Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша... Чешката компания - 8.ма тема

• 27 946
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета Coffee

Ели,мерси за сайта HugГолям избор има ще се ходи до Дейвицка май....
Иначе времето е просто без коментар-зимата пристигна CryИ днес Тони пак ми се сополиви нещо...
Аз килограмите си ги върнах почти-свалих 10 и имам още4-5,но от октомври пак ще почвам диета,изчаквам да мине рождения ден на Тони и тогава.Дори си поръчах този колан вибриращия и чакам майка ми като идва да ми го донесе,та да видим дали ще има резултати,щото с диетата се отслабва,ама корема ми няма прибиране #Cussing out

Хайде лек ден от нас,ние ще сме си вкъщи днес,че вали Sad

# 166
  • Чехия
Здравейте,
баси гадното време  #Cussing out а и парно няма  #2gunfire .Ако мразя нещо то е да ми е студено.
Милен4е тортата е купихме от една сладкарница,аз и кекс като хората немога да направя,за това си купувам за съжаление.Не беше лоша на вид,но на вкус  Sick .Но 4овек се у4и от грешките си...Ще държа поправителен и живот и здраве на Винси за РД ще се извинявам и на Рая.
А за килата отслабнах 22-бях 83 когато раждах Ра4ко,но си отидоха гърди вси4ко па даже и акъл  Crazy

# 167
не ми говорете за кила, мога да се гръмна  Crazy

Искре
ама то вибра тоне е уж за стягане, не за отслабване...
резултати едни викат има, други не
http://diskuse.doktorka.cz/vibra-tone-nekdo/
http://diskuse.dama.cz/d.php?d=1619
ей тук има аукции за такива работи
http://cm.aukro.cz/17580_ostatni_sporty.html

ще чакам да кажеш какъв е ефекта и има ли смисъл...

Миленке
свиркай какво искаш да продаваш, иначе това за което питаш се казва
на добирка
http://www.mesec.cz/clanky/platbam-na-internetu-vladne-dobirka-proc/
това е най-използваното нещо в цз при интернет продажбите, или пък на учет да ти пратят парите предварително...
иначе този мимибазар е най големия онлайн базар за бебешки щуротии...

голям клинчар стана бре
http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=mapa&c=15.09.2008%2013;00;01

# 168
Здравейте и от нас,  Радеееееееее, има вече парно Hug Hug Hug
Лелеее, щом от сега тоя студ,не ми се мисли за по-нататък.
За тортите, аз поръчах от една сладкарница-  КОЛА нали сме мъже Wink,там таткото беше поръчал за 1 юни и ни хареса, но ще видим.
На Ванеска беше БАРБИ, хареса и много.
Е, това е момичета, и ние днес ще се мъчим в къщи, ще си покажем носовете  чак като приберем каката от училище.
Лек и топъл ден.

# 169
Eли, аз не го искам за отславане а точно за стягане,защото аз с диетата си отслабнах Peace
Обаче тоя който майка ми го поръчва е Seven omnipotence,горе долу с вибратона са едни и същи....
Абе то и аз не чакам чудеса,ама поне малко от малко Whistling
При нас още няма парно....направо симисля да включвам духалката Sad

# 170
Ееехее, ама защо така нямате парно вие? Ние не сме на централно, ами незнам точно как, имаме си тука една електроника и си го пускаме когато ни стане студено, или ако падне температурата то само се включва, демек и лятото ако ни е хладно Peace
То днес си е направо зима, Ванеса издивя у дома, дано утре поне да спре да вали, ще сложа фусака и ще я изведа Whistling

Ели, Искре - какви са тия колани за вибриране, аз на такова нещо не вярвам, доверявам се на коремните преси, ама като ме мърси и не ми остава време си нося шкембето ooooh! На времето в БГ спортувах активно, аеробика и тае бо 3пъти седмично за по 2ч и реших да приемам Л-Карнитин да има по-голям ефект, ее казвам ви, такова гадене не съм имала и в бременните месеци, отвратително е ooooh! Sick Sick.Та от гимнастиката резултата не беше в кантара, ами най-вече в релефа, ама бях по-млада и по-слаба тогава де...

За тортите - много скъпички ми се виждат 1300Кр за една торта, не е ли? Може би са големи, ама аз предпочитам да й купя нещо за тия пари, скръндза съм, а...  Mr. Green Ща-не-ща торта ще се купува и това е, не ми остава време за правене

Хайде лека нощ от мен  bouquet

# 171
Добро утро мацки Hug

Имаме си вече парнооооо,тази сутрин го пуснаха Wink
Миленка,честно казано така ме мързи за тези коремни преси и упражнения....затова ще пробвам с колана,пък после ще ви пиша има ли някакви резултати Confused
Днес пак е студ,ама за сега поне не вали,ще видим дали ще излизаме или не....
Хайде лек ден от нас и гушки Heart Eyes

# 172
  • Чехия
Здравейте мами,
в4ера правихме прощапулник,мойта мила дъщеря се хвана за златния ми 4асовник и парфюма ми  smile3555 каква ще става незнам-бях сложила тепломер,книга,мишка от комп.парите последни ги слажи в устата и така.
Другото което ме шашна е 4е имаме кътник,представете си,още ги няма ку4ешките а имаме кътни.Това мойто дете ще ме умори  #Crazy
До дове4ера ако имам време ще ви пусна снимки.
Лека и безавариина

# 173
Привет мами, каде се изпокрихте в тоя септемврийски студ, та не пишете.
При нас нищо ново, днес се показа слънчицето, и сега ще ходим с Дениско на разходка.
Днес е  ден без Аут, та по тоя повод от училището на кака Ванеска ЩЕ ИМА ИГРИ, СЪСТЕЗАНИЯ, ТОМБОЛИ И ДР.ТАКИВА НЕЩА, и ще ходим да я видим каква спортиска е.
Ами това е стягаме РД , спрели сме се на мотор или кола на акумулатор, но още не сме я купили Naughty.
Хайде  целувки от нас, за всички вас  : HugИ пишете хейййййййй  :  bouquet

# 174
Здравейте и от нас
При нас една и съща...нищо интересно

Ради и ние имаме 2кътника,а кучешки още не,но аз доколкото разбрах първо излизат кътниците и после кучешките Thinking
Ще чакаме снимчици  bouquet

Другите мами каде сте???

# 175
Ради - браво на Рая, е сега тати Влади неможе да смогне да купува парфюми и злата Whistling,трябва втора работа да почне за да издържа коконата Heart Eyes Hug

georgievacz - аз пък не знаех, че днес било ден без аут, толкова беше натоварено, че да се изнерви човек... Като гледам скоро ще духате свещите, Дениско показва ли на колко става?

Искре - ами Тони показва ли с пръстче 1г?

Ванеса я научих да показва и всяка сутрин като се буди все това ми показва, явно пита детето дали е вече на 1на JoyСега остава да науча и кучето да показва, че става на 3, а бащата на 33 Joy

Изтрещях
Лека вечер на всички, дано утре да е по-топло  bouquet

# 176
Здрасти банда
и аз да се обадя в тоя студ... добре че я има градината и кроужките че да не се чудя какво да я правя Емата...

Ради
е втасахте я значи... парфюми, злата... опасна работа  Mr. Green

Айде чакаме снимки от повод и без повод  Wink

# 177
Чао момичета,  вчера при нас след обяд имаше слънчице, и беше много приятно.
Днес също,макар че сутринта докато заведохме Ванеска, се озъбихме Mr. Green

Миленче, ами да в неделя ще духаме свещичките, Дени показва две пръсчета и колко силно ще духа свещичката Whistling

Е, хайде че вече едвам одържам клавиатурата и пазя от Всякъде от пакостника Денис
О, накрая купихме мотора на батерка, но чак в неделя сгловяване Naughty
Целувки от нас  bouquet

# 178
  • Пловдив
Здравейте на всички.
Чак сега намерих чешката темичка. Търсих я в основния форум за родители в чужбина, но най-накрая я намерих.
Все още не съм една от вас, но тъй като ми предстои другата година местене в Прага, бих искала да Ви попитам няколко въпроса.
За да уредя заминаването на детето (на 6г.) ще ми трябват още преди заминаването документ, че е записан в детска или на училище, зависи как ще се справим с времето. Бихте ли ми казали как става записването в детска или училище, от каква възраст и какви документи се изискват.
Ще ви бъда много благодарна за някаква информация. Или към кое министерство, организация в Прага или в Б-я мога да се обърна и да прочета нещо по въпроса.
Поздрави и  Hug

# 179
Здравей Джейнеър, ами на нас за детската не ни трябваха никакви БГ документи.
Но пък затова, трябва личния доктор тик в Чехия да попълни нещо като документ, че детето е здраво и има всички ваксини и т.н.
Искаха ни още документ за живеене , Трвали побит -пресниман.
Мисля 4е това само беше,поне за нас.
Но, най-важното е  Naughty- подават се документи и то в срок за детската.
За училище ,  същото, но пак казвам , така беше при нас, мами а при вас?
Е, това е . Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт