Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справяте с жегата?
Как реагираха участниците на форума на кражбата?
Как реагираха участниците на форума на случая с болния член на семейството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справяте с жегата?
-
Как реагираха участниците на форума на кражбата?
-
Как реагираха участниците на форума на случая с болния член на семейството?
-
Как реагират участниците на форума на случая с бременността и здравословното развитие на бебето?
-
Как реагираха участниците на форума на случая със загубата на любим човек?

. Нашите се занимават с едно магазинче за сувенири и смятаме да поокичим и с бижутерия.
Имам албумче с малко снимки, в сайта който ми е в профила. Не съм сложила много морски пейзажи, че много ми бяха дошли.... Сега искаааам, ама нямааа... Нашето море тука - ряпа да яде е меко казано...
Разкошен е! Много хубави песни има! По нова година е правил промоция по телевизията в Турция.
Хубава е, но сред другите не е нищо особено. Много майсторки са в този форум, но е хубаво. Приятно и полезно хоби, нали така или иначе трябва да се яде...

аз тази вечер стягам багажа и утре се отправям към истанбул живот и здраве 

Притесняваш ме така.Какво стана с лекаря?Всичко наред ли е или има още скъсяване на шийката?