LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 952
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 170
момичета този чершав на рае ли е или на цветя не мога да разбера
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-imprime.aspx?productid … 2&prodcolor=1

Според описанието е на цветя.

# 1 171
ох ,имате ли проблем с поръчките днес или нещо при мен не е наред на 4 стъпка запъва ,дали не е нещо,че ми даде БД newsm78 #Crazy
и аз искам БД, код ли сложи или нещо се е побъркал  Crazy

# 1 172
  • Düsseldorf
Не знам забелязахте ли, но има нова търсачка в Ларедута. По-точно без да пускаш специално търсачка, още докато си избираш категория има опция да си избереш размера и да ти отвори само онези, от които има твоя размер. По-удобно ! Peace
А инак и аз напоръчвах доста неща онзи ден на цени в центове, но докато не ги получа много не им се надявам. И много скачаха цените, на др. ден бяха по няколко евро, после пак за малко имаше в центове, странна история тази година...
А, и да ви питам за една блузка:
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-volante-anne-weyburn.aspx?pr … e&pagesize=16
Към тази пола има блуза, вижда се на голямата снимка, но не я намирам.... Да сте я виждали?

И сайта им пак се е сбъгал и ме побърква, няма влизане точно в тези артикули, които си харесам, все отваря каквото му падне!!!  #Cussing out

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 15:59 от alex_shu

# 1 173
  • Варна
Момичета изчезнали са ми всички неща от "предпочитани". Там имах една раница черна мисля, че беше Адидас, някой я беше поръчал и смяташе да я използва за първокласник. Прерових всичко що е sac ама нищо. Дали някой се сеща и може да ми даде линк  Praynig

E точно тази раница аз я поръчах,но ми я отказаха и са пратили чек ,на Puma е,в сайта я няма никъде ,оръшкак навсякъде,писах им дали е налична ,но отговор няма.Ще изчакам още малко пък пак ще я поръчам да видим какво ще стане.
Ето я : http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00001

Оооо много ти благодаря  bouquetГолямо ровене падна, пускам я дано дойде

# 1 174

И още едно въпросче-тази талия "Taille légèrement descendue"-леко понижена,както ми превежда Гугъл,какво представлява точно.Нещо като 1 пръст под пъпа или?

Ками, и аз съм мернала едно панталонче, на което има същия надпис. Peace Аз по-скоро го разбирам като - размера е умален , но ... дано се включи някой разбиращ и да ни каже. А ето и панталона
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-multipoches-les-essentiel … e&pagesize=16

Има 36н, но ако е  умален дали ще ми стане  newsm78

# 1 175
  • София
Барче,на първата страница на темата си пише за талиите на панталоните:

ЗА ПАНТАЛОНИТЕ:
Jean slim - Цигара
Jean droit - Прави
Jean bootcut – Провиснали
Taille basse - Ниска талия
Taile descendue - Смъкната талия
Taile normale - Нормална талия

Ясно,че талията е смъкната.Но мен ме интересува какво точно означава това.Аз лично си го представям като тези панталони,които са съвсем леко под пъпа newsm78

# 1 176
не мога да разбера, хем ми дава ефтинджосите по за няколко цента, хем като цъкна на тях не ми се отварят, защо така?

# 1 177
  • в страната на абсурдите
  Grinning Grinning Grinningнякой ще ми отговори ли дали е получил поръчка от 25.06!и къде се намира точно това
MES REMBOURSEMENTS

# 1 178
  • БГ
не мога да разбера, хем ми дава ефтинджосите по за няколко цента, хем като цъкна на тях не ми се отварят, защо така?
предполагам защото са изчерпани и на мен така .

# 1 179
 ...!и къде се намира точно това
MES REMBOURSEMENTS

Най-долу в суивито.

# 1 180
chocha  не е нужно толкова грубо
престави си че когато съм правила поръчката въобще не съм знаела ,че в този форум
се обсъжда всичко за сайта.

...

Виждам, че пишеш от четири дни - ако беше прочела изписаното само от вчера до днес, щеше да разбереш защо хората се дразнят от стотния въпрос "какво е това на мейла".
И аз подкрепям Чоча с майтапа, който си направи с теб  Mr. Green Ние също сме били новаци в пазаруването от сайта, но всички четяхме и продължаваме да четем. Не случайно момичетата по 1000000 пъти казват: ЧЕТЕТЕ ПЪРВИЯ ПОСТ!!!! там всичко си е написано. Е да по лесния вариант е: Момичетаааааа помощ, какво ме питат????? Но така никога няма да се научите и всеки път темата ще става по 100 страници с едни и същи неща и няма да има място за съществените.
Съжалявам за СПАМА!  Rolling Eyes

# 1 181
Ками, благодаря за разяснението.  bouquet Просто Гугъл-преводача ми изписа  "Размер на леко занижени" и аз веднага си помислих, че става въпрос за размера. Иначе имам принтирана 1 страница, която е постоянно пред мен, но кой да се сети да погледне първо там  Embarassed

# 1 182
  • sofia
Алекс, много ме разсмя, макар че първо ти се вързах и трескаво превеждах да видя що така аджеба ще му ударят черен печат на момичето...И в тази връзка май е крайно време в първия пост при често срещаните френски изрази да добавим и този за валидизирането на кошницата. Дано да има и ефект де, че страшно ми омръзна все това да се дъвче...
Обаче все си мисля, че ниските цени не бяха сгрешени, а зарибяващи или поне се надявам другия вторник да ви опровергаят.

# 1 183
Ненаситници!  Mr. Green Всичко сте изкупили онзи ден
предпочитам да не се надявам, че ще има центови цени пак.В сряда се събудих много  рано,но незнам защо дори не пуснах компа и така изпуснах ефтинджоса
 Към питащите, сега всички са все още спокойни, но след няколко дни ще е бойно поле  Mr. Green  Mr. Green
П.С. Да не се обиди някой!  Peace

# 1 184
  • Бургас
И аз имам същия проблем като pebs, на едно рокле ми пише 0 за размер. Но, освен това в суивито ги няма едни еспадрили, а аз съм сигурна, че ги поръчах. А след това, влизам там, където ми излизал поръчката с картинките и това рокле с р-р 0 и едно сако въобще ги няма. На някои от артикулите са изчезнали картинките, а тези 2 неща+еспадрилите въобще даже не са и отбелязани там. Много интересно! Вие какво мислите?
Нямам нищо в Mes Rembouresements. Ще проверя и колко точно пари са блокирани.

Самоцитирам се, за да кажа, че пак проверих в суивито и там с картинките сега всичко си е там, само без еспадрилите. Сигурна съм, че роклята, сакото и еспадрилите ги нямаше преди това.
Много странна работа!

Общи условия

Активация на акаунт