника 162 и я продадах защото ми беше широка. Сега съм си поръчала от сатенените дънки 34 и много се надявам да ми станат, ама като ви чета тък как са ви големи 34 номер панталони и се отчайвам.

# 887
Някой да ме набие! Току що пак пуснах поръчка - белия бански Спидо и едни дънки. Проблемът е, че тази година няма да ходя на море и се чудя за какво ми е... А и цял бански не нося, ама нали е Спидо...  Sick

# 888
За детските бански питам - дъщеря ми е висока 122 , кой размер да взема за бански от 2 части ?
Благодаря !

# 889
Някой да ме набие! Току що пак пуснах поръчка - белия бански Спидо и едни дънки. Проблемът е, че тази година няма да ходя на море и се чудя за какво ми е... А и цял бански не нося, ама нали е Спидо...  Sick

Ако ще те успокои - целия бански е страхотен и става за басейн. А целогодишно има  хотели с басейни. Heart Eyes
Аз сякаш себе си успокоявам, защото и аз сложих този бански и е въпрос на време на го поръчам! Laughing
(Не че не чакам още 2 бр. бански)

# 890
  • София-Младост
Момичета, това Slip brésilien прашка ли означава или?
Не, brésilien идва от Бразилско дупе Laughing .Това е по-изрязана бикина на дупето!(Страшно обяснение! Blush)

Благодаря ти   bouquet
Аз си взех такъв модел, но определено не е изрязан...много добре ми пасна на мен.

# 891
lina6.3, не всички размер 34 са ми широки; не се отчайвай  Peace А за блузките не се кахъря - за 1 евро са  Mr. Green, пуснах ги по-скоро, за да видя как ще ми е този размер; ако и той е голям, няма да се пробвам повече с детските стоки  Laughing

Алекс, нищо де, басейнче може да заформиш, за разнообразие с цял бански  Grinning Аз пък оня ден пуснах горнище на бански, а нямаше такова долнище  Joy Ама си го бях харесала отдавна, а за 0.40 евро кво да му мисля  Laughing Дали въобще ще намеря с какво да го комбинирам, е отделен въпрос  Laughing Та не си само ти лудата, де; тук май всички сме в клуба  Mr. Green

# 892
zajka, аз ги имам тези, намен ми харесват, но за съжаление поръчах 36, но ми бяха големи. Така че според мен -1. Виж реални снимки http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=254747&cat=46

# 893
  • Sofia
За детските бански питам - дъщеря ми е висока 122 , кой размер да взема за бански от 2 части ?
Благодаря !
126 вземи

# 894
  • на пистата
я да видя тоз сатенен панталон,че нещо съм изпуснала

# 895
Ками - много благодаря!!!   bouquet

# 896
  • Варна
я да видя тоз сатенен панталон,че нещо съм изпуснала

Ако имаш в предвид дънките, ито ги:
http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderS … word=satin%20jean

# 897
Eй, момичета страшни сте!!! Най-накрая да разбера точно какви дрешки да си поръчвам , след като дадохте пълна информация за размерите си  Grinning . Е, поръчала съм неща , които явно ще са ми големи, но ще ги пласирам някак си. Иначе за протокола аз съм 85/69/85 и съм висока 1.69см  Laughing

А за детската жилетка , дето съм й мернала око, мислех да поръчвам 74н , за дете, което зимата ще стане на 1г, но явно трябва да взема по-голям номер.   Peace

# 898
Цитат
els
« #846 четвъртък, 03 юли 2008, 12:39 »   

От коментирания преди два дни анцунг Адидас кой размер за поръчам за мъж, който е точно 174см - 174 или 180?

Побут, побут  и мен ме интересува какъв размер да взема при ръст 174.
 При положение, че  маратонките Умбро са ни малки №44, бермудите active wear пък са ни големи, още веднъж ако сгафя с мъжо лошо ми се пише.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5390095& … ue&ksource=-1

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 15:46 от iava

# 899
Ками сакото е леко вталено а предните средни шевове са с извивка за бюст -леле как обяснявам....дано да ме разбереш какво имам впредвид  Blush а писах и на Вече Петя че нещо не съм очарована от модела - ръкавите са някак странни и опъват като си вдигнеш ръката но пък и за 1 евро...аз го взех на 7-8 ли беше

Ама вие ме застреляхте бе хора....Аз съм с талия 68 и ханш 95 и 38 -ми размер са ми точно за поли и панталони,а блузките 38 са ми леко широчки но не съм рискувала с 36.Но в панталон 36 едва ли ще вляза-как го правите този номер  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт