Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 205
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Ех, че е хубаво, като пишете и тук, че с тоя Скайп се чуствах като изоставена  Laughing
Радвам се, че като цяло новините при повечето от вас са чудесни. Най-много завидях на Стефи, че свършва работа. При мен това няма да стане до 18 август, когато най-сетне излизам в заслужен отпуск и заминавам за тайланд.

Пина, мерси за линка. Страхотни торти видях! Твоята е чудесно изпълнена - поздравления. Ако ми позволиш една препоръка (казвам го с най-добри чувства, дано не се засегнеш) - трябвало е да снимаш тортата на едноцветен фон, а не на тази шарена покривка. Бият се цветовете и не изпъкват детайлите. Парче бял картон за фон, едноцветен чаршав - с малко подръчни материали можеш да си спретнеш импровизирано студио за такива снимки. А и бялото щеше да отрази светлината и да даде повече фокус върху обекта.

# 256
Здравейте, момичета!  Hug
Как е лятното настроение?
BZ, Аз от няколко месеца си работя и
за това не пиша така често.  Wink
 Иначе всичко е 6 около мен. От вчера се постопли и времето и не мога да се наситя на плажа.
Иначе средана на Септември ще пътувам за Истанбул пак. Таман вчера подменях международни паспорти. Ще бъда с родителите сигурно и имаме за цел да обиколим складовете за джунджорийки  Grinning. Нашите се занимават с едно магазинче за сувенири и смятаме да поокичим и с бижутерия.  Rolling Eyes Също така предполагам, че новите есенни колекции на дрехите ще са вече изложени. В тази връзка ми се иска да разнообразя Таксим. Вие къде се обзавеждае откъм дрешки? То ще е Рамазан май, и ще е лудница навсякъде, но все пак ако има някакав начин...с аватобус или пеша. Ние ще сме отседнали пак в Лалели.
Лек и успешен ден!

# 257
О, знам аз, че не ми е подходяща покривката за фон! Аз бях намислила на тъмносин чаршаф да снимам, че нямам бял, може би и друго щях да измисля, но в деня на тортата и снимките бях много уморена, ядосана (заради глупавите грешки, които допуснах и дефектите) и най-вече болна от грип!! Влачех се като парцал, нямах сили за нищо, а не можех да отлагам. Така накрая реших, че снимам к'вото снимам и край! Ако ще света да свърши! Сега съжалявам за някои работи, ама... ..

# 258
Здравейте отново от мен!
Сега се прибрах, ходихме с приятелки на кафенце и после на обяд. Сега обаче ми се прияде торта!
Те изглеждат великолепно! Браво на Майсторките! Hug Hug Hug
Сладка хапка, и аз благородно ти завиждам за Тайланд! Чувала съм, че е много красиво! После задължително снимки! Иначе аз от 18 съм пак на работа, понеже до октомври трябва да е приключил курса, че хората са си планирали работа в Англия.
БЗ, аз също се надявам по-рано да се видим. Ще пиша като пристигнем, здраве и живот...
За сега чао от мен! Hug

# 259
О, Тайланд ми е любимата дестинация. Май, май като се замисля, държи ми първенството..  Thinking Имам албумче с малко снимки, в сайта който ми е в профила. Не съм сложила много морски пейзажи, че много ми бяха дошли.... Сега искаааам, ама нямааа... Нашето море тука - ряпа да яде е меко казано...

А Таркан има нов албум, вече от половин година Simple Smile Разкошен е! Много хубави песни има! По нова година е правил промоция по телевизията в Турция.

# 260
Аз всъщност не съм чак толкова пълна с ентусиазъм за тоя Тайланд, той е избор на любимия. Но като ми предложи, не се дърпах много ... вметнах един - два лафа за ремонта, колкото да се направя на типична съпруга и кандисах.  Mr. Green Но поживьом - увидим, може да ми легне на сърцето, знам ли. Аз досега сякаш имам най-страхотни спомени от Лондон и Единбург, това е моето място. Или Любляна - много ми хареса тоя град, искам пак да се върна и то за по-дълго ... Абе де да знам, като се замисля, навсякъде ми е харесвало нещо ... Лошото става, като вземеш да повтаряш и разбираш, че някои от местата, които преди време за те оставяли без думи, вече не са същите. Така за мен беше с Венеция. Повече няма да ходя там. Не ща да го гледам това комерсиализирано, пренаселено и пълно с японци и американци прескъпо място.

На мен много ми се ходи в южна Франция, ама няма да е тая година - не остана кога  Grinning

# 261
Ох, като гледам как те дърпа към Европааа...., съмнява ме да ти хареса Тайланд!  Confused Югоизточна Азия е всичко, което не е Европа.

# 262
Дърпа ме, щото там съм ходила повече. Иначе - извън Европа, съм била само в САЩ и в Турция. И двете ми харесаха много, разбира се, далеч съм от мисълта да омаловажавам тия места. Дори като се замисля, има доста за гледане и в двете страни, дето още са ми на дневен ред. Тая Кападокия ми е оживяла на корема... а защо не отидох в Ню Орлийнс преди да го отнесат стихиите - ама да не почваме тая тема, къде ми се ходи, че не й е тук мястото май. А и аз мога да нареждам до утре, щото съм си миткало и все ми се ходи  Laughing

Но с Лондон е друго. Там усетих, че ми е бил хвърлен пъпа. А втория пъп - в Единбург  Laughing.

# 263
много сте изписали за един ден

Бз и аз знам че има една песен за Хубава Неда но не сьм я слушала.Неда е добре вчера стана на 3 месеца Grinning

Сега видях на Пина тортата Shocked и само си представям какви може да ги прави
Аз много обичам торти, особено много тези от Pelit
Ти Пина в Истанбул ли живееш??

# 264
Във Варна живея, пише ми под аватара!  Grinning  Еееххххх, защо не живеех в Истанбул, защооо....  Crazy Crazy Обожавам Истанбул, ама нейсе.
Радвам се, че тортата ми се харесва!  Peace Хубава е, но сред другите не е нищо особено. Много майсторки са в този форум, но е хубаво. Приятно и полезно хоби, нали така или иначе трябва да се яде...  Laughing

# 265
  • до вятърните мелници
Хора, не искам да съм лошия вестоносец, обаче няма как да не споделя с вас ето тази вест - http://business.actualno.com/news_173799.html

още една спънка след двустранната спогодба за ограничаване на стандартните туристически визи за българи...

какво ли друго ще измислят??? вместо да се сближаваме, сякаш се отдалечаваме... Cry

# 266
привет на всички момичета!

добре дошла на bz. надявам се си се заредила с положителни емоции от ню йорк..а снимки дали ще можем да видим  Blush Heart Eyes
как сте бременелки? как ви се отразяват жегите? джорди  с теб се чуваме в скайпа  Laughing
 snejana01 миличка как си? денизчо много те тормози май..  Tired аз тази вечер стягам багажа и утре се отправям към истанбул живот и здраве  Praynig
drize ще правим ли проекта  Laughing Heart Eyes утре съм на обучение по същата програма и ще чуя за какво става дума, пък и аз много питанки имам де  Mr. Green
целувкии прегръдки на всички   bouquet Laughing Hug Peace
простете че съм толкова кратка ама ме разбирате... вълнение за предстоящото пътуване  Hug
а сега пожелавам спокойна и прохладна вечер на всички и до скоро в истанбул  Hug Praynig bowuu

# 267
Здравейте момичета,аз най-накрая останах свободна по късна доба и реших да ви навестя!Ама вие сте писали-писали....докато ви изчетаи ме заболяха очите.
Bz  bouquetдобре си се завърнала!Липсваше ни!Виж като си си тук и как живна темичката.искаммм снимкиииии,Бързо слагай в албумчето снимки от пътуването LaughingЦелувки на красавицата!Бам-Бам е добре!Вече е по цял ден на ясла,ама обяви бойкот и не яде нищо там!Взе, че поотслабна малко CryДано скоро прояде ,че така ме притеснява.
А относно идването мен ако питаш тръгвам веднага, но всички отсаналис е стреснаха от атентатите и решиха да отложим малко пътуването!Иначе сме планирали (дано до средата на авгъста отидем де)първо-Игнеада.после Истанбул и октомври-Мармарис!Ще падне голямо пътуване-примък-отмък Joy
Pina Страхотна торта!а тези розички..мммм невероятно красиви са!Възхищавам ти се на търпението да ги направиш1Ти имаш един изключително щастлив и глезен мъж PeaceМоят вече му завижда!Аз един кекс не мога да спретна, а камъ ле торта1Ама си готвя соленички нещица иначе де!Не сме умрели от глад-то си ни и личи Laughing
Drize ти къде се покри? newsm78Притесняваш ме така.Какво стана с лекаря?Всичко наред ли е  или има още скъсяване на шийката?
Бз е писала и патала за всички.Аз няма да я повтарям-всеки да отговаря та да се осведомим във форума Laughing
Сладка хапка сигурна съм , че в Тайланд ще си изкарате страхотно.Май няма човек, който да се е разочаровал от там.Вие кога заминавате.
Абе аз защо не съм разбрала , че kaigi   ще се местят в Прага? newsm78Много гуш на мишлето1и по-четсичко се включвай!а ако е верно ,че ще с еместите,нали пак ще продължиш да пишеш и тук?
Айде drize   ти си ! Чакаме новата тема с изненадки!

# 268
Как сте днес?Хайде мами да пишем , че да започваме новата темичка Peace
BZ намеси се с дълъг пост и проблема е решен Laughing

# 269
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
newsm68 newsm44 newsm68  ylinfant newsm68 newsm44 newsm68
Имам честа да съобщя, че днес в 12:45 се е родило първото ни бебе Дениз на Снежана01 (Дафи)! Има прекрасни мерки 3020гр и 50см!
Браво на новата ни майка!

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт