LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 839
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 395
Имам наистина сериозен въпрос, чийто отговор не успях да открия. Харесах си малък електроуред. Би трябвало да го доставят до БГ, защото наистина е малък - сешоар. Въпросът ми е за гаранцията, която е 2 години - поддържа ли се тази гаранция в БГ и от кои сервизи? Предварително благодаря на тези, които биха отделили малко време да ми отговорят!   bouquet

# 1 396
Имам наистина сериозен въпрос, чийто отговор не успях да открия. Харесах си малък електроуред. Би трябвало да го доставят до БГ, защото наистина е малък - сешоар. Въпросът ми е за гаранцията, която е 2 години - поддържа ли се тази гаранция в БГ и от кои сервизи? Предварително благодаря на тези, които биха отделили малко време да ми отговорят!   bouquet
няма гаранция в Бг  Peace това е интернет пазаруване  Mr. Green
обикновено в гаранционните карти си пише магазините, които обслужва даден сервиз. след като ремонтират уреда сервиза си взема парите от магазина, от където е направена покупката

# 1 397
Благодаря ти, skrita, за светкавичния отговор!  Hug Мисля да рискувам все пак. Дано да се окаже издържлив.  Praynig  Grinning

# 1 398
Sun,какъв уред си харесала:)

# 1 399
  • при принцесите
Да похваля и аз няколко неща:
....
тази пола е идеална за всеки ден, аз взех 40-ти размер, отговаря изцяло и на мен ми е леко голяма
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-3-volants.aspx?productid=324 … tegoryid=32406815
....

Каква и е талията на полата - ниска или нормална? Можеш ли да измериш ширината на полата горе при талията на 40 номер.  bouquet

# 1 400
Моля,някой да ми измери стелка 33 номер адидас   bouquet

mirta, 21.5 см.

# 1 401
# 1 402
ето я   Mr. Green
мисля си заслужава да рискуваш, дори нещо да се счупи ще могат да ти я поправят  Peace при условие, че я продават и у нас

# 1 403
Във форума бях чела,че за сутиени си вземаш + 15, т.е. ако тук в БГ носиш примерно 85Б, то от тук поръчаш 100Б,но ако искаш изчакай и някой друг да ти отговори:)

Ллелеле значи аз като си поръчах горница бански 80а това какво ли ще значи - 65а  Mr. Green  то , че нямам ц...  нямам ама  дано да не ми е малък Simple Smile

# 1 404
skrita,   Hug 109 лв.  Shocked Наистина си заслужава рискът!  Peace Аз я поръчах за 60 лв.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 08:52 от Sun

# 1 405
Вчера пристигна поредната поръчка. Всичко е обсъждано, но най много беше впечатлен мъжа ми от това SERGIO TACCHINI По удобна обувка не бил носил. Номерацията върви +1  Peace
Като подарък поръчах прословутия комплект за пикник, но учудващо дойде само чанта, без пластмасовите чиниийки и прибори. Някой може ли да ме светне защо така се е получило, или франсетата са малко скръндзи в последно време?

кажи, моля те, кой номер поръча от обувките. и ако можеш да премериш стелката. благодаря

# 1 406
  • София
Току-що се пробвах да си направя втори акаунт на мое име/имам един мой и един на мъжа ми/.С друг имейл и разлика в изписването на имената и адреса,не ми го прие Tired
Прехвърли ме към моя акаунт и прие опита за регистрация като промяна на мейла на съществуващия ми акаунт.Че се наложи след това да се занимавам да си връщам стария мейл Crazy
Защо се получи така newsm78

# 1 407
Момичета,да питам и аз нещо.надявам се не особено тъпо.
Поръчвала съм поне 4-5 пъти до сега,но едва сега се забивам така.На избор на карти не ми дава да избера нищо друго освен Американ Експрес.Какво стана не ми е ясно.
А съм с Виза Електрон на ЦКБ

# 1 408
  • БГ
bravy излез и пак влез,и при мен беше така Peace
Ками пробвай пак, излез съвсем и влез като за 1ви път Peace

# 1 409
Момичета,да питам и аз нещо.надявам се не особено тъпо.
Поръчвала съм поне 4-5 пъти до сега,но едва сега се забивам така.На избор на карти не ми дава да избера нищо друго освен Американ Експрес.Какво стана не ми е ясно.
А съм с Виза Електрон на ЦКБ

Излез от акаунта и пробвай пак по-късно Peace
Вече са ти отговорили, но не ми даде предната публикациика! Wink

А относно акаунтите-правете си ги според мен на реалните имена на други хора, все пак да са роднини де, а после при поръчката посочвайте вашия адрес за получаване, щом не дава да се регистрира с едно име, но написано обратно! Peace

Общи условия

Активация на акаунт