Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 184
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
 Embarassed еее, ние овните хич не сме за изхвърляне ... моля, моля  Crossing Arms . Пък по-инат от един овен, нали знаете, може да е само друг овен.

Офф, нас днес направо ни разхлади тук, бях с чорапи и затворени обувки и едно леко яке. Пък и ходих до Пазарджик, че са 20 дни от смъртта на баба ми и трябваше да се организират някои работи, и бях като марзеливата Богданка - цял ден ПРИМЪК-ОТМЪК с якето. Иначе свърших хубава работа, и се глася за пътуването петък към Истанбул.

Стефи_К, и тук днес беше вятър, много силен, дано да утихне, щото и сега го чувам как духа в дърветата и под вратите, но утре вече го дават да се сгрява в Бг, очаквайте включване скоро по-на изток. Пък скоро гледах The Happening, и нали се сещате там като духнеше в дърветата, и кво ставаше.

Бз, какво ще ни донесеш от NY? От онова хубавото усещане за мащабност, може ли?  Crazy

Цветенце, Марти май я влекат екстремните спортове. Дано всичко да е наред, и да мине бързо. Приятно изкарване на Велинград.

Бенмари, някой ми говореше скоро, че който става рано, взима късмета на деня?  newsm78, аз съм от средно ранобудните. Към 7 ставам, и почвам със задачките. Но аз съм по-активна вечерно време. Много по-концентрирана съм, и по-ефективна. Даже си спомням, че преди като започвах работа в 8, и до 8:30 гредах да чета мейли, и някакви неангажиращи задачки, щото не отговарям за последствията от действията  ooooh!. Но сега е въпрос на концентрация.

Дризе, аз съм много лаик в здравните въпроси, но как разбрахте че Селин има нисък хемоглобин? При кръвни изследвания, или докторите знаят какво да следят?

Хайде до скоро, че ранобудните ги наляга дрямка вече.  Embarassed

# 166
Ghosn, и аз го гледах тоя филм преди три дни... Днес гледах `Haunted`. Нали сега съм свободна и кат свърша с домакинската работа се чудя какво да правя... Иначе хубаво си направила, че си отишла на помена. Аз пропуснах помените и на двете ми баби... Нали се си бях заета.. Ама тия вечери нещо ги сънувах баба и дедо...Трябва да ида до Петрич...
  Иначе до някъде добре, че се разхлади... Щяхме да пукнем от жега. Беше 43 градуса на терасата на сянка... Децата се чудиха какво да правят и правихме плаж на терасата.
 А това за овнетата си е вярно - инати са, но си постигат своето Simple Smile
Лека и спокойна вечер на всички!

# 167
steffi_k, благодаря за идеятя, познай кой филм се сваля в момента  newsm78, нещо съм се чалнала последните седмици по някакви ужаси. И все вечер ги гледам, като ми остане време. Както и да е.

За мен баба ми е като втора майка, пък и трябваше да се свършат някои формалности, и отидох за да може по-бързо да стане с колата.

А за овните - без коментар.  Peace Тежко и горко на околните с нас  hahaha

# 168
Добър ден на всички!
Ghosn и аз в последно време само ужаси свалям... Сигурно е от жегата Laughing
Свалих девет филма и все са ужаси #Crazy
Гледа ли `Руините`? Много е готин! Сега ще си наваксам с гледането, понеже през учебната година време никакво. Иначе и снощи по БиТиВи гледах някакъв късното... Нали ставаме късно, та вечер се чудим какво да правим. Сега съм го ударила на готвене, маски за коса и гледане на филми #Crazy Можеш да ми препоръчаш някой... Hug
Лек ден на всички!
Тук пак се очертава да е голяма жега...

# 169
  • до вятърните мелници
Здрасти народе!

Брей тука се живее последните 2 дни! Каква наслада само от прохладата!!! Дано се задържи така поне още няколко дни!!!

Гледам за зодии си говорите. Аз какво да кажа като нашия младеж се пада да е Скорпион?! Кой знае и мене какво ме чака...

И ние напоследък се бяхме отворили на хоръри, обаче взеха да не ми понасят и ги спряхме. Иначе ако ви се гледа нещо подобно аз препоръчвам Cloverfield и The mist ако не сте ги гледали.
Препоръчвам също и Sex and the city, като приятен за следобедно кафе с приятелки!

# 170
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
А добър ден и от мен! Много сте разговорливи, така ми харесвате!  Hug Сега има да напиша един ферман, добре, че Каиги я няма да ме сгащи!  Joy

tsvetentse, дано наистина  Praynig И на вас да ви минава бързо и да не се повтаря!  Hug  Praynig Заведе ли я на лекар, нали се следи да не е сънливо детето и да не повръща?

tsve_te, при хомеопатията хремата се приема за хубаво нещо! Означава, че организмът се причиства от нещо! Няма капки има бабини илачи! Аз на Селин й чистя носа само с вода от чешмата! Много съм доволна! Измивам я, изчиствам я веднъж или два пъти на ден и няма проблем! За хомеоптаията, не се дават така лекарства, само хомеопат може да ви каже какво да пиете и с каква потенция! Аз само мога да препоръчам хомеопати, но не се наемам да давам препоръки за лекарства! За всеки е индивидулано!  Hug  Peace  Joy

hilinili, за възпитанието мисля, че при всеки е индивидулано! Ако аз забранявам нещо, може вие да разрешавате! Аз съм за не много твърдо възпитание!  Peace Повече усмивки, повече внимание и любов, а когато се налага да си строг си строг! Но имаше тук във форума една мисъл "Преди имах три теории за гледане на деца, а сега имам 3 деца и нито една теория"! Много хубаво казано! Joy  hahaha

steffi_k, пу-пу-пу! Наистина не ти личи, че тези големи момичета ти си ги раждала!   bouquet Много хубави снимки, целия албум разгледах!  Laughing  За зодиите, аз исках Селин да не се ражда ОВЕН! Роди се телец! Не знам дали е за добро или лошо! Не съм усетила още!  Joy Но имам много добра приятелка овен, не е много ината! Много е кротка и добра, даже тон не повишава! А имам приятелки везни (Берия сега ще бъде везни), които по нищо не си приличат с мен! Аз бягам от скандали и за това с всяка зодия ми е добре!  Joy  Party  hahaha
След година две пак ме питайте!  hahaha

Ghosn, с кръвни изследвания разбрахме за ниския хемоглобин! Но не зная, дали е от липса на желязо или има бактерия! Сега май в БГ ще й пусна пак, за да видим!  Peace Таткото като чуе, че ще пускаме изследвания и иска да е на другия край на Турция!  Cry Много неприятно!  Rolling Eyes

Shocked Какви са тези ужасии при вас?  #Crazy И аз обичам да гледам, но след The ring повече не ми се гледат! Това момиченце го сънувах няколко нощи и се отказах! Сега по CINE 5 , понякога гледам някой друго филмче, но не прекалявам! И като гледам си държа ръцете далеч от тялото, за да не остане петно на бебе  Joy  hahaha

Хубав ден от мен! Не много горещ, не много студен, а приятен!  Hug   bouquet  Hug
 Heart Eyes Цунки по муцунки за всички маймунки!  Heart Eyes

Нещо забавно

# 171
steffi_k, страхотни снимки, всички сте много сладки, а маистина изглежаш страхотно за мама на две сладурани Simple Smile Peace

За зодиите и аз да кажа... аз съм си типичен Рак, мъжа ми е Водолей (не познавах никой с тази зодия преди и нямам представа за хората Водолеи Simple Smile) , а моята щерка любима е Дева (!).. моя много добра приятелка е също дева, а от нея знам как лесно и за всичко се сърдят.. отсега й личи на Мелисса, че е дева... Rolling Eyes

Прохладен ден на всички   bouquet

# 172
Благодаря ви много момичета!
Drize, голямата ми дъщеря трябваше да се роди телец, но избърза и се роди по-рано. Иначе ние искахме да е телец, понеже мъжът ми е тази зодия. Но май телците по се водят като чели newsm78Иначе да, овнетата са кротки, ама ако не им се угоди... Моите щерки така се сърдят... Иначе е хубаво, че каквото си наумат го постигат, което според мен е важно. Иначе и аз по изследвания съм все сама. Таткото не иска да присъства. А малката ми е доста проблемна, но живи и здрави сме оптимисти!
Ninagunduz, аз съм Водолей. Иначе ние сме кротки по душа, ученолюбиви и не сме конфликтни. Но според мен всичко си е до човек...Аз иначе съм общителна, съпругът ми е по-затворен. Както казват `Разни хора, разни идеали`. А за Девите съм с хубави отзиви, понеже баща ми е Дева Simple Smile
Приятен ден на всички!

# 173
привет  на всички сладкодумни настоящи и бъдещи мами!
аз отавна не съм влизала във форума, но това не означава, че не съм чела на диагонална система новостите  Laughing
първо честито на джорди за момченцето и за рожденния ден/пак със закъснение  Embarassed Embarassed/ измислихте ли име вече?
добре дошла на bz и бързо оздравяване на малката принцеса  Praynig
snejana01 как си мила? пазиш малкия дениз нали? скоро ще сме комшийки  Heart Eyes
benmary това с ранното ставане си е направо наказание  Shocked но да ти е живо и здраво момченцето дълги години да те събужда сладкото му гласче   bouquet
drize а ти си майка героиня   bouquet да са ти живи и здрави малките принцеси

прегръдки и целувки на всички ,които не съм споменала   bouquet Hug Grinning Hug Hug

момичета имам един конкретен въпрос към тези които по-дълго са живели в турция и с запознати със здравната система. можете ли да ми кажете как стои въпроса с рехабилитацията на инсултно болните в турция..и по-конкретно къде се рехабилитират болните в неврологичното отделение в болницата, в специални центрове , в къщи по клинични пътеки или как? знам че има две мами във форума които работят в здравната система..hilinili i erset  мисля  newsm78 бихте ли ми дали повече информация ..
благодаря предварително на всички..желая ви прохладна вечер и незбравими емоции  Peace

ps: а за овните или добро или нищо  Heart Eyes Blush  Flutter Crazy  bouquet

# 174
здравейте

и аз няколко дни не съм се появявала във форума.
хванала ме е някяква болест с температура и разтройство  Tired и много странно като кърмя и температурата ми спада
за 3ти път ми става така последните 2 месеца ...много странно.
докторката ми каза че това лято имало проблем с водата тук и каза че е възможно дори да см лепнала нещо от водата която остава по салатата като се измие
странно нали.

# 175
Привет момичета!
Ние днес цяла сутрин окапахме по доктори... Нашата кака е с температура, кашлица, гърлото я боли... Чакахме 2 часа и половина да влезем при педиатърката #Crazy Направо ужас! Имаше много болни дечица... Накакав вирус, летен.. Нещо и на мен не ми е особено добре днес.. Да не съм го пипнала и аз...
Prizmo, внимавай с водата! То и тук нашата не е хубава за пиене! Или пълним от балкана, или минерална. Но и постоянно да се пие минерална доколкото знам не е хубаво...
Оправяй се бързо!
Приятен ден на всички!

# 176
Викам да се разпиша, че да не си помислите, че съм родила вече  Laughing одържам фронта все още  Grinning
мирамила мерси, добре съм, а ти на привършване ли си с проекта? Айде идвай вече, Шишли тебе чака  Grinning
Дризе аз го усещам момента и затова спрях магнезия както ми беше казала, като вляза в деветия месец, но не така мисли докито, слабички сме още/ уж вървеше добре на килограми, сега поизоставаме малко / и затова продължавам да го пия да наддаде още малко. Поне до 1 август да устискам... и нека си бъде августинче както се очертаваше, че юлиянче не ми звучи добре  Laughing по ми харесва августинче  Mr. Green
Призмо много странно това с водата  Thinking пази се и се оправяй бързо
бенмари къде се загуби, за Габрово ли замина?  Grinning
бз лек път утре. ама вие не се спряхте Laughing Дилара оправи ли се вече  Heart Eyes Hug
мистик и теб пак те хвана липсата  Laughing / виж да не кажеш пак, че никой не се сеща за теб  Wink /
стефи_к дано детето бързо се оправи  Praynig
Хайде до скоро целувки   bouquet  Heart Eyes  Hug  Stop

# 177
  • до вятърните мелници
Благодарски на Дилара, Цветенце и Мирамила за поздравленията  Hug Simple Smile!

Нина, и аз съм типичен Рак, а моя мъж е Везни. Направо незнам кой ще се оправя с бъдещия Скорпион Simple Smile
Иначе баща ми и той беше Дева и много добре се разбирахме, докато майка е Козирог  ooooh! и особено преди да навърша 20-25 г. ми беше много трудно с нея, а и със сестра ми - Стрелец.

Призмо, дано мине по-бързичко. То и мен ме беше треснало нещо подобно преди седмица-две и док. ми забрани да ям всякакви зелени салати, особено ако не съм ги мила аз. А ти най-добре докато премине неразположението използвай питейната вода и за готвене ако можеш.

Стеф, то и при вас май е същия летен вирус като тук. Дано скоро се справите с него, че е много гадно да си болен в жегата! Ударни дози витамин С и мед с лимони. Мойта майка все така ни лекуваше навремето.

Снеж, радвам се че сте добре Hug!
На мен като ми казаха във 22 седмица че бебо е 500 гр. и ми се видя много и спрях да пия мулти-витамините без да съм питала док., понеже тя и без друго ми беше казала да ги пия против умора, а не че имам нужда.

Гхосн, ще е утре в района на Таксим, ако има желаещи за по кафе да се обадят! Party

# 178
Здр момичета Simple Smile Само кажа едно ХЕЛЛООYYYYY преди да тръгнем (http://vbox7.com/play:f1940625    Party Whistling Heart Eyes)..Бременлките , чакайте да се върна и тогава раждате ,,,да няма изненади...дръжте фронта Hug ! Simple Smile На всички много усмивки, позитивна енергия и мисли (аз на др. го повтарям , но май имам нужда някой да ми го набие в главаTa  Whistling ooooh!!) ....

Мистик,Адаш,Хили,Дризе-радвам се, че се чухме!Имах нужда от приятелски гласове. Благодаря за моралната подкрепа Heart Eyes Hug Peace  bouquet

Момичета до скоро( до др. седмица Simple Smile и само хубави моменти и прохладно време Simple Smile

Кака ви Simple Smile
http://img.foodnetwork.com/FOOD/2006/05/15/ek0105_New_York_Breakfast-2_e.jpg
http://www.bagelboss.com/store/images/PANINI-MERCHANDIZER-BAKERY … MORE%20127rev.jpg
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://bp2.blogger.com/_Hn … amp;tbnw=124&прев=/имагес%3Фя%3Днев%2Бьорк%2Ббреакфаст%26ум%3Д1%26хл%3Дбг%26са%3ДН

http://farm1.static.flickr.com/152/389195281_4f1ae83ae7_m.jpg
http://theexpiredmeter.com/wp-content/uploads/2008/05/dunkin-donuts1.gif

пс: Адаш, Хили- пратих ви декларациите (покана) на емейла Simple Smile

# 179
Добро утро от мен момичета!
 Как сте днес? Ние сме по-добре. Нашата кака се почувства по-добре и пак щукна да играе с децата от махалата на майка ми Simple SmileБлагодаря Ви за пожеланията момичета!
Днес  съм решила да се отдам на готвене- и баница и кексче, та кюфтенца с гарнитурка... Ще отворя дебелата готварска книга да избера нещо по така newsm78
Джорди,вчера не успяхме да си по пишем да споделим кой какво ще прави!
Снеже,, аз бях качила с малката 28 кг., пък тя се роди дребничка... То през последния месец най-много тежи... Аз приличах на слон Laughing Даже ме питаха дали няма да раждам близнаци Laughing
Само спокойствие и позитивни мисли!
Приятен ден и много прегръдки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт