Споделете 70

• 24 834
  • 995
  •   1
Отговори
# 255
Споделям, че когато преди десет години се нанесохме в новия си апартамент на седмия етаж, близнаците бяха на 4. Цял живот бях живяла на втори етаж и това ми подейства като шок! Исках на прозорците и терасите халки с катинари. Гледах децата сама. Мъж ми беше (и е) все на работа. За да отида до магазина за 5 минути, залоствах вратата на терасата в хола с тежкия фотьойл и заключвах вратата към коридора, за да не излязат от там и да пробват другите тераси и прозорци. Това беше най-големия ми кошмар. Tired Не съм се излекувала окончателно и до днес. Да пази Господ! Praynig
Като 15 годишна щях да падна от покрива на един от блоковете срещу Младосткия Кауфланд и ужаса от височина ме преследва и до днес.

# 256
И аз съм сънувал кошмари с клонингите.Гадно е.Веднъж ми направиха забележка ,че децата играели ,т.е. търкаляли се в снега.И другите деца искали.Казах им ,че през зимата има сняг за всички деца.Шляпането е голям кеф.Лошото е ,че винаги има кой да ти го развали.

# 257
Нервирах се и затова и аз ще кажа- когато се изплаша за детето си, действам като Клеми.
Разрешавам катерене, търкаляне, ходене боса...и на мен другите майки понякога ми се сърдят.
Заядливо ми е.

# 258
Споделям огромно задоволство от деня до сега.  Grinning Свърших няколко важни задачи, получих няколко комплимента и сега съм отправила поглед към следващата половина от деня.

# 259
Клеми,  Hug
Разбирам те напълно и искам да ти кажа, че усетих ужаса, който си изпитала, докато четях. Сега всичко е наред. Минало - заминало! Hug

Лиска и Флор, понякога направо се чудя вие двечките хора ли сте или сте нещо по-различно, от четвъртия вид, примерно.

# 260
Извинете, че наруших хармонията, като изказах мнение, различно от общото. Мислех, че тук се дискутира, но явно различните не са  желани.

# 261
Флор, не се прави на низвергната, моля те! Вземи се в ръце и стига с това маниерничене. Не се "дискутира", жената просто сподели ужаса си и предполагам е очаквала ако не разбиране, то поне емпатично изслушване.

Знаем, Ваше Величество, че сте перфектна, но бъдете така добра да не засипвате хората с ледените си парцали.

# 262
Лиска и Флор, понякога направо се чудя вие двечките хора ли сте или сте нещо по-различно, от четвъртия вид, примерно.
Обсъди го с някой на кафе и виж
какви идеи ще ви хрумнат все пак.
Радва ме, че ти пълня деня обаче.

# 263
Флор,много си ми симпатична.не знам дали съм го споменавала.Не знам за какво си говорите тук,влизам на 5-6 страници веднъж.Но съм удовлетворена,че споделих.

# 264
Не се напъвай Лиска, че ще ти се пръснат органелите. Бон тон ли? Нъцки.

# 265
Майчунгел .... страшно нарицателно !  Laughing
Хвала ти Лиске !  Peace
Индетефицирам се  Mr. Green
Клеми, съпричстна съм с ужаса, който си изживяла ...
Въпреки, че синът ми е на възрастта на малкото ти дете на няколко пъти вече ми спретва подобни "изненадки" .
Отворена балконска врата, кратка суматоха вкъщи .... хем е при мен, хем при баща си .... тича от стая в стая и в даден момент изчезва.
Викам, търся , увеличавам патоса в гласа си и явно защото още е малък и някои хитрости са му още чужди , когато ситуацията достига кулминационната си точка, вероятно усетил критичността на момента ме съжалява и се обажда отнякъде ...
Най-често от някоя стая до която "уж" съм осигурила недостъпност .... но само уж  Mr. Green

Споделям : искам да съм по-демократична майка, да позволявам да се пипат вазите, локвите, калта, търкалянето по земята на вън / все нещата , които помагат на децата да израстнат пълноценни хора/  Sunglasses

# 266
Извинете, че наруших хармонията, като изказах мнение, различно от общото. Мислех, че тук се дискутира, но явно различните не са  желани.
А, значи не съм само аз тази, дето смее да мисли писмено, тук... Thinking Но все някой ще е недоволен и ще забранява.

# 267
Не се напъвай Лиска, че ще ти се пръснат органелите. Бон тон ли? Нъцки.

О, за нищо на света не бих искала
да те конкурирам. Не, че има и как.

# 268
Сега раздай бурканите и да си ходим. Laughing

# 269
Споделям, че пуснах тема. Стига сте се ръфали! Марш да отговаряте! Амаха!

Общи условия

Активация на акаунт