Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша... Чешката компания - 8.ма тема

• 27 925
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро маминки Hug

Вчера имах доста работа,а следобеда бяхме по центъра на разходка и не ми остана време да пиша...
Иначе при нас нищо ново-мъчат ни зъбки SadДокато избият тези кътници така ще е...
Аз днес съм много ранобудна,защото майка пристига WinkЩе се приготвям за утрешното парти в Макдоналдс  ura
Хайде лек ден и пак ще се включа  bouquet

# 211
  • Чехия
Добро утро и от мен дами,
днес се показва някакво слън4ице.....доно да е хубаво времето.
Пети,онзи ден правих руло и след близо 2 год.в тази квартира разбрах 4е пе4ката ми като е вкл.вентилатора не пе4е отдолу  ooooh! .Наистина по някой път не се полу4ава-колкото се по стараеш-толкова не става.
Ох как ми се яде медовник  smile3508 а и това кафенце на Искра-абе ходи ми се на сладкарница,но без деца само аз и приятелка,да си седиме и бъбрим.....ех ме4ти.
Ина4е няма ново.Айде да е хубав денят ни

# 212
Здравейте момичета,
кейка стана и е страшно вкусен.Нещо толкова вкусно не бях яла ....
Ето и снимчица
p.с. какво правите така през викенда?Къде ходите....дайте някоя идейка за нещо интересно в Прага или около Прага.

# 213
Здрасти банда

Миленке
дойде, дойде мерси... ама то много бе... но май все не много полезни... ама има време ще видим...
мерси мерси   bouquet

Пети
искам и аз тортааа  Mr. Green много добре изглежда, още по добре описваш вкуса й  Whistling Mr. Green браво на теб...

Искре
ама що дири твоя портофел в кофата ... лелелее ужас...

Ради
бавно но слано, ще се оправите...

много е хубаво времето при нас, и сме по цял ден на вън... имаме туйе да садиме, кациме дървета който ни сенчат, абе лудница е при нас...
нямам време за нет демек...

# 214
  • Spain
здравейте моми4ета . бих искала да попитам за някакви лоукост компании които летят в Чехия . по конкретно Чехия Испания . търся тук из нета но не намирам нищо. ще съм ви много признателна ако ми дадете някои саит  Hug

# 215
здравейте моми4ета . бих искала да попитам за някакви лоукост компании които летят в Чехия . по конкретно Чехия Испания . търся тук из нета но не намирам нищо. ще съм ви много признателна ако ми дадете някои саит  Hug

www.letenky.cz   
Madrid - Praha - http://letenky.letenky.cz/booking/Click4Sky;jsessionid=F7ABFD70F … rodejce=2118&
  bouquet

# 216
http://www.skyeurope.com/
http://www.click4sky.com

Тук е за най-добра цена!Ще ми идва приятелка на гости от Испания и затова и аз постоянно следя Simple Smile

# 217
Здарвейте момичета,как сте?

Нашето парти беше вчера в Макдоналдс,а утре празнуваме в къщи с приятели Laughing
Пускам ви малко снимчици, а в сряда или четвъртак ще випусна пак от празненството в къщи Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=290960&pid=7958570
ако ви иска парола:12345

Миленка,приготвяте ли се за утре?
Хайде за сега лек ден,после  ще ви пиша пак Hug

# 218
  • Spain
http://www.skyeurope.com/
http://www.click4sky.com

Тук е за най-добра цена!Ще ми идва приятелка на гости от Испания и затова и аз постоянно следя Simple Smile
моми4ета благодаря
 а 4рез този " кликфор скай" сигурно ли е защото ми направи впе4атление 4е излиза 2 пъти по малко отколкото с 4ешките аеролинии(официалния им саит ) ..а продават за същия полет (сире4 продават билет на 4ешките авиолинии) . някои пазарувал ли е 4рез този саит и имали ли сте проблеми с тях ?
 колко са 3000 крони в евро - курса какъв е ?
пак огромно благодаря   bouquet Hug

# 219
Здравейте,

ние днес взехме тортата, а до сега надувахме балони с мъжа ми, някои вече започнаха да се пукат и дано не събудим рожденничката, че е заспала уморена.

Искре - направо неможах да го позная Тони, пу пу голям сладур, много сте порастнали Heart Eyes

ЛаАдаДеспейнада - 3000крони са около 100евро, не съм ползвала сайта и немога да помогна Peace

# 220
Миленче,

да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet  bouquet  bouquet!!!!!
Пожелавам ви много усмивки, щастливи лудории и весели незабравими спомени. Да сте много здрави и да растете изпълнени с любов и веселие.

Целувки на малката принцеса

# 221
  • Чехия
4естит рожден ден на Ванеска-Принцеска  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
да е жива и здрава за радост на мама и тати-нека ме4тите й бъдат мойте пожелания.Вси4ко най хубаво.  bdbaloni
Изкре много сладак твоя сладур  Heart Eyes

# 222
Честит рожден ден на Ванеска!!!
Да е жива и здрава и много послушна,да расте много щастлива и весела!!!

Момичета да ви почерпя и аз за моя рожденник днес Hug

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 09:34 от iskra_p

# 223
  • Чехия
Леле каква съм патка  ooooh!
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
нека расте живо,здраво,палаво и щастливо  hbday
Изкре,вси4ко най хубаво ви желая с малкия-голям юнак

# 224
               ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
                                                      на                                                 
                                                             ВАНЕСКА
                                                                               и
                                                                                       ТОНИ!!!      newsm38  bigdance2              

Мили дечица, пожелаваме Ви здраве и весели детски игри. Бъдете все така прекрасни, за да радвате всички около вас.
                                                                                 кака Ванеска и Денис

newsm59

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 10:26 от georgievacz

Общи условия

Активация на акаунт