LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 946
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 185

ох ,имате ли проблем с поръчките днес или нещо при мен не е наред на 4 стъпка запъва ,дали не е нещо,че ми даде БД newsm78 #Crazy
и аз искам БД, код ли сложи или нещо се е побъркал  Crazy

57479

# 1 186
  • До хладилника, който обичам
ЗА ПАНТАЛОНИТЕ:
Jean bootcut – Провиснали

С една поправка, която може би трябва да се нанесе и в първия пост: bootcut означава, че долу крачолите са разширени (като за върху ботуши).

# 1 187
Въпросната смъкната талия е точно един пръст под пъпа. На мен на някой панталони ми идва и точно на пъпа.
Става въпрос за Taile descendue

За чаршафа който пишеше, отдолу си пише, че е на цветя, имат предвид долният чаршаф, не тези на раето отгоре.

За това, че сайта отваря каквото си иска, има голямо натоварване и е нормално, с повече проби се получава. но някой неща изобщо не отваря и се появява мацката с книгата (за новата колекция).
Аз вече започнах да гледам новите колекции есен-зима от намалението до сега нищо не ми хареса, от голямото имам предвид.
Има страхотни неща, но и цените им са хубави, в сравнение с в момента 1-2евро. ))))

# 1 188

57479

при мен пък казва ,че няма такъв код

# 1 189
  • в страната на абсурдите
хей,има друга тема за кодовете

# 1 190
  • София
Аз вече започнах да гледам новите колекции есен-зима от намалението до сега нищо не ми хареса, от голямото имам предвид.
Има страхотни неща, но и цените им са хубави, в сравнение с в момента 1-2евро. ))))

А как могат да се разгледат само нещата от новата колекция  newsm78

# 1 191
  • В Голямото село
момичета нещо не можах да се ориентирам за сутиените Blush може ли малко помощ
гръдна обиколка 94 подгръдна 78 излиза ми 95 B, по eu съм 80 B
не мога да се ориентирам за банските и сутиените какво да  поръчам Rolling Eyes
Френската номерация се получава като към твоя номер добавиш 15, т.е. правилно ти е излязло, че ако носиш сутиен 80B, трябва да поръчаш в сайта 95В. PeaceА иначе за бански ми се струва, че си за 38. newsm78
Аз тук нося 90С - това значи ли, че трябва да поръчам 105С?!?!  #Crazy Звучи потресаващо...

# 1 192
  • Sofia
да,значи

# 1 193
Аз тук нося 90С - това значи ли, че трябва да поръчам 105С?!?!  #Crazy Звучи потресаващо...

Ако гръдната (не подгръдната) ти е 105 - да Simple Smile

# 1 194
  • В Голямото село
duhi_puhi, chocha   bouquet
хайде, някой няма ли да се похвали, че е получил поръчка от намаленията?  Mr. Green

# 1 195

А как могат да се разгледат само нещата от новата колекция  newsm78

На главната страница на Редута, под надписите за намалението, има едно каренце "Nouvelle Collection"  Peace

# 1 196
  • Sofia
раничко е за поръчките от намаленията

# 1 197
 Grinning Grinning Grinningнякой ще ми отговори ли дали е получил поръчка от 25.06!и къде се намира точно това
MES REMBOURSEMENTS

И аз чакам няколко, но още нищо не съм получила.

# 1 198
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-future-cat-big … ize=16#DescDetail
Някой поръчвал ли е от тези и дали си отговарят на номера Rolling Eyes

# 1 199
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Извинете, ако задавам вече обсъждан въпрос, наистина нямам време да изчета 60 страници...а в първи пост и в сайта на Финти не открих отговор на въпроса си.
Поради проблем с функционирането на сайта, си дублирах една поръчка. Писах им , да ми отменят едната, отговорът е следния /цитирам директно от преводача/:
"Ние ще потърсим нашия извършващ отдел за да опитаме да вземем един от пакетите. Ако то не е било възможно, тогава отхвърлете пакет 183 1228136 при пристигането.
Благодаря ви."
Та въпросът ми е, ако пакетът пристигне и аз го откажа, транспортните разходи приспадат ли си ги от стойността, която ще трябва да ми възстановят или не? И как точно става възстановяването на парите? Със споменатаите чекове ли?
Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт