Ти какво сготви? Снимай, покажи!

• 59 189
  • 347
  •   1
Отговори
# 255
  • София
cubbit , картофките ги направих експериментално за пръв път в плик за печене. Приготвих ги в микровълновата. Нарязах картофите, сложих ги в плика, отгоре поръсих със сол, лют едросмлян червен пипер/обичаме лютичко/, шарена сол, пресован чесън на скилидки или чеснов прах. Сипах малко водичка и олио/може и масълце/, закопчах плика, надупчих го с игла и го сложих в микровълновата. Станаха като масло и много вкусни.  Peace

# 256
  • Някъде на път....
geleva, а колко време пече в МВ?

# 257
  • София
Ами не съм засичала точно, но някъде около 15-20 минути. На два три пъти спирах и отварях да ги проверя.

# 258
geleva, а колко време пече в МВ?

Таня, ама ти все питаш "колко време"  Laughing  Я пробвай с метода "проба-грешка", всяка печка е различна и има различна мощност, тук писаните от нас минути могат да те объркат.

Вечеря - пилешко филе и салатата на Тити от печена бамя

# 259
cubbit , картофките ги направих експериментално за пръв път в плик за печене.

Мерси!   bouquet
Само дето аз не мога да намеря тук пликове за печене. Следващият път ще си донеса от България. Явно пак ще си действам по стария метод в тавичка на фурна.   chef

# 260
  • София
Можеш да използваш йенска тенджерка за микровълновата, правила съм ги много пъти така и стават хубави. Peace

# 261
  • Някъде на път....
pep-4o, извинявай ако съм досадна, но времето ми е крайно ограничено покрай децата.  Hug И понеже печката ми е с таймер, нагласям времето и оставям само да се готви. Затова питам........  Tired

# 262
аа не, не став авъпрос за досаждане, но както казах - времето е относително - има печки с различна мощност. Както и зеленчуците са различни по големиа понякога. Ти сама ще си схванеш времето за приготвяне на всяко ядене, но това което се посочва може да ти бъде като ориентир. Винаги имай едно наум  Laughing 

# 263
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
крем с малини

нещо не ми остава време да готвя, ядем салати само  ooooh!

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 22:39 от asyalein

# 264
  • Torino,IT
За днес това  Hug
 солена торта

питките на Карина

картофки по селски

пилешки крилца на фурна

# 265
патладжан-кебап по рецепта на рер-4о.

# 266
  • варненка от София
Такааа, отговарям по ред на номерата, за ориза с кайма и тиквички, имаше рецептата напред в темата, но ето още веднъж тук: Ориз с тиквички и кайма

Сubbit, измерих си тавата и ето резултата - диаметър 30 см, дълбочина 13 см.

Пепчо, така съм се смяла с твоите изварени понички, аз ги прочетох като изверени, демек варени и не направих връзка изобщо с изварата, вдъхнови ме и ще ги спретна скоро, скоро.

# 267

Пепчо, така съм се смяла с твоите изварени понички, аз ги прочетох като изверени, демек варени и не направих връзка изобщо с изварата, вдъхнови ме и ще ги спретна скоро, скоро.

няма да съжаляваш   bouquet

# 268
Мини парфе с кайсии за малката

и Торта Парфе с кайсии за по-големите...ехехе

# 269
  • На небето
Мини парфе с кайсии за малката

и Торта Парфе с кайсии за по-големите...ехехе

Мини парфето с какво го прави?

Общи условия

Активация на акаунт