ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 74)

• 12 154
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честити бебчета на Джини и Доли!Да са живи и здрави,и много радост да носят на семействата си! П.П.Бебчетата на Джини са се родили на 25.06.-самата тя го е написала в близнашката тема.Това,ако ще я слагате отпред в списъчето.

Сигурна ли си за 25ти, понеже точно в близнашката тема пише 26ти???? newsm78

# 166
Нашите бебчета са родени на 25.06.08-това е писала самата Джини

# 167
Хора, за каква форумска активност да говорим?  #CrazyВ тия жеги имам чувството че ще припадна някъде... Добре, че го има морето да се разхлаждам вечер преди сън. Не знам за вас, но мен даже ме мързи да говоря... (който ме познава, знае, че това е нещо невероятно и непонятно до този момент на моята природа) Чета ви, обаче такава апатия ме е обзела и съм станала раздразнителна... Вече приготвих всичко, остана само една ваксина на Сами и съм готова да раждам. Другата седмица май ще сме много народ.. Ще валят поздравления, а ние ще пъшкаме из разните болници... Ама искам да идва това време, че припряността ми е достигнала своя апогей.
Хайде честити бебета на всички и лека нощ!

# 168
Една позната днес ми каза, че се е возила на някакъв сандък на последната врата на Икарус. Няколко часа я е подрусало и е родила бързо след това, иначе е преносвала. Шофьора или е бил луд, или тя го е помолила, не знам hahaha

Дуци, ти нали си шофор  Wink та сигурно знаеш как друса по софийските улици кола със спортно окачване  Crazy  те такава карам вече 9 месеца и нищо ми няма  Laughing

Гита Ог , през ден пускам прахосмукачка, прозорци мих, в шкафове се завирах и нищо  Laughing

# 169
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДАМИ! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ!

Aelia, мерси за линка   bouquet
Днес бях на "ден на отворените врати" в ТК и никой нищо неспомена за увеличение на цените, друг е въпроса че й вадихме думите с чингел на тази дето ни развеждаше  #Cussing out Лошото е че всички слухове за увеличение на цени на финала си се оказват истина Sad. Ще си питам доктора в петък.

Пожелавам ви сладки сънища и бързам да си легна с надеждата за малко сън Tired, че снощи... 

# 170
  • Sofia
Само запис, че днес се спуках от обикаляне.
Утре ще ви проверявам кой родил и кой още стиска Whistling

# 171
Здравейте момичета!!!
На всички родили честито!!!Да са ви живи и здрави бебчетата!!!
Мен ме нямаше доста време- бях  на очни в Пловдив и искам да ви се похваля че си взехме с бебка всичките 9 изпита + Държавния bowuu тоест успях да се дипломирам преди да родя!!! Simple Smile
Беше доста добре да се откъсна от бебешките теми по 24 часа и да се разсея , добре ми повлия.А сега мога да мисля само за Бебка, която в Пловдив гледах на 4Д и беше вече 2.700кг - 47 см. Пък аз се оказах с тесен таз  newsm78 но въпреки това ще се пробваме нормално.Доктора каза че ако е до 3.400 кг ще успея. Днес бях за преглед и на ретината на очите(имам малък диоптър 3.5)-за щастие няма да има проблем за нормално раждане.

# 172
  • София
Добро утро! Много спите...

# 173
Наиситна никакви ви няма, вчера вечерта умрях от скука.

Тити, отдавна съм решила да купя каска на Пепи, ако искаш и ти Laughing Вчера майка ми ми се обажда да ме пита имам ли спрей за рани, че детето малко си е ударило колената. Аз настръхнах, обаче тя ме успокои, че било малко. Пратих баща му да се прибере и да го промие, че детето не дава на баба си, чухме се вече като си беше у дома. Спомена ми, че майка ми е до аптеката. И веднага като почнах да си мисля някаки ужасии, викам си кой знае какви рани са... Е, като се прибрах, видах, че не е нищо сериозно и слава Богу. Наколенки имаме иначе Laughing Лошото е, че моя вече разбира чудесно какво му се говори, аз набивам постоянно да се внимава и да се мисли преди да се направи нещо, но ефекта е нулев.

Шада, ти си тренирана значи Mr. Green

Hug

# 174
  • София
Здравйте момичета!

Момичета, да ви питам : естествено всички се надяваме да имаме кърма и да можем да си кърмим бебетата, НО ако все пак в един момент се наложи да давате добавка - на коя марка адаптирано мляко сте се спрели. Спомням си с каката, че почнах с с ФРИЗОЛАК май беше, но не и се отрази добре и лекарката каза, че на много дечица дейставало така и минахме на МИЛУМИЛ, който беше добре. Наскоро прочетох, че той се давал да злояди деца, които трудно наддавали или нещо такова, а ние не сме имали такъв проблем. ТА - вие спряли ли сте се на някаква марка конкретно.

Руми, ти каква справка си гледаш в сайта на НОИ, че и аз този месец за първи път ще си получавам болничния от НОИ, но съм се подготвила за закъснение поне от 1-2 месеца : така съм чувала, че много ги бавели, а сега и като първи път по този начин още повече...

Мамите, които искат да си предизвикат раждането, могат да пробват с качването на стълби. В МД така ги карат, а и аз с Билянка ден преди термина ми решиха, че ще трябва да раждам секцио, че уж плода бил много голям и трябваше да обикалям МД за разни подписи от лекари, които все ги нямаше в кабинетите си и така от обикаляне и качване на стълби, бебето си слезе надолу, получих си разкритие и родих нормално в 23:40 на 18-ти, а термина и датата за секцио беше за 19-ти в 9 ч. , но каквото и да си говорим всичко си е Божа работа.

И пак да попитам - как така бързо разбирате някой ако роди. РАзбирам, че повечето сте се срещали лично и си имате телефоните, но нямали вестителки официални или кога как дойде.

Нашата кака е на градина и ми е някакво тъпо през деня. Сега ще ходя да си взема поредния душ и до магазина после преди да е станало много жега.

Приятен ден !
Успех и късмет на всички ни !

# 175
Ейй, големи бръмбъри сте, ей  Hug Нищо друго не казвам за годишнината  Flutter (е, не завърши с  luvbed , но мерси за хубавите ви тайни помисли Wink )

Я да ви питам нещо дето ми щукна - като слагат епидурална я поставят в областта на кръста. На една страна ли се лежи? Ами после като трябва да се ражда, върху кръста ли се лежи? (малко тъпичко, но днес визуализирах, и...нещо тази част не успях)

# 176
  • София
Привет,аз днес пак съм на линия,4е ина4е умирам от скука.Мъжа ми отиде да работи на 4асно и сега 3-4 дни все сама с баткото ще си бъдем,а тук и едно кафе няма с кой да изпиеш Sad,затова най-вероятно ще ви досаждам на вас... Mr. Green

Нин4е,трябва ти ПИК код,за да правиш тази справка,за него по-назад другите мами бяха обяснили.Или трябва да имаш писмо от НОЙ,което сме полу4или преди 2-3 години(аз от това писмо си имам кода),или трябва да отидеш в НОЙ за него.

А за АМ,според мен бебо ще си покаже предпо4итанията,защото аз когато запо4нах на Марио да му давам Фризолаг,той не искаше и да го помирише,затова взех НАН и с него изкарахме.Тъй 4е,колкото и да са малки(малкия тогава ми беше на месец и половина) и те си имат предпо4итания Grinning

Сега отивам да му хапна и да изведа малкия малко,докато още не е напекло.После пак ще надникна Grinning

# 177
Момичета:

НОЙ и НОИ  Peace

# 178
аз набивам постоянно да се внимава и да се мисли преди да се направи нещо, но ефекта е нулев.
Добро утро, пак се надявах да спя Weary. Дуци, радвай се, че малкия не плаче. Моят като падне и се жулне - то са ревове, не дава нищо да правим - нито промивка, нито лепенка. Какви ли не шарени и фигурки -лепенки купувахме. Наплашен е от тях от първото си влизане в болница. Както и да е: казват, че майките били не за да те предпазят от раните, а да те прегърнат, успокоят и помогнат, когато паднеш.
сигурно знаеш как друса по софийските улици кола със спортно окачване  Crazy  те такава карам вече 9 месеца и нищо ми няма  Laughing
Шада, мъжът ми реши да купим точно такава кола като забременях  и аз карам нея. Обещала съм му като родя да го повозя както аз си знам. newsm48

# 179
Добро утро,  дами!

Шада, мъжът ми реши да купим точно такава кола като забременях  и аз карам нея. Обещала съм му като родя да го повозя както аз си знам. newsm48

Ама преди това го нахрани хубаво .... да е сит , докато се вози  Mr. Green

Пърли къде е  ???? Ние сигурно я тормозим вече  Rolling Eyes с постоянните си питания...
Аеля, вие разбрали ли сте се нещо с твоя доктор,  ако преносиш какво ще правите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт