Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 192
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ти Гхосн  Heart Eyes мечка  страх, мен не страх!  Laughing Всъщност вече нямам търпение пък да става каквото ще!... Hug
Аз живея най-близо  до Таксим и ако не бях в това състояние с радост щях да дойда, но... дори до магазина да отида и ми става тежко на корема  Confused Приятна разходка и весело изкарване   bouquet

Мерси Джорди   bouquet това книга ли е?

# 136
Снежана, сутринта обеснявах на Джорди - моя лаф е "Имам два шанса: ИЛИ ЩЕ СЕ СПРАВЯ, ИЛИ ЩЕ СЕ СПРАВЯ!" Тъй че  Hug

Пази се, аз пак ще идвам. Обещавам.  Thinking

# 137
  • до вятърните мелници
Снеж, най-добре проследи този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

това е доста дълга тема във форума Майки (бъдещи и настоящи)

страшно е забавна!!!

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Много здраве и щастие ти пожелаваме.

мерси за инфото.аз вече изпратих акта в България и е преведен и заверен във външното.то е ясно че за един ден няма да стане ,но аз си мислех че поне може да ми дадат акта същия ден
а тук турските документи на Неда много бързо ги извадихме.

лек ден

# 139
Снеж, моята любима тема за раждането  е тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0

Т.нар. "Маймунска тема". Ще ти хареса.

# 140
Честит рожден ден и от нас, Джорди! Simple Smile
 newsm59
Нека всичко, което си желаеш да ти се сбъдне и най-вече бъди здрава!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 141
  • до вятърните мелници
Благодаря много, Призмо и Нина!

И вие да сте живи и здрави, а в семействата ви да цари любов и хармония!!!

Много целувки на прекрасните ви момиченца Simple Smile

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЖОРДИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена  Hug

# 143
Имали сме и рожденничка днес!  bouquet
Честит рожден ден Джорди! Нека това бъде последната година на пожеланиа и първата-на сбъднати желания! .Бъди много щастлива и обичана жена,съпруга и майка!

# 144
Честит Рожден Ден, Джорди!  Hug

Къде е кака ми БЗ?   newsm78

Много целувки на останалите мами  Hug

# 145
  • до вятърните мелници
Благодаря милички Ели, Цвете и Принцеске!

Дано се сбъднат всички хубави пожелания, които сте ми отправили!!!

А и да ви се връщат на вас тройно!

# 146
  • Истанбул
Честит Рожден Ден, Скъпа Джорди!!
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Пожелавам много здраве на теб и сладкото съкровище в теб, както и на таткото, да има кой да ви се радва и грижи за вас!

Пожелавам ви да бъдете едно малко и щастливо ******** ****!!! (дано не ме изтрие модератора Crazy)

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 00:23 от Дивиана

# 147
и щастливо чекирдек аиле!!! (дано не ме изтрие модератора Crazy)

Ще те изтрие, mistik, защото в български форум се пише на български език!

Цитат
Пишете грамотно.
Пишете на български.
Пишете на кирилица.
Не използвайте главни букви (писането с главни букви се приема като ВИКАНЕ).
Не е препоръчително и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

# 148
Здр момичета ...ние се върнахме всехра от Бг ... аз едва гледам вече .... Детето е пак лекооо настинала, сополи, кашлица, вчера вдиган и Т за пръв път от 5 месеца ...и така стоях до 5ам да я наблюдавам и сега сам луда калинка ....Честито на рожденицити! Да сте живи и здрави! Ще пиша по-късно, ако мога ....Да се пазите ...До скоро ,...( а за капак на цялат създала се ситуация ние заминаме за NY в събота ....дано се оправи шомбенцето ми дотогава , че бабата сигурно ще я остави или по 4 часа в басейна или ще я закара на лекар и ще я натъпчат с антибиотици .... ) ...Стискайте палци и ми пратете малко виртуална позитивна енергия и сили ...

Лек ден ....и прохладен
 Hug Peace  bouquet

# 149
  • до вятърните мелници
Много благодаря, мила Мистик!!!! Hug Hug

Дано всички сме здрави и обичани, а останалото ще си го купим с пари  Party !

От вчера съм зачела "маймунската" тема, наистина е много интересна и полезна за бъдещи и настоящи мами. Благодарско на Хапчица, загдето я пусна Hug

Днес да не се подавате много навън, че предупредиха ще е голяма горещина. Слава богу, за утре дават доста да се захлади (айде дано!!).
Аз съм се екипирала с една червена шапчица и само с нея си джугам, когато няма вятър Crazy. А когато е ветровито ходя да я гоня  Laughing

БЗ, добре дошла! Дано скоро се оправи шомбичката ти! То до събота има време, ще се позакрепи до тогава.
Ако не ти се ходи до NY може да пратиш мене  Laughing, аз съм винаги готова и на драго сърце ще се притека да те отменя Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт