LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 981
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 140
...Няма парцалки по 20 цента и сега всяка цена,по-висока от 2евро ми се струва ужасно надута ...

Joy  Joy  Joy Помня, че и аз него ден докато гледахме да напълним бързо бързо кошницата с евтинийките, като разминех цена от 2 евро казвах на сестра ми, че "тези вече са от скъпите" и тя си умираше от смях с мен....   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 141
  • Варна
Да задам и аз един въпрос  Mr. Green
Не получавам на мейла си никакви рекламки и писма освен подвърдителен мейл за поръчката, която пуснах преди няколко дни. Някой има ли представа защо? Уж си отбелязах някои неща при регистрацията, за които искам да получавам, но нямам нищо на мейла. Дали съм сбъркала нещо.

P.S. Не съм отмятала последното, за което пише, че е за отказ. Мале как го написах, дано сте ме разбрали

# 1 142
  • Варна
Момичета изчезнали са ми всички неща от "предпочитани". Там имах една раница черна мисля, че беше Адидас, някой я беше поръчал и смяташе да я използва за първокласник. Прерових всичко що е sac ама нищо. Дали някой се сеща и може да ми даде линк  Praynig

# 1 143
Да задам и аз един въпрос  Mr. Green
Не получавам на мейла си никакви рекламки и писма освен подвърдителен мейл за поръчката, която пуснах преди няколко дни. Някой има ли представа защо? Уж си отбелязах някои неща при регистрацията, за които искам да получавам, но нямам нищо на мейла. Дали съм сбъркала нещо.

P.S. Не съм отмятала последното, за което пише, че е за отказ. Мале как го написах, дано сте ме разбрали
Ти направо си щастливка, аз дори и потвърдителни мейли НЕ получавам. Нищо #Cussing out

# 1 144
  • Перник
Момичета изчезнали са ми всички неща от "предпочитани". Там имах една раница черна мисля, че беше Адидас, някой я беше поръчал и смяташе да я използва за първокласник. Прерових всичко що е sac ама нищо. Дали някой се сеща и може да ми даде линк  Praynig
И при мен се случи на няколко пъти, но след няколко дни пак ми се появиха. Пробвай да излезеш от ъкаунта си и пак влез.
А за и-мейлите и аз нищо не получавам, даже и потвърдителни за поръчките. Само този за кошницата, дето всички го получиха на 2 от 3те ми ъкаунта.

# 1 145
И аз да кажа за тези маратонки Найк- имам 40 номер, нося си 40 , с нормалек крак съм и са ми ок. Проблема при тях е , че езика им е пришит и не се отвързват всъщност и в началото се обуват доста трудно , но после се отпускат.

Ми аз съм с доста широк крак, явно това беше проблема, но ме стискаха и на дължина и на ширина Simple Smile Но наистина много бързо се отпуснаха и сега са ми супер, по-удобни маратонки не съм имала, много са лекички. А иначе и аз четох преди да ги поръчам, че са изкуствена кожа, но после на етикета имаше знака за естествена, така че не знам каква кожа са   Grinning

Подкрепям с 2 ръце  Peace Страхотни са маратонките. Макар че и аз съм с широк крак, се отпуснаха и сега са ми като чорапки  Mr. Green

# 1 146
  • Варна
Кога ви дърпат парите от картата -имам поръчка от 29/6 и още- нищо -иначе статуса е domicile или нещо такова Thinking
И още 1 въпрос -какво ще рече това   -2 achetés le 3 ème offert*)
е вече научих отговора -пиша за другите "нови", които няма да получат отговор тук
Парите са удържани на 03/07 -тоест на четвъртия ден
Относно втория ми въпрос до колкото разбрах от разговорите тук е 2 на цената на 3 , ама дано не бъркам

както любезно ме поправиха 3 на цената на 2 -иначе щеше да е много забавно Laughing
а моите пари не бяха блокирани -направо ги изтеглиха
с виза електрон съм

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 14:28 от smurf

# 1 147
Аз също да се допитам до вас,като спецове! Mr. Green
Поръчах от ниските цени едно сако,иммаше само 36 номер.Няколко пъти ми го ограждаше с червено,но успях!Сега на него и на подаръка ми пише размер 0! Rolling Eyes Иначе е A domicile и го няма в Mes Remboursements!Предполагам,че ще го получа или...? Rolling Eyes
И да кажа,че имам вече 20-тина поръчки и само едно тъпо питане. Laughing Просто всичко е написано от-до в първия пост и сайта на Финти! Peace А преди да пусна поръчка или ако имам въпрос и не съм могла да изчета цялата тема (макар че я следя редовно Crazy),просто чета последните 5 страници! PeaceИ не се сърдете!  bouquet

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 14:11 от pebs

# 1 148
Момичета я да ви попитам,
каквото и да се опитам да сложа от новата колекция есен-зима 2008г ми го дава налично след 3седмици. И при вас ли е така? Защото имам чувството, че нещата ги има само на картинка и още изобщо не са налични и заредени. Изглежда искат да си изчистят нещата от предишни колекции и чак тогава да започнат с новите.

А за имейли с оферти, аз както писах не съм получавала от предишното намаление зимата. И 2нови акаунта направих и на тях нищо. Потвърдителни получавам иначе.

Относно въпросите от нови потребители, може да се постараят да четат първата страница и последните 4-5страници, никой не казва да четат цели големи теми от по 50стр.
Аз следя темата, тъй като се обсъждат доста неща, размери, качество и т.н. а и човек не винаги може да види всичко на сайта.

# 1 149
  • Перник
От новата колекция пробвах само детски неща и ми дава налични след 2, 3 и 5 седмици. Може би наистина искат първо да изчистят старите. А аз се чудех как така толкова бързо се изчерпаха... Rolling Eyes

# 1 150
# 1 151
  • София-Младост
Аз също да се допитам до вас,като спецове! Mr. Green
Поръчах от ниските цени едно сако,иммаше само 36 номер.Няколко пъти ми го ограждаше с червено,но успях!Сега на него и на подаръка ми пише размер 0! Rolling Eyes Иначе е A domicile и го няма в Mes Remboursements!Предполагам,че ще го получа или...? Rolling Eyes
И да кажа,че имам вече 20-тина поръчки и само едно тъпо питане. Laughing Просто всичко е написано от-до в първия пост и сайта на Финти! Peace А преди да пусна поръчка или ако имам въпрос и не съм могла да изчета цялата тема (макар че я следя редовно Crazy),просто чета последните 5 страници! PeaceИ не се сърдете!  bouquet

Случва се когато има само един размер.

# 1 152
Кога ви дърпат парите от картата -имам поръчка от 29/6 и още- нищо -иначе статуса е domicile или нещо такова Thinking
И още 1 въпрос -какво ще рече това   -2 achetés le 3 ème offert*)
е вече научих отговора -пиша за другите "нови", които няма да получат отговор тук
Парите са удържани на 03/07 -тоест на четвъртия ден
Относно втория ми въпрос до колкото разбрах от разговорите тук е 2 на цената на 3 , ама дано не бъркам

По-скоро 3 на цената на 2.
За парите - блокират ги в момента на приемане на поръчката, а ги теглят след изпращането на колета. Поне докато си следях движението по картата беше така.

# 1 153
  • Варна
Значи да се успокоя, че не съм единствената която не получава нищо на мейла си. А относно 0-те и аз имам такива на които си пише A domicile... ми ще видим като пристигнат поръчките  Mr. Green

# 1 154
  • София-Младост
Момичета я да ви попитам,
каквото и да се опитам да сложа от новата колекция есен-зима 2008г ми го дава налично след 3седмици. И при вас ли е така? Защото имам чувството, че нещата ги има само на картинка и още изобщо не са налични и заредени. Изглежда искат да си изчистят нещата от предишни колекции и чак тогава да започнат с новите.
Да и при мен е така, вероятно ще ги пуснат когато свърши намалението. Просто ти дават възможност да си ги разглеждаш.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт