Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справяте с жегата?
Как реагираха участниците на форума на кражбата?
Как реагираха участниците на форума на случая с болния член на семейството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справяте с жегата?
-
Как реагираха участниците на форума на кражбата?
-
Как реагираха участниците на форума на случая с болния член на семейството?
-
Как реагират участниците на форума на случая с бременността и здравословното развитие на бебето?
-
Как реагираха участниците на форума на случая със загубата на любим човек?
П.С. Имаме си и албум с наши снимки. Всеки с който сме се опознали достатъчно и желае да се запознаем и визуално е достатъчно да поиска паролата за албума от нас.
- пълна скука по цял ден! 
За излизане, гледам да си подавам носа навън само след 4-5 ч. следобед, ма и тогава си е горещичко... и винаги си нося водичка в чантата...

Аз се запътвам към плажа
(отиде ми лятото в уроци). 
Колекционирам какво ли не по темата... Дори съм се замисляла да следвам Египтология.
Дай му на детето!
Ти нали ми каза, че Селин като стане фен на Бейби ТВ и няма да мога нищо да гледам! Е стана фен
От два дена не го пускам, че няма мира! Малко затишие, после пак!
Така, че не са страшни ликвидациите!
Аз само веднъж ходих, но не ми и трябва повече, защото всичко е наред! Днес съм на док и така се радвам, че ще видя Берия!
Дано и Снежа01 да дойде
Ще измисля нещо, най-вероятно сладкиш с кайсии ще да е!

Те хората сигурно те чакат вече и нямат търпение.
Обаче виж как редните деца си личат от много малки. Айде, като приключите - заповядайте и у нас 
...За събота - така и не се разбра кои ще сме : за сега - аз