Ти какво сготви? Снимай, покажи!

• 59 234
  • 347
  •   1
Отговори
# 75
Идеята за снимки и линкове ми допада, макар че нямам нужда от вдъхновение за да сготвя пиле с ориз примерно. Според мен снимките и линковете могат да се постват и в другата тема, защо трябва да има нова? Така игнорирате тези, които нямат възможност за подробности; нека е по желание.
Аз примерно рядко ще намирам време да снимам и да пускам снимки, нито пък да пиша рецепти, но винаги преглеждам набързо какво са готвили другите.

# 76
Лелеее пепчо мн вкусно изглеждат Peace

# 77
Mpulle идеята е от http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0 , а рецептата е следната:

ТОРТА С РУЛА

•   1 готово руло с крем Тирамису
•   300мл. пр. мляко
•   1 крем De la Creme ванилия на Jotis
•   сметана
•   половин кора лимон
•   лимонов сок
•   извара
•   2 желатина
•   2 банана
Рулото се нарязва на тънки филийки. Формата се облепя с прозрачно фолио и на дъното и се редят парченцата рула. Крема трябва да се получи 1л. към него се добавят 2 желатина. Предварително накиснати за 5мин. и след това разтворени на водна баня. Рулата се заливат с половината крем редят се дебело нарязани банани. И се залива с останалия крем. Слага се във фризера за няколко часа.
Стана много лека и вкусна с лек лимонов вкус.

С какво разбиваш крема? И сметаната заквасена на Данон ли да е? И изварата кашкавалена или не? Много въпроси станаха, но тортата ти ми хареса много и искам да я направя.

# 78
Днес скромно и набързо
Боб чорба

Салата домати, чушка, маслини, сирене и зехтин Peace

Десерта беше Крем карамел и Пъпеш с мед

За довечера най вероятно ще прибавя и Миш маш с пресни чушки.

# 79
# 80
labrex това спираловидното какво е?

# 81
labrex това спираловидното какво е?

Пържени картофки, изрязани с една предназначена за такива форми спирала.

# 82

Пържени картофки, изрязани с една предназначена за такива форми спирала.
Благодаря ти за отговора. Жалко, че нямам такава. Така ми се приядоха, но ми остава това- да се любувам на снимката, която си пуснала  Rolling Eyes

# 83
Ооооо,искам такива картофки,страхотни са. Crazy Каква е формата? Praynig

# 84

Ей тая джаджичка - забучваш я, въртиш, въртиш, докато излезе от другия край на картофа, сгъваш рамото и изваждаш.

# 85

Ей тая джаджичка - забучваш я, въртиш, въртиш, докато излезе от другия край на картофа, сгъваш рамото и изваждаш.

За първи път виждам подобно нещо.А може ли да споделиш от къде си я купила.Много ти благодаря.  bouquet

# 86

За първи път виждам подобно нещо.А може ли да споделиш от къде си я купила.Много ти благодаря.  bouquet

При майка май има такова чудо newsm78, те не го ползват ох как ще го приватизирам hahaha

# 87

Доста е стара, ако не бъркам, донесена е от Чехия преди години с още една, която прави краставиците на спиралки за салати, и която не мога да открия. Sad

# 88

Доста е стара, ако не бъркам, донесена е от Чехия преди години с още една, която прави краставиците на спиралки за салати, и която не мога да открия. Sad

Ясно....няма да мога да се сдобия и аз. Sad Няма нищо,ти продължавай да ни радваш със снимчици.   bouquet

# 89

Ясно....няма да мога да се сдобия и аз. Sad Няма нищо,ти продължавай да ни радваш със снимчици.   bouquet

Нищо чудно и тук да ги има, то какво ли вече няма. Тъкмо ще знаеш какво представлява и като го видиш някъде...... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт