Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справяте с жегата?
Как реагираха участниците на форума на кражбата?
Как реагираха участниците на форума на случая с болния член на семейството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справяте с жегата?
-
Как реагираха участниците на форума на кражбата?
-
Как реагираха участниците на форума на случая с болния член на семейството?
-
Как реагират участниците на форума на случая с бременността и здравословното развитие на бебето?
-
Как реагираха участниците на форума на случая със загубата на любим човек?
,
..Ние без тях не дансим
-да ме оставиш последна в списъка
....на всички други да се обадиш вчера,а на мен -днес
....ще ти простя ,само ако ми обясниш на кое кръгово да завия ,за да дойда у вас 
Както е казала и бз,името е супер ,а няма и как да не е ,щом е Мария
...ех ,че сме скромни
и се гласете
...за истанбулките 
ужас, ако тръгна да се връщам до вкъщи ще закъснея за работа, учениците, горките има да ме чакат, на всичкото отгоре си е жегаво времето... добре че се сетих за картите и наблизо имаше банкомат та дръпнах някой лев, но не и без да се препотя и панирам преди това 

Не ми се иска още да съм с второ бебе.Тъкмо Ивчо малко се кротна ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ да не му е уруки.ако имам още едно в близките 2 години ще подлудея.Иска ми си да си почина малко 

Казвай ми Мистик или Мъстък, че това е много смешно!!
Ако искаш кажи от къде си, някоя от нас може да ти донесе някой ден хубава баклава! И аз не правя, защото тук навсякъде се продават страхотни баклави!
Че там имам някой любими блюда!