Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша... Чешката компания - 8.ма тема

• 27 929
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
здравейте момичета,

Раде, макар, че рано,рано ви честитих нека ви кажа и аз едно голямо ЧЕСТИТО на цялото Ви семейство.

Аз, днес открих че моят Денис има Имен Ден и е точно Днес Grinning
хайде бягам,че закаснявам за Ванеска.

# 151
Мацки
я да ви питам, какво ползвате от бебешките неща на ДМ, пелени, храни кой какво се сети  Sunglasses

Ели, прати ми на лични адреса си да ти пусна няколко талона за намаление от Д&М, които не успях да ползвам докато Неси беше пеленаче, на теб ще са ти от полза

аз купувам всичко - пюрета, подложки за повиване(еднократни пелени демек), шишета, биберони, лъжички, СебаМед

# 152
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДЕНИС!!!!

ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН!!!

# 153
  • София
Здравейте мамчета в Чехия!

Прощавайте, че се намесвам в темичката ви, но дали ще
ми помогнете със съвет!? Praynig
Трябва да летя от София до Прага декември месец и съм
се зачудила кога да си резервирам билет.
Дали да изчакам за някакви коледни предложения
или пък е рисковано заради идващите празници
да си остана без възможност за избор? 

В момента Чешки авиолинии ми дават 490 EUR цена
за двупосочен билет. Добре ли е? newsm78

Предварително ви благодаря за вниманието и ви желая усмихнат ден!

# 154
  • Чехия
Здравейте моми4ета,
4естит празник на Дени,да е жив и здрав за радост на мама и  тато  smile3525
ето малко снимки от нас, малко са с Рая 4е тя легна бързо а другите не са за тука  newsm53  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284536
нали знаете ако нестава radoslavaa-vinsent е паролата
Рая пак ходи сама но прощапулник нама да правя скоро......докато не тръгне като хората

# 155
Мале Ради, тоя Винси ти е одрал кожата Heart Eyes, и колко много е порастнал само.. А Рая е истинска госпожица, пробва ли тортата?

Муци - според мен е висока цена, защото евтините авиокомпании продават доста под тая цена, ако не ти е проблем регистрирай се на www.sky.cz или www.sky.com  с БГ меню и следи е-мейлите, които ти пускат, скоро ще започнат и със зимните оферти и съм сигурна, ще успеешн да резервираш и спестиш доста парички Peace

Момичета, да не останеме и ние по-назад, от вчера Ванеса е с хрема и тя, гледам че секрета започва да се сгъстява, да ви питам вие с какво я лекувате хремата, аз капя Либенар само и това е, а не ми се ще да я мъкна при докторката за едни сополи Sick

# 156
  • Чехия
Милен4е,аз само и отсава4ката тази за прахосмока4ката е оправям и после с Винцентка пръскам и за 3-4 дни сме готови,но давам в носа и Вит.С на капки по някой път
Ели,и аз пове4ето неща от ДМ купувам,деже от 1 седмица смених Нутрилона с Нестле джуниар и да ви кажа 4е го пие с кеф-само Памперс не купувам от ДМ в Теско са по евтини,там всъщност купувам пове4ето дрехи и на двамата.Ина4е пюрета,каши4ки козметика от там,и като им дам и карти4ката с 15 то4ки излиза добра цената

# 157
  • София
Муци - според мен е висока цена, защото евтините авиокомпании продават доста под тая цена, ако не ти е проблем регистрирай се на www.sky.cz или www.sky.com  с БГ меню и следи е-мейлите, които ти пускат, скоро ще започнат и със зимните оферти и съм сигурна, ще успеешн да резервираш и спестиш доста парички Peace

Me_and_baby
, благодаря ти!   bouquet

# 158
Ради, за винцентка не се бях сетила, а доктора много ми я хвали като бях бременна, ако утре е със сополи, ще взема една да пробвам Peace

Ние също събираме точки от Д&М и съм най-доволна от препаратите им за почистване, от козметика за дома, до детски пюрета, всичко от там вземам, без Памперс, тях все гледам къде е по-изгодно Peace
А дрехите купувам също от Теско, Зара, Х&М и С&А и съм доволна от тези марки, обаче за обувки немога да намеря подходящ магазин, сега сме с адидаси, пък за зимата имаме от Дейхман съм й взела, ама ботуши ще мисля, вие от коя марка сте доволни?

Я като сме почнали препоръчайте и вие, аз днес купих Нестле Джуниър, щом Рая го яде, сигурно и Неса ще й хареса, че и двете са мис каприз с това мляко Close Twisted Evil

# 159
Здарвейте и от нас Hug
Аз да ви се похваля нашата хрема мина за един ден,пръсках само Стеримар,но добре че бързо премина...От днес май времето се разваля и пак почват студовете Sad
Ние още нищо не сме пазарували за зимата,ама за зимни обувки мисля да погледна в Дайхман и Хуманик Peace
За млякото една моя приятелка беше много доволна от сунар,че инейното момченце беше претенциозно....

Миленка,вие как се подготвяте за рождения ден?Имате ли нещо предвид?  ura
Аз немога да открия откаде да си порачаме свястна детска торта.... Sad

# 160
  • Чехия
Ех, Молен4е, стана ми толкова смешно за двете миски 4е си се посмях сама  Laughing
Ина4е за обувки ще купувм за зимата от този магазин дето продават здравотни обувки-моята комшийка ме заведе там.Вси4ки от там вземали та и аз да не остана.Сега в момента Винсако е с Адидаски а Ра4ко е с Колев и Колев от БГ.А за дрехи-това е моя слабост  Crazy .Миналата пролет понакупих на разпродажби в С&А и Н&М доста нещица,а от интернет си купихме с Винако много хубави якета на GAP  и за него ризи това ми е любимата зна4ка-много са ка4ествени и издържат при моя калпазанин.
Е хайде да ни е хубав денят-макар 4е на вън е фуи

# 161
Здравейте,

това за тортата и на нас ни е проблем, днес ходихме в една сладкарница дето най-харесваме техните торти, ама голяма опашка и се отказах щото се изнервих, през седмицата ще ида да видя. За рождения ден ще сме си ние, то няма кой да ни гостува, баби и дядовци са далече и няма да идват, отказаха ooooh!

Ради - ако може, моля те прати ми на лични сайта, от който купуваш ГАП, аз също много я харесвам тази марка, в БГ бяха доста скъпички нещата им, дано тук са поносими.

Днес тук е адски студено и нашата хрема не минава, но аз така и не взех винцентка и все още пръскам тоя Либенар простия #Cussing out

# 162
здрасти банда

Искре
http://www.svatebnidorty.cz/default.asp?page=cat&id=19
просим, от тук и аз и пети К която не пише май вече 2-3 години сме си купували, и много са вкусни и правят каквото се сетиш... а за последния р.д медовник цяла торта си бях взимала че много обичам  Crazy

такааа
Ради,
Винси е малко копие на теб, същия  Party а Рая голяма сладурка на тези снимки   Party
казвай от къде къде купуваш гапа  Mr. Green
иначе аз съм виждала в http://www.mimibazar.cz/nove_fotografie.php много да предлагат доставка до месец казваш от гап.ком какво искаш...
сега има много детски намаления  Grinning
за теско и аз на Емата много от там й купувам... а бебешки се ориентирам пак и от вас  Mr. Green
обувки дайхман или хуманик искарват сезона...

сунар съм забелязала че чехкинките масово го купуват ам става въпрос... аз с емата пюрета само сунарка купувах, че без захар и без сол те и хип само бяха... сега не съм гледала дали има промени...

друго какво.... забравих... преди много памперс ползвах, сега от както се е родила нинето само с хъджийс го карам, тези дето са с мечо пух макс. балени като са в акция много евтини ми се виждат...

голям клинчар, утре още по го дават  ooooh! ще вадя зимните дрехи вече  Rolling Eyes

# 163
  • Чехия
Ели, адреса е  outletmoda.cz aз казах и на Милена 4е не е само за Гап ама и др.старахотни неща,а ти друга работа нямаш ли та даваш тези адреси с сладки изкушения  Crazy и после айде сваляй кила  Joy е да ама не
Хаиде мами даваите адреси дето сте купували и сте доволни.Аз мога да пратя  и сека4и кои иска и купува втора ръка дрехи
Приятна ве4ер

# 164
ооо Ради, ти пък щото много имаш какво да сваляш, я се виж каква си вейка Crazy, вие вашата торта от де я взехте за рождения ден, или сама я направи?

Ели - ти как си след раждането, напълно ли се възстанови?
Аз си мъкна още кила, ама съм си виновна, като ядох като разпрана цяла бременност #Cussing out Ще си сваля като тръгна на работа и се разкъсам между къщата, работата, детето, кучето, мъжа на последно място, той все ако остане време за него Crazy Crazy

Момичета, аз пък искам да си продам шезлонга за бебета и още някои нещица, дето няма вече как да ги ползваме, а немога да ги кътам, че заемат място, та исках да ме посъветвате ако сте продавали в нета, наложен платеж как се казва в чешките пощи, защото на непознати малко ме е страх първо да пращам, а после да чакам парите newsm78

Много студено и тук, ние излизахме привечер и се намръзнахме, дано да няма последици Praynig

Цунки на всички и топли гушки Hug

Общи условия

Активация на акаунт