LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 991
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 035
момичета, тези чехлички отговарят ли си на номера? http://laredoute.fr/vente-tongs-femme-la-redoute-essentiels.aspx … e&pagesize=16

# 1 036
Непрекъснато пред погледа ми се появяват и изчезват разни артикули. Преди малко в пуловерите за гарсони 2-12 имаше един джогинг екип от prix mini за 15Е и докато ми го зареди и изчезна. Някой срещал ли го е?
Да не говорим, че като дам да ми зареди някой артикул редовно ми се отваря съвсем друг #Cussing out

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 00:41 от alabalaxx

# 1 037
  • София
момичета ,а с Виза електрон на ЦКБ може ли да се поръчва?

Аз имам две Визи Електрон на ЦКБ и от едната преди пусках поръчки, но от известно време не ми ги приема, като другата е чисто нова и не съм пускала нищо с нея. Аз си мисля, че вече са спрели да приемат Визи Електрон. Ако някой успява да пусне поръчка нека каже, че да им пиша евентуално.
Аз съм с Виза Електрон на ЦКБ и, да не чуе дявола, не съм имала проблеми.Как не ти ги приема?

Ами още като напиша номера и ми пише че ми е отказана картата, както и когато ползвам карта на повече от два акаунта. А аз не съм я ползвала въобще.

# 1 038
  • Къде ли не...
stefibgg, най-добре се свържи с банката, явно има проблем с твоята карта.Надявам се, че номерът на картата го въвеждаш без интервали между цифрите, защото в началото при мен това беше проблема.

# 1 039
  • София
stefibgg, най-добре се свържи с банката, явно има проблем с твоята карта.Надявам се, че номерът на картата го въвеждаш без интервали между цифрите, защото в началото при мен това беше проблема.
Да, без интервали го въвеждам, пускала съм вече няколко поръчки от едната и ми я приемаше, а сега не иска. Ще се обадя да разбера проблема. Confused

# 1 040
  • На морето!
Мъжката номерация отговаря ли на Бг номерацията?

# 1 041
момичета нещо не можах да се ориентирам за сутиените Blush може ли малко помощ
гръдна обиколка 94 подгръдна 78 излиза ми 95 B, по eu съм 80 B
не мога да се ориентирам за банските и сутиените какво да  поръчам Rolling Eyes

# 1 042
  • varna
получих си поръчкат аот 23.06 на митницата:
сандали-харесват ми ,отговаря си на номерата:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-la-redoute-cre … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-en-cuir-a-talon-la-redout … tegoryid=22907132
рокличка-пак си отговаря,харесвами,малко описва тялото и ако някой иска да му е по свободна да си поръча+1
http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-la-redoute-creation.asp … e&pagesize=16
бански и тениски за малкия,бермуди за тати,доволна съм от всичко Peace

# 1 043
  • Къде ли не...
Френската номерация се получава като към твоя номер добавиш 15, т.е. правилно ти е излязло, че ако носиш сутиен 80B, трябва да поръчаш в сайта 95В. PeaceА иначе за бански ми се струва, че си за 38. newsm78

# 1 044
  • varna
аз нося 75Б и поръчвам сутиени 90б-точно са ми,правилно си се ориентирала към 95 Peace
за бански не мога да дам съвет,по скоро според мен гледай долницата за кой размер си и него поръчвай,защото горниците колкото и да са-все ще ти станат(със среден бюст си-все ще покрият нещо Wink  )

# 1 045
момичета Hug Hug Hug  bouquet

# 1 046
# 1 047
  • Някъде там...
Здравейте мацки,
много сте взели да пишете, докато бяхме на море сте изписали мноогоо и много четене ще падне , че нали  трябва да се подготвя за разпродажбата  Mr. Green

Айде лека!

# 1 048
стига за тази вечер,лягам си и без туй сайта зацикли и каквото и да искам да отворя ми отваря бански на спидо.  Naughty

# 1 049

Не е с прашки, в описанието пише Slip - бикини.

Общи условия

Активация на акаунт