LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 988
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Аз също да се допитам до вас,като спецове! Mr. Green
Поръчах от ниските цени едно сако,иммаше само 36 номер.Няколко пъти ми го ограждаше с червено,но успях!Сега на него и на подаръка ми пише размер 0! Rolling Eyes Иначе е A domicile и го няма в Mes Remboursements!Предполагам,че ще го получа или...? Rolling Eyes
И да кажа,че имам вече 20-тина поръчки и само едно тъпо питане. Laughing Просто всичко е написано от-до в първия пост и сайта на Финти! Peace А преди да пусна поръчка или ако имам въпрос и не съм могла да изчета цялата тема (макар че я следя редовно Crazy),просто чета последните 5 страници! PeaceИ не се сърдете!  bouquet

Аз пък имам размер 0/999 за една блузка Joy Joy Joy
И аз един панталон размер 0,но се надявам всичко да е наред.

А относно мейлите,аз получавам от време на време.Мин.седмица ми дойде един за бижута и дрънкулки някакви Crazy.Получавам потвърдителни,но кодове-нъц Tired.Резнаха ни квитанциите май Crossing Arms

# 1 156
  • София
pebs   Относно 0 за размер, да ти кажа, че и аз съм имала такива размери за неща, които по принцип нямат размери (например чанта) или за неща, при които е бил наличен само 1 размер, например 34. До сега съм получила няколко такива и не е имало проблем. На самата опаковка даже ми е пишело пак 0 размер, ама вътре всичко си е наред  Peace
Аз получавам покани за намаления и потвърдителни мейли, но код не съм получава от 100 години, отгоре на всичко и повече писани тук не работят при мен. И нов акаунт си направих и пак така.
smurf хайде стига с това нови, стари. Аз съм сравнително нова във форума. Когато реших да почна да пазарувам прочетох 7 пъти сайта на Финти и първия пост. Едно за да разбера всичко, второ защото се притеснявах от пазаруване онлайн. След това прочетох 7 теми назад и тогава което не ми беше ясно питах и то в процеса на пазаруване. Винаги има нещо ново, което може да научи човек. Сега смея да твърдя, че се оправям, пък и помагам на много момичета да пазаруват. Относно кога теглят парите, отговора е: в момента на поръчването, парите се блокират автоматично. След това ги теглят те когато решат. Според моите наблюдения в повечето случай като изпратят стоката и понеже пазарувам доста, съм забелязала, че теглят парите на партиди, за няколко поръчки от няколко дена наведнъж, така че не може да се даде точен отговор кога теглят парите. А по предното намаление беше хаос, получавахме колети без да са изтеглили още парите, теглиха парите, пък след месец виждахме в суивито, че сега подготвят поръчката защото се появяваха суми за връщане на пари, абе.. те си знаят работата. Важното е, че не съм прочела за някой ощетен, винаги са коректни и оправят грешките си, ако са направили такива. Надявам се, че с това съм помогнала малко на новите  Simple Smile

# 1 157
Благодаря,момичета!Знаех си,че не е притеснително,но нали няколко пъти ми го ограждаше в червено...
За парите-на мен днес ми дръпнаха за поръчката от 01.07.Не знам кога ги блокират,аз получавам смс като ги дръпнат май. Rolling Eyes

# 1 158
Имам чувството,че който поръчал-поръчал. newsm78Едно такова затишие-2-3 страници с размери(за момент си помислих,че съм във форум Красива мама).Няма парцалки по 20 цента и сега всяка цена,по-висока от 2евро ми се струва ужасно надута  MoneyДобре,че пуснах 3 бързи поръчки,да има сега какво да чакам(и да се чудя дали изобщо ще дойде).

Ееее радвай се - някой като мен въобще не са усетили че е имало такова....

# 1 159
  • Бургас
И аз имам същия проблем като pebs, на едно рокле ми пише 0 за размер. Но, освен това в суивито ги няма едни еспадрили, а аз съм сигурна, че ги поръчах. А след това, влизам там, където ми излизал поръчката с картинките и това рокле с р-р 0 и едно сако въобще ги няма. На някои от артикулите са изчезнали картинките, а тези 2 неща+еспадрилите въобще даже не са и отбелязани там. Много интересно! Вие какво мислите?
Нямам нищо в Mes Rembouresements. Ще проверя и колко точно пари са блокирани.

# 1 160
  • София
ВечеПетя благодаря ти за инфото.

Аз днес получих поръчка с последния плажен к-т - чудесен е, е доста мирише и сега се проветрява.
Искам да похваля тези сандали http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324144019&doc … tegoryid=40925974. Отговарят си на номера и са доста леки и удобни.

Другото е обсъждано във форума, от всичко съм много доволна.

# 1 161
  • Балчик
Цитат
Аз пък имам размер 0/999 за една блузка   
И аз един панталон размер 0,но се надявам всичко да е наред.

И аз така Crazy

# 1 162
  • Sofia
Куку, ти пробва ли на няколко пъти да влезнеш в суивито да видиш поръчката, от която липсват артикулите?
На мен вчера така не ми показа едни обувки. Помня, че бях поръчала 4 чифта и едни детски дънки, а в суивито бяха 3 чифта - преброих ги много точно, защото помнех колко чифта съм поръчала, но не и какви точно Rolling Eyes  Mr. Green От там бързо в Рембуса да видя дали не са отказани, но нямаше нищо. Когато проверих пак, вече ги имаше. Май дава някакви грешки понякога сайта, защото със сигурност липсваше един чифт.
Няма ги, поне 10 пъти проверявах от сутринта.Но щом в Toutes mes commandes ги има, а в рембурса- не, би трябвало да дойдат.Поне така ми се струва Rolling Eyes

# 1 163
  • София
Мацки,някой да има тези панталонки:

Дали имат някаква еластичност?В описанието пише само памук newsm78
И стоят ли по крака?

И още едно въпросче-тази талия "Taille légèrement descendue"-леко понижена,както ми превежда Гугъл,какво представлява точно.Нещо като 1 пръст под пъпа или?

Виждам доста добри панталончета по за 3-4 евро Grinning
Друго си е в центове,ама като няма Crossing Arms

# 1 164
И аз имам същия проблем като pebs, на едно рокле ми пише 0 за размер. Но, освен това в суивито ги няма едни еспадрили, а аз съм сигурна, че ги поръчах. А след това, влизам там, където ми излизал поръчката с картинките и това рокле с р-р 0 и едно сако въобще ги няма. На някои от артикулите са изчезнали картинките, а тези 2 неща+еспадрилите въобще даже не са и отбелязани там. Много интересно! Вие какво мислите?

А най-отдолу на страницата където са ти изброени артикулите с картинки не ги ли виждаш отделени? На мен понякога някои ги отделя най-отдолу и пише че за тях не важи съответното намаление, или нещо подобно...

# 1 165
  • Бургас

А най-отдолу на страницата където са ти изброени артикулите с картинки не ги ли виждаш отделени? На мен понякога някои ги отделя най-отдолу и пише че за тях не важи съответното намаление, или нещо подобно...

Не, няма ги и там. Там са част от останалите неща с цени 1,000.... евро.

# 1 166
ох ,имате ли проблем с поръчките днес или нещо при мен не е наред на 4 стъпка запъва ,дали не е нещо,че ми даде БД newsm78 #Crazy

# 1 167
Имам въпрос. Някой пъръчвал ли си е тези сандалети. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7772211& … ue&ksource=-1

и отговарят ли си на номера. Аз съм твърдо 37 и незнам кой да поръчам. Thinking

# 1 168
Момичета изчезнали са ми всички неща от "предпочитани". Там имах една раница черна мисля, че беше Адидас, някой я беше поръчал и смяташе да я използва за първокласник. Прерових всичко що е sac ама нищо. Дали някой се сеща и може да ми даде линк  Praynig

E точно тази раница аз я поръчах,но ми я отказаха и са пратили чек ,на Puma е,в сайта я няма никъде ,оръшкак навсякъде,писах им дали е налична ,но отговор няма.Ще изчакам още малко пък пак ще я поръчам да видим какво ще стане.
Ето я : http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00001

# 1 169
момичета този чершав на рае ли е или на цветя не мога да разбера
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-imprime.aspx?productid … 2&prodcolor=1

Общи условия

Активация на акаунт