LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 954
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Алекс,то всички сме за бой,май Mr. Green.И мен ме сърбят ръцете за поръчка,но се въздържам.Толкова парцалки съм си напоръчала,че ме е срам като си помисля Embarassed.А колко още има до края на намаленията ooooh!

А въпросния бански и аз съм го сложила.За тези пари си струва,все пак е Спийдо Laughing

МамаБ,много ти благодаря  bouquet.

# 901
mamaB видях в снимките ти - черния бански, аз също го чакам и тръпна дали ще ми стане. Твоя кой номер е? А долнището дълбоко ли е отзад, че аз хич не обичам дълбоки бикини.

# 902
Ама вие ме застреляхте бе хора....Аз съм с талия 68 и ханш 95 и 38 -ми размер са ми точно за поли и панталони,а блузките 38 са ми леко широчки но не съм рискувала с 36.Но в панталон 36 едва ли ще вляза-как го правите този номер  newsm78

Не си казала, не си влязла   Wink Много зависи от модела или марката. Аз съм с близки мерки талия 70, ханш 92. И аз в началото взимах 38, които ми бяха леко широки, докато не разбрах, че 36 са ми далеч по-добре. В същото време обаче си имам три модела на Актив, които са 38 и са ми перфектни!

# 903
момичета, в сайта цените са си намалени. Слагам в кошницата и ми излизат всичките неща на немаланени цени. Трих, слагах пак. Влизах, излизах и нищо  Cry
При вас как е?

# 904
Vi4ito Даже е плитко  Grinning Моя е 38 и ми е идеален дълбочината е 21,5 см,а ширината е 32 см в неразпънато състояние,но не е много разтеглив /ако не ме беше срам да се снимам по него и щях да ти пусна и снимки Blush /
Stefoni незнам защо не ми се рискува с 36 - все си мисля че не съм чак толкова слабичка Rolling Eyes

# 905
Аз за кой номер съм за блузи, панталони и бански?
Ханш 88, талия 60, бюст 86,  ръст 160

# 906
mamaB мерси миличка!  bouquet Определено ме успокои. И аз чакам 38номер, назад четох мерките ти - моите са подобни, така че ще ми стане.

Tedy_Daneva на мен пък ми излиза жената с книгата. Sick Явно пак обновяват инфо.

# 907
  • София
МамаБ,виждала съм ти снимките в албумчето и бих казала,че си достатъчно слабичка Wink
Според мен,спокойно ще влезеш в 36 номер.Наистина,не си пробвала,не си влязла Laughing

Таня,май 34 номер.С тази малка талийка Laughing

# 908
  • Варна
А някой дали ще сподели малко мъжки размери  Praynig

# 909
хехехе момичета днес трябва да ви почерпя  Blush
 Май ще ме навиете да рискувам с нещо н.36

# 910
Може ли и на мен малко помощ за спортни стоки, моля?! Praynig

Маратонките Умбро как са с номерата? Отговарят ли си?

Вчера получихме маратонките-44 номер и му бяха малки,при положение,че носи 42 1/2!

Мъжо носи 45 номер маратонки. Умбро му взех още миналата година 45 номер и му заспаха. Казва, че не е имал по-удобни маратонки  Mr. Green

# 911
А някой дали ще сподели малко мъжки размери  Praynig
моят йъж е със талия-104 а гръдна 135
поръчвам блузи 116/124(рипсени) или 125/133(обикновенно трико или плат)
панталпни или 48 или 50 и двата му стават

# 912
Някой получавал ли е пратки днес?

# 913
За блузи мъжки и аз мога да кажа Simple Smile
моят е 140 гръдна и 130 талия  Mr. Green
Блузи му взимам 3хл, ризи 47/48.
Панталониииииииии още не съм Simple Smile Ама поръчах 2-3 евтинки пробно да видим  Crazy Там мй е мътна индия какви точно трябва да са, щото е с малко дупе - ханша му е 90 см, ама пък ако реши да ги загащва по-нагоре нямам идея какво точно трябва да бъде  newsm78
Да му имам шантавата структура  Twisted Evil

# 914
zajka, аз ги имам тези, намен ми харесват, но за съжаление поръчах 36, но ми бяха големи. Така че според мен -1. Виж реални снимки http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=254747&cat=46

newsm51

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 16:31 от zajka

Общи условия

Активация на акаунт