Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша... Чешката компания - 8.ма тема

• 27 933
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Ради
голяма крачка сте направили, да сте здрави и щастливи в новата къща  Party
тя в чес. буд. ли е или в околията, много ли е стара, кога ще се местите  Grinning

Ани
голям сладур е Дениску на снимките, страхотна е и тортата  Winkмотора е страхотен, а каката много прилежна ученичка  Wink

ООО Пети
сети се ти  Mr. Green
Направо срам ме хвана като прочетох какво е написала Ели  Embarassed....че не съм се вясвала тук 2-3 год. ...
Mr. Green ами на това се надявах, да се засрамиш  Mr. Green добре че има снимки в подписа ти та да видя колко са пораснали малките калпазани Party аз си мислех как Пепи много ти прилича, но Адамек копие направо ми се вижда  Wink я кажи как се разбират двамата, понаучиха ли бг като сте били толкова много в бг тая година... А на Орлик бащата идва за уикендите ли, или е напуснал работа  Wink Grinning въобще подробности всякакви искаме...

Сега се сещам да питам Адамек, Дениску и останалите до къде сте с гърнето и пампите...

Миленке
една моя колежка имах, и нейното не щеше ам след годинката, купи сунар банан, и много го хвалеше...
Моята кака още пие нутрилон, аз пък се чудя до кога ли...

Ирина и Ваня нещо не се сещат да драснат някой ред...

Искре
дойде ли колана...

# 196
Здравейте и от нас Hug
Момичета,какво да ви кажа вчера бях направо в шок...Моят мъж сутринта да вземе да ми изхвърли портфейла с боклука ooooh!Направо ми се стъжни деня,вътре ми бяха здравните картички,карта от банката,лична карта,карта за метрото...добре,че нямах много пари поне за това да не ме е яд #Cussing outИ тъй сега ще вадя всичко на ново.... #2gunfireНо карай вече се примирих нищо неможе да се направи здраве да е!

Миленка имаме същия проблем с млякото от вечери насам,грам не иска да близне...чудя се каква вечеря да му давам преди къпане след като не иска мляко ThinkingДали е само временно от зъбите?

Ели колана още не е дошъл,майка идва в събота и се надявам да го донесе(в смисъл да и го пратят до тогава),пък ще видим ефекта...

Ради,честито  bouquetСамо хубави моменти в новия дом,и да сте здрави  bouquet

Днес гледам,че времето се очертава слънчево и мисля да направим една прохазка 55

# 197
Здравейте, вмъквам се за мъничко само, че готвя и още куп неща едновременно ,докато Дени спинка.

Ели, ами ние през деня сме без памперс, но за през ноща слагаме.
Дени казва -"ака "независимо дали му се пишка или ака, и отиваме в тоалетната.
На гърненце си сядаше до момента ,в който му забелваха патчицата-преживя много голям стрес и от тогава не сяда.
Аз си го държа, пробвахме и детската приставка за гърне -седи и на нея Naughty.
Ами това е, хайде казвам ЧАО на всички  bouquet

# 198
здравейте момичета,

първо да кажа за гърнето, че сме до никъде,щото имаме тръни в дупето и неможем да седим на него Laughing, пък иначе ходи с проходилката да вдига капака на WCто, че е много важна... Mr. Green

Сега за млякото - аз също съм отказала млякото на годинка, тогава майка ми е давала подсладено кисело, щото адапте е нямало, та и до ден днешен мляко не обичам и така се надявах Ванеса да не повтори тоя номер ooooh! Днес обаче нямах време да ида до лекарката да й искам един безплатен взорек от тоя Сунар банан, че ме съмнява да го пие...

Искре - аз правя така - вечер я къпя, суша със сешоара и обличам и слагам в стола, давам кисело млекце на Нестле или Хами, а оная вечер дадох и месно пюре, после слагам да спи, ние зъбите не мием още, че много яде пастата Sick Но според мен се правят на големи, щото главиците им разбират много и нещат бутилките, ако Тони пие от чаша го пробвай, при нас ни със сламка, ни с лъжица стана номера...
А това за паспорта е много неприятно, ти ходи ли да провериш дали са ви изхвърляли кофите, при нас само веднъж седмично и нямаме клошари дето да ровят, та може и при теб шанса да го откриеш да е голям?

Ами това е от нас, след обяд май ще вали, ама ние ще излизаме, напук, че иначе ще съборим къщата ooooh!

# 199
Здравейте, Hug
аз бързо да отговоря докато пак не съм забравила  Crazy Crazy Crazy
За гърнето съм решила чак на пролет да го пробвам .С Пепик много рано махнахме памперса на 1,5год.към 2-2,5год. почна пак да ми се напикава,акаше само в нас на гърнето, а като не бяхме у нас в гащите, а уж почнахме добре без проблеми. Затова съм решила с Адам да изчакам,вече никакви нерви,когато си каже тогава.С казването може да е по голям проблем Thinking ,май го обърках детето. ConfusedВ България почнахме с българския..срамота знам. Embarassed Embarassed Embarassed.. и така Пепик научи няколко думички Адам ми разбираше също,обаче после на Орлик бяхме със свекървата ,пък тя нали е пани учителка и постоянно слушах приказки от типа на Пепик заеква защото му говорите на двата езика  Close ...Адам не говори защото сте го объркали  #2gunfire и така сега пак говориме само на чешки ...  Tired много съм несериозна и ме е яд сама на себе #Cussing out.Пепик спря да заеква ..но Адам още не е казал и една думичка. Confused
Ели двамата се разбират горе долу добре ..когато Пепик е в настроение и се сети че има малко братче Mr. Green.Иначе постоянно разправии лудница #Crazy.Пепик крещи,надава Адам защото още не говори и направо удря  Twisted Evil ..и така по цял ден.Тази седмица Пепик е болен и си е в къщи и вече нямам търпение пак да тръгне на градина иначе ще полудея. Crazy
Искре това много тъпо с портмонето,дано някой да го намери и ти прати документите.Свекървата така си беше забравила чантата в автобуса и и пратиха по пощата само документите ...парите и портмонето не.
Айде отивам да им правя вечеря и да ги къпя. Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

# 200
  • Чехия
Здравейте моми4ета,
за гърнето и пре нас е сложно с Винси нямаше проблем,но с малката не иска да седне и това си е-издържам е.
Моя мъж миналата година си забрави портмонето в пазарската коли4ка и след 2 4аса се сети 4е го няма.Добре 4е има още добри хорица та някой го намерил и го дал на информацията.Вътре бяха вси4ките му док.и цялата заплата,защото същия ден е беше взел.Липсваха му само 200 крони които си мислим 4е ги бяха взели от информацията в магазина.
А за говоренето на 4ешки не ми говорете,моя син казва 4е този език е акан и неиска да го говори,у4и и т.н.Незнам как ще ни бъде.
Къщата е към 100 годинки  Joy има стени по полувин метър дебели и няма да е затопляме  Laughing ,имаме си и 1,5 метра трева,а сега сериозно-намира се на края на Будйовица и мислим живот и здраве да се нанасяме към пролета ако Господ е казал  Praynig Има много работа вътре в къщата няма подове,мазилки абе мани
Хайде хубав ден

# 201
Привет от нас Grinning

Аз за гърнето да кажа,че от 2 седмици го слагам и си пишка(ако преди това нее пишкал в памперса) и ака.Давам му някакви играчки докато е седнал да се залъгва и така...
Тони показва колко голям ще стане и 1 годинка PeaceКазва как правят патето,кончето,баба меца, и за прасето вместо грух грух-гън гън  CrazyИначе зъбките ги мием сутрин и вечер с паста,въпреки,че я изяжда Mr. Green
За портмонето едва ли някой ще ми върне нещо...прежалих го вече

Ради,малко по-малко ще се оправите,само да сте здрави PeaceНеможе всичко наведнъж
Хайде поздрави от нас
Днес пак е кофти време Sad

# 202
  • Чехия
Привет мамчета  Hug Hug ...Нещо нямам време за нет..

Едно букетче от нашите полянки( брахме го вчера) за Дениско с пожелание за слънчево детство

Ради, честит дом и успешен ремонт..  bouquet  bouquet
Ние всичко сами сме почнали..от паркета ...тавани, стени...цялата баня даже пластмасовите тръби ние си ги лепихме..

...Днес лепим плочки в тоалетната.... Wink оправихме отпада..и утре ще е готова.

До две седмици ще имаме кантирани страниците на кухненските шкафове и ни чака сглобяване...после плота ..и пак смятане и мерене за горните шкафове.. Flutter и вратичките

Аз нещо се запалих по една техника Decoupage(aма първо имам да си шия палто) и само чакам удобен момент да имам време да пробвам.

За гърнето...Верето не я слагам аз ....когато реши или ми го носи или ми дава сигнал да знам..така, че на гърнето седи 1мин пишка и после става, ...От седмица вече и сама си сяда, умее сама да се изтрие със сълфетчица..после я пуска в гърнето....и доста се радва че умее сама.
От юни месец е по гащи и до сега не имала повече от 20 случая да се е напикала ...и то повечето вън в градината обаче само като е хладно..
И на пазар е в гащета или даже до Х.Кралове ходихме без гафове..Казва, спираме пишка и продължаваме..
Следващо бебе пак на пелени ще бъдем..има голямо значение поне според мен.

Сега малко за забава..
http://ivalex.multiply.com/video/item/15/15
http://ivalex.multiply.com/video/item/14

До скоро от мен.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 20:08 от ivalex

# 203
  • Чехия
Хайде дами,никакви ни няма,
Искре,що не вземеш да направиш пак по едно кафенце-правиш го сташно  newsm10 може и да побъбрим
Милен4е как е Ванеска-Принцеска,цоцка ли млекото
При нас е нормално за сега,Винсако е на школка,на Рая зъбите са ме уставили на спокойствие временно и така
Друго няма,ако някой се сети нещо-ТУК САМ

# 204
Ради тук съм и аз   Wink..и май никoй друг ..  Mr. Green
когато най после реших да бъда по редовна... то кво стана Simple Smile
Ванче ние Вярката си я знаем каква ни е шикулка Grinning,това със пелените си мислим че е вярно .... но не е за всеки.Браво на Вярката и на теб най вече за търпението което имаш .  bouquet
Ние сме си в къщи ..болни смe Tired.Доктора каза чак след 2сед. да го пусна на градина.Днес обаче заминава с баба си на Орлик и дано не се влоши. Praynig Не исках да го пускам ама от сутринта ми реве и няма как. ooooh!
Ето какво правя днес дано ми се получи....   Praynig http://www.labuznik.com/article.php?ID=187

# 205
Ето ме и мен Hug Hug Hug

Днес направихме една много далга разходка и сега сме гроги.

Ванче,  благодарим за букетчето,ама вие мнотго хубави цветенца имате по вашете поланки Naughty
Браво за това че сте по-гащички, ние също, но вечер слагам  все още, иначе си казва когато му се прави нещо.
Наближават още Рождинници-как сте подготвихте ли се?
Хайде ,мами писането започна

# 206
  • Чехия
Петенце какво стана с кейка?

# 207
здравейте момичета,

при нас нищо ново, затова не съм и писала

не пием мляко, гади й се от него, слагам по малко в плодово пюре, дано не ме усети скоро, защото нещо му се мръщи и така...
сега хвърчи с проходилката, че като я оставя без нея и пълзи й измръзват ръцете на пода, а с кучето направо лудница правят двете, майко мила

Пети - много хубаво изглежда тоя кейк, кажи дали си струва
хайде,че пуска телевизора и крещи срещу него

а като проходи съвсем, незнам как да я удържам,
чао

# 208
Уф май нищо не стана  newsm78 там пишеше че се пече 30мин. аз го пекох 1h.40мин. Mr. Green сега е в хладилника ...ама пак е течно  Rolling Eyes ..а трябва да е твърдо ..така че нищо май не е станало. SadТака е с мойте двете леви ръце. Joy

# 209
Пети, не се притеснявай, този тип кейкове понякога стават така, трудничко имам предвид Confused Аз последно правих йогуртова торта и си я ядохме с лъжицата Mr. Green

Ели, в понеделник ти пратих писмо, получи ли?

Общи условия

Активация на акаунт