LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 936
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
Това според вас само външното синьо покривало ли е или си е със стелажите вътре?
 http://www.laredoute.fr/vente-housse-8-rayonnages-en-peva-pour-p … 2&prodcolor=3

# 1 201
Това според вас само външното синьо покривало ли е или си е със стелажите вътре?
 http://www.laredoute.fr/vente-housse-8-rayonnages-en-peva-pour-p … 2&prodcolor=3

Със стелажите би трябвало.. Така му е поне в заглавието - с 8 рафта.

# 1 202
  • В Голямото село

Със стелажите би трябвало.. Така му е поне в заглавието - с 8 рафта.
Peace да

# 1 203
    Имам един въпрос за маратонки на Серджо Тачини - в суивито след поръчката ми изписа не името им, а Кецове /Баскетс/ - Америка. Това случвало ли се е на някой, нормално ли е?

# 1 204
  • На морето!
Тези панталони отговарят ли си на номера? Някой да е поръчвал? Гледам мъжа ми носи р-р 34-36 и се чудя какъв р-р да поръчам?

# 1 205
  • В Голямото село
    Имам един въпрос за маратонки на Серджо Тачини - в суивито след поръчката ми изписа не името им, а Кецове /Баскетс/ - Америка. Това случвало ли се е на някой, нормално ли е?
Ми то почти никога заглавието на артикула в суивито не е същото, каквото е в сайта. Важното е цената да е същата и се ориентирай по картинката отпред Simple Smile

# 1 206
  Мии аз нямам картинки в суивито  newsm78
поправям се за трети път - намерих ги

# 1 207
тези отговарят ли си на номера:

# 1 208
  • София

Вчера ги поръчах и ми ги изписа по същия начин......не мисля, че ще има проблем  Peace

# 1 209
Извинете, ако задавам вече обсъждан въпрос, наистина нямам време да изчета 60 страници...а в първи пост и в сайта на Финти не открих отговор на въпроса си.
Поради проблем с функционирането на сайта, си дублирах една поръчка. Писах им , да ми отменят едната, отговорът е следния /цитирам директно от преводача/:
"Ние ще потърсим нашия извършващ отдел за да опитаме да вземем един от пакетите. Ако то не е било възможно, тогава отхвърлете пакет 183 1228136 при пристигането.
Благодаря ви."
Та въпросът ми е, ако пакетът пристигне и аз го откажа, транспортните разходи приспадат ли си ги от стойността, която ще трябва да ми възстановят или не? И как точно става възстановяването на парите? Със споменатаите чекове ли?
Предварително ви благодаря!

И аз също се извинявам, но имам същият проблем и всякаква  и информация ще ми бъде от полза.

# 1 210
Момичета, някой има ли тези дънки? Интересува ме дали ще успея да се пъхна в 36 номер, тъй като нямат 38. Мерки: талия - 68 см., ханш - 96 см. Предварително благодаря!   bouquet

# 1 211
Момичета, кажете ми моля, за бебе на 3-6 мес какъв размер вземате?

# 1 212
  • Варна
Момичета, някой има ли тези дънки? Интересува ме дали ще успея да се пъхна в 36 номер, тъй като нямат 38. Мерки: талия - 68 см., ханш - 96 см. Предварително благодаря!   bouquet

Аз мисля, че ще ти станат.Аз съм с подобни мерки и се пъхам в 36. Но ти успяваш ли да ги пъхнеш в кошницата,? .При мен нито един номер не е наличен

# 1 213
Момичета, кажете ми моля, за бебе на 3-6 мес какъв размер вземате?

67  Peace

# 1 214
Извинете, ако задавам вече обсъждан въпрос, наистина нямам време да изчета 60 страници...а в първи пост и в сайта на Финти не открих отговор на въпроса си.
Поради проблем с функционирането на сайта, си дублирах една поръчка. Писах им , да ми отменят едната, отговорът е следния /цитирам директно от преводача/:
"Ние ще потърсим нашия извършващ отдел за да опитаме да вземем един от пакетите. Ако то не е било възможно, тогава отхвърлете пакет 183 1228136 при пристигането.
Благодаря ви."
Та въпросът ми е, ако пакетът пристигне и аз го откажа, транспортните разходи приспадат ли си ги от стойността, която ще трябва да ми възстановят или не? И как точно става възстановяването на парите? Със споменатаите чекове ли?
Предварително ви благодаря!

И аз също се извинявам, но имам същият проблем и всякаква  и информация ще ми бъде от полза.

Просто не взимате втория колет и след 20 дни го водят като непотърсен и им го връщат. На колетите от Ла Редут е напечатано, че в случай на недоставяне, да се върне на подателя. Предполагам, че ще ви възстановят цялата сума, която сте платили за поръчките си, включително и транспортните разходи.

Общи условия

Активация на акаунт