ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 74)

• 12 128
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Ей, големи кози има в Продавалника, да внимавате!
Една приятелка я завлекоха с 20 лв. Crossing Arms

# 181
Имате ли някакви отзиви за тази марка:
http://www.suavinex.com/en/home.asp
?
Не знам дали ги има в Бг. За първи път ги виждам тук.

P.S. Ще ме поправите ли в списъка - от Пепита на както съм сега, че да не ме издирвате и да ме трийнете от списъка Wink? Благодаря! Mr. Green

# 182
  • Sofia
Ей, големи кози има в Продавалника, да внимавате!
Една приятелка я завлекоха с 20 лв. Crossing Arms

Как така бе? Я кажи че да внимаваме. Аз досега съм си купила количка и помпа и добре мина всичко. newsm78

# 183
Ми тя праща 20 лв. за нещо си, понеже онази й казала, че ще го прати като получи парите. И до там(това става преди 10-тина дни). Днес моята приятелка й писа, да видим. Онази не е от София, иначе лично щях да й гостувам Close

# 184
 Привет и от мен!И тази нощ оцелях Mr. GreenКакво имам впредвид-преди няколко дена свекърва ми ме събужда рано/при условие,че съм се оплакала,че заради жегите не мога да спя нощем от преумора/ и ми казва,че току-що е гледала на кафе smile3527 и видиш ли щяла съм да родя в нощта на 1/2.07.Даже описание и на акушерката и лекаря ми даде smile3532Е,да ама не .И това,защото още от четвъртия месец съм казала,че имам предчувствие,че ще родя на 10-ти.Вярно,че и аз може да бъркам,но поне не е по желание на свекито Mr. Green-много се дразня от такива глупости.

# 185
  • Варна
Аз пак да питам  ooooh!. Пиша с една ръка. Нормално ли е бебчо да суче от 6.30  ooooh!. Ако спрем ревва.

# 186
Инка, суче ли наистина или те ползва за биберон? Чуваш ли го да гълта? Мърдат ли му ушичките?

# 187
Здравейте, само влизам да се запиша. Отивам по задачки и после ще се отчета.
Нямаме нови бебчета Cry

# 188
  • Варна
Добро утро и от мен  Grinning
На обяд съм на доктор, ще дам отчет
След обед май ще купя тази ваничка със стойка САМ, не знам има смесени отзиви за ергономични ванички, на някои са удобни, на други не... момичето е от Варна и лично ще я взема/ слава богу  Laughing/
Вчера рожденния ден мина добре, събрахме се роднини 6-7 човека в къщи, мъжа ми ми подари златен пръстен / за втори път - така и не разбра тоз човек ,че няма да се омъжа за него - все продължава да опитва ... Joy.. Mr. Green / Получих много цветя, тортата стана сполучлива ..... доволна съм  Heart Eyes, въпреки ремонтите около мен и многото ми килограми ..

# 189
  • Sofia
Веси, забравих да напиша че и аз си взех същата ваничка, само чче комбинирах с друга стойка. Надявам се да е удобна Peace

# 190
Здрасти мацки
вчера бях на контрола, запис на тонове, ала-бала... докито каза че е сигурна че след седмица пак ще се видим, но ми е чувствително по мека шийката и по къса от преди седмица... но според записите ... нищичко...
Тази нощ няколко пъти се будя от болки долу ниско като при мензис, и като станах да правя кафе, и се помотах малко.... абе чувствам че нещо ми тече между краката - спя без гащи Blush - кога гледам кафеникави големи сополи - тапата ми падна ... чудех се да се радвам ли или не, защото миналия път като ми падна тапата - пак сутринта, до вечерта бях със зверски контракции на 3.мин., и на другия ден към 16ч чак родих... 10.дена след термина се случваше случката...
Сега взех че си измерих минутите, май са на 7-8 мин сравнително леки контракции, викам му на мъж ми сутринта че не знам по някое време дали да не ходя днес при докито - той се смее че вече си въобразявам, щом вчера ми казала че няма изгледи...
Та така, тя днес е до 16ч на работа... ще види ме дали ще ходя...
Само ме е яд че при тая жега исках днес сутринта да ходи ме на плажа с Емата, че следобед е адска лудница - вчера по случая бяхме вътре на басейните - там следобед е празно... ама сега без тапа май не е добра идеята за лажо-плажо... Crossing Arms
Та така.... насред ясно небе... такива ти ми работи около мен...

Инка
ами не е нормално ... давай му 20-30 мин от гърда после май няма смисъл... друго нещо иска...пък може и колики да са - за рева става въпрос

# 191
Добро утро и от мен! Hug Тая нощ поспах добре и днес се чудя дали да не мръдна до НОИ да си взема ПИК-а. Относно ваничките - взехме анатомична ваничка със стойка от "Штъркел". Излезна ни 34 лв., което си е направо без пари, сравнено с тези на Cam и Fisher Price.

# 192
- тапата ми падна ... чудех се да се радвам ли или не, защото миналия път като ми падна тапата - пак сутринта, до вечерта бях със зверски контракции на 3.мин., и на другия ден към 16ч чак родих... 10.дена след термина се случваше случката...
Опааа, май ще е скоро. Стискам палци Hug

# 193
БелиндаHugблагодаря за съветите за кърмене. В тая връзка искам да попитам: как трябва да се започне кърменето - на поискване или под час?

# 194
Ели, стискам палци да е леко, бързо и безпроблемно Praynig. И аз като теб си правех други сметки в деня, в който постъпих да раждам, но... Wink.  Бяхме на училището на 9 мес., ходих по жегата, купих си килограм сладолед и си мечтаех как като се прибера ще си включа климатика и ще си седна на компютъра със сладоледа в ръка, но сметките ми се оказаха криви.

Джолити, позата, при която слагат епидуралната е седнала. Сядаш и се извиваш колкото се може по напред като изпъчваш гърба назад, нещо като котешко протягане. Не се усеща почти нищо при самото поставяне. Катетъра, който слагат е толкова тънък, че си лежиш спокойно върху него без да ти създава никакъв дискомфорт.

Инка, Боби май наистина те използва за залъгалка. А започнаха ли му коликите? Защото ако е така е разбираемо да се успокоява по този начин на гърдата ти. То се получава малко омагьосан кръг, защото коремчето се претоварва още повече.

Дуци, нямам думи за случката с приятелката ти, но за съжаление в Продавалника има доста измамнички, аз също съм се парила 2 пъти Close.

Хайде, днес колко бебчета ще имаме newsm78? Нямам търпение да прочета някоя щъркелова вест Wink.

Общи условия

Активация на акаунт