Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша... Чешката компания - 8.ма тема

• 27 923
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Ели,ние почти от самото начало бяхме само на АМ-Нутрилон и давах чай PeaceНе сме имали проблеми с акането,но по принцим Ам запича доста.Пробвай с вода или чай Peace

# 136
Искре
какъв чай?

# 137
  • Чехия
Ели,по4ти всяко дете има този проблем.Ама незнам защо недаваш вода или 4ай-дай на детето да се напие,това 4е само кърма му стигала аз ли4но не вярвам.Малко сам кърмила и двамата но вода и 4аи сам давала на корем.Има едни тръби4ки за в допенцето много помагат и за колики,та с това бри4ко не се свиква а само му помага да се изака детето.А за 4ай4етата наи сам доволна от един на Megafyt казва се Detska cajova zmes-давала сам го от както се е родила

# 138
  • Чехия
Ели,не я дръж да не ака 1 ден-ако не свърши работа до ве4ерта преди да е къпеш и помогни да се изака да й улекне 4е ще й е по гадно после

# 139
Здравейте мами,

Ели аз също от самото на4ало бях като теб, на смесено хранене, но съм си давала вода колкото е искал , 4ай4етата на Хип с анасон4ето, хем против колики, хем и по-разли4но от вода .Сменях  вода и 4ай, не сме имали проблеми нито с колики ,нито с акане, нито със зъб4ета.
Е, това е моят отговор, то си е индивидуално.
А и още нещо, ние също бехме на Нутрилон1
 Ина4е при нас разли4ното е, 4е ходим на у4илище ,после на дружина, пи6ем дома6ни, с малкиа цял ден по парковете и накрая ве4ер едвам гледам, като парцал се вла4а. В БГ беше добре с помощ, ама тук , няма как.
 Абе, от една сртана по_добре, е и отделно две поколениа.... hahaha
 Мина ни РД в у4илище, много радост, много нещо беше с децата.
 Е, това е аз ще бързам да пооправа нещо, докато Дениско спинка.
Целувки мами и бебоци. Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 11:12 от georgievacz

# 140
  • Чехия
Миленче   bouquet ..едно закъсняно ЧРД от мен.

Бъди жива и здрава, усмихната, много щастлива мама и съпруга.

# 141
Здравейте, момичета

Благодаря ви за пожеланията Hug

Искра да не си мълчи,  че скоро пак ще има да черпиме с нея Wink
Искре, ние имаме само 3 зъба, ама ни измъчиха като за 10 Sad Иначе се наслади на последните спокойни дни, докато Тонито не е проходил, нашата маймунка не се пуска от ръката ми, ама днес и стъпала сме изкачвали... голям зор  е

Ради - днес ви е тържеството нали? Да си изкарате много весело, напиши после как е минало Hug

Поздрави

# 142
Честит ден рожден, Рая!
Да растеш умно, лъчезарно и здраво дете,
за радост на мама, тати и бати
Mr. Green

Мацки
мерси за идеите, вчера давах малко вода преди едно хранене с ам, пи я по по грешка малко, ще свикне  Wink

# 143
Здравейте мамчета Hug

Ели аз давах от лайка на Хипп,много го пиеше този чай PeaceА между другото аз съм чакала мах.3 дни да не ака и съм му помагала да му олекне Peace

Не се крия,ще черпим няма как LaughingНие ще правим 2 рожденни дни-един с децата на моите приятелки в Макдоналдс,и един в къщи с приятели и роднини WinkТака решихме с едната приятелка че и нейната госпожица ще е рожденничка и направо заедно ще ги празнуваме с другите деца  bigdance2
Иначе тези зъби са голяма мъка сега ще излизат и другите 2 кътника,а гледам че и кучешките напират направо е чудо....снощи му давах Панадол и спа спокойно цяла нощ,та поне и аз да се наспя Rolling EyesНавсичкото отгоре сме и с хрема CrazyДано бързо премине

Хайде лек ден от нас и целувки на дечицата Heart Eyes

# 144
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ!!!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА,МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!!

# 145
  • Чехия
Честит Рожден Ден мила Рая, бъди здрава, щастливо детство и безгрижни игри.

Сърдечни прегръдки от нас  bouquet

# 146
Честит РД на Рая и от нас  newsm59  - весело и щастливо детство и много, много здраве!!!!

# 147
Честит Първи Рожден ден на малката Рая от нас!!!

Да расте здраво и усмихнато дете, да слушка мама и тати и батко си!!!
Весело детство,много късмет и усмивки!!!

# 148
  • Чехия
Моми4ета много ви благодаря,
много мило ми стана,ние няма да празнуваме с де4ица 4е и двамата са с ужасна хрема,даже Винси си е вкъщи ве4е 2 дни,но дове4ера ще има купон дори и само ние.Утре сте ви пусна снимки.
Още един път-БЛАГОДАРЯ за хубавите пожелания и да ви се връща

# 149
Мацки
я да ви питам, какво ползвате от бебешките неща на ДМ, пелени, храни кой какво се сети  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт