LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 995
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 050
  • в страната на абсурдите
някой получил ли е поръчка от 25-ти?аз пазарувам с кредитна карта MASTER на дск и досега,да чукна на дърво,не съм имала проблем

# 1 051
момичета ,а с Виза електрон на ЦКБ може ли да се поръчва?

Аз имам две Визи Електрон на ЦКБ и от едната преди пусках поръчки, но от известно време не ми ги приема, като другата е чисто нова и не съм пускала нищо с нея. Аз си мисля, че вече са спрели да приемат Визи Електрон. Ако някой успява да пусне поръчка нека каже, че да им пиша евентуално.

Две трети от форума поръчва с Виза електрон. Малко бавно става регистрацията на поръчката, но в края на краищата става.

# 1 052
За което се извинявам
Виноват -четох по диагонал

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8785007& … ue&ksource=-1
спооред ме е хубаво, но умалено

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 08:45 от Мама_му

# 1 053
  • Шумен
момичета ,а с Виза електрон на ЦКБ може ли да се поръчва?

Аз имам две Визи Електрон на ЦКБ и от едната преди пусках поръчки, но от известно време не ми ги приема, като другата е чисто нова и не съм пускала нищо с нея. Аз си мисля, че вече са спрели да приемат Визи Електрон. Ако някой успява да пусне поръчка нека каже, че да им пиша евентуално.
Аз имам две дебитни Виза Електрон на ЦКБ.И с двете плащам без проблем.Дори вчера пуснах две поръчки. Peace

# 1 054
  • Шумен
Осъмнах с  поща от ЛаРедут, преводача ми го преведе доста несмислено но реших, че ме приканват да изпразня кошницата си, която и биз това е празна.
Случвало ли се е на някой друг?
На всички са изпратили еднакво писмо.Споко Peace

# 1 055
Осъмнах с  поща от ЛаРедут, преводача ми го преведе доста несмислено но реших, че ме приканват да изпразня кошницата си, която и биз това е празна.

Прочети 2-3 страници назад и ще разбереш. Simple Smile

# 1 056
  • Перник
Ей, ама никой не чете предишните постове...

# 1 057
  • София
Здравейте мацки,
много сте взели да пишете, докато бяхме на море сте изписали мноогоо и много четене ще падне , че нали  трябва да се подготвя за разпродажбата  Mr. Green

Айде лека!
Май си позакъсняла за разпродажбата Rolling Eyes Имаше изненада почти изотзад и почна по-рано Laughing

# 1 058
..

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 09:00 от Ванчето-

# 1 059
  • София
Стандартно съобщение - подканят те да валидираш нещата си в кошницата, тоест да пазаруваш.

На цялата 51-ва страница само това съобщение е коментирано, вярно никой не чете.  Rolling Eyes

# 1 060
  • Перник
Някой може ли да ми помогне,какво значи това  Praynig

Madame Vania Yordanova,

Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.

Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !

Е, нЕмам думи...

# 1 061
Ама май много спим още
Айде да пийнем по едно кафе, преди да седнем пред компютрите, че верно е изнервящо
И да питам нещо -почти всички имат по 2 и повече акаунта - за повече оферти и зарадипо-чести поръчки ли го правите?

# 1 062
Другата сряда ли се очакват следващите намаления?

# 1 063
  • Пловдив
Някакви отзиви за това?

Поръчах вече, всъщност, ама бих искала да знам дали надеждите ми ще са оправдани Laughing

Това го поръчах за 1.40 онзи ден  Mr. Green
Ще го видим като дойде, марката е хубава  Peace

# 1 064
Ама май много спим още
Айде да пийнем по едно кафе, преди да седнем пред компютрите, че верно е изнервящо
И да питам нещо -почти всички имат по 2 и повече акаунта - за повече оферти и зарадипо-чести поръчки ли го правите?

Заради кодовете, повечето от тях работят само по веднъж от акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт