Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 960
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Аз, аз , кога ли ще сколасам за едно барем ooooh! Не знам защо се залъгвам с кариера, да мине времето...  Rolling Eyes  Иначе жабките толкова си ги обичам, пък и не са капризни  Laughing

Деси, какво ще носиш към БГ? И какво носиш пък за сириците  Twisted Evil

споко Кате-ако родя 3знаци ще ти дам едно-ама родата от Хасаке как ще реагира не знам-хем 4уждо,хем половин араб4е-4е и бг от друга страна  hahaha hahaha hahaha
ами сега ще взема от летните галабии на майка ,леля и баба+ сладки и дънки и блуза на татко-с 3 деца пове4е не мога да нося
от тук им нося по един шампоан и паста за зъби-пак по същата при4ина

# 256
Деска-аз си извадих и китайската и тази на Ванга,намерих и една за годините на мъжа.Съгласувах ги всичките,но има и други условия,така че когато се решиш ще ти обясна на лични.Ще пътувам на 18.07 за съжаление.А вие кога тръгвате?
Кате-ами аз не съм съвсем младичка ,така че ще се въздържам за по-нататък,а това бебче нали ще си го дондуркам докато стане на 20..... newsm78

# 257
Ааа Деси, защо паста за зъби от Бг. Там имате една мн хубава CREST, нз къде се произвежда, но я изнасят за ОАЕ /демек хубава е  Joy / .  Нещо около 200 лири ми се върти в главата, около 8 лв ли е това... 

Иначе сирийските обувки не стават за носене, изгърбих се. Момчето вика, най-скъпите чехли около 50лв излизат. Да, ама неудобни и твърди. Вчера пак се опитах да ги нося като ми завехнаха мазолите и раните от предишния път и пак не става  Confused  а ме е яд, зашото са хубави на външен вид.
И дънките им не ги харесвам, някакви странни кройки и изчанчени, шарени  Sick  на дължина добре, ама на задника ми висят, за други размери са предвидени  Joy 

А той си прави чехли по поръчка, хубави, евтини и удобни. И тук хората все в краката го зяпат  Joy

Снеже
, ама вие малко ще поседите тук, навий мъжо и август,  поне жегите да минат. То ако се дондурка до 20 само добре е, ама лошото че мъжете особено, мама цял живот ги дондурка  Joy

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 13:20 от Шилан & Шиар

# 258
Здравейте,от мен днес е десерта.
Кате Мар.,Яси става все по забавен.Сега се пресрами и закача хората по улицата.Застава срещу някой и започва да се смее.И с  целувките има напредък,сутринта имах най-приятното събуждане,получих от него две целувки.
Снежке,за четвърто не смея да се замислям и мойте годинки не са малко,а и 10 год. все малки деца гледам.Вие много бързо си потегляте?
Кате и аз не харесвам сир. обувки.Преди често ми пращаха ,ама са много неудобни,може би не всички,но тези които са ми пращали..Виж сатенените нощници и пижами си ги бива,а и в сравнение с цените в Ливан са без пари.
На всички Hug

# 259
Здравейте, момичета!
Извинявайте, че нахълтвам така, но имам спешна нужда от помощ.

Чета една рецепта за риба от Тунис и не мога да разбира какви са тези две подправки:

1. cilantro
Pronounced:sih-LAHN-troh

и

2. cumin
Pronounced:KUH-mihn

Предполагам, че са арабски думи, но докато се прибере мъжът ми, за да провери в речника, ще се пръсна от любопитство.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
argun   съжалявам  но  една  от  тунидийските  ни  булки  е  в  отпуск   и  си  почива  от  нета  Confused Confusedна  мен  нищо  не  ми  говорят  тези    думички   Shocked

Деска    bouquet  честито    а  старата  кола  за  кого  ще  е   newsm78  ние  сме  решили  ако   има  нова  старата  да  е  за  мен  Joy да  разхождам  децата   че  камилите  скъпо  струват  Laughingа  и  отделни  паркинги  за тях  няма  Joy

Снежке   
честити  stork-boy

ей  и  ако  аз  имам  такива   ще  е  чудесно     Party

Лили    защо  бе  мила  искаш  да  осиновяваш    newsm78  малко  е  сложно  осиновяването    според  религията  не  че  не   е  добро  напротив    ако  си  осиновил  ятим  е  голям   ажер  но  знаеш  че   все  пак  си  остава  с  бащиното  име    Не  е  редно  да  се  дава  име  на  осиновеното  дете    то  винаги  ще си  остане  дете  на   еди  кой  си    разбира  се  ако  за  теб   не  е  проблем   
Защо  не  побегнеш  към  следния  вариант   ДА  СЕ  ожени  мъжа  ти  втори  път  и  да  народи   сума  братчета  и  сестричета  Joy

а  и  ако   ти  му  избереш  някоя   булка     да  е  по  малка  от  теб   ще  има  да  те  слуша  и  да  ти  слугува  цял   живот  Mr. Green  И  ЩЕ  възпитаваш    ТИ  и  както  искаш 

Joy   Joy   Joy

ох   и  аз сега  си  върнах  от  зъбчо доктор  ох  боли   да  ми   замаже  една  пломба    докато  родя  а  после  ще  си  го  махна      мъдреца  ooooh! ooooh!

ТЕДИИИИИИИ      newsm51 newsm10     БРАВО за    инфото   за    обмяната      bouquet

снощи  казаха  че  ще  е  на  другата  седмица    newsm44 newsm44 newsm44

дано  пак  да  не  се  отложи  Wink

отивам  да  готвяяяяяяяяяяяя   bouquet  bouquet  bouquet

# 261
Svear, нали се шегуваш за втората жена   #Crazy  #Crazy  #Crazy  Shocked   

# 262
argun   съжалявам  но  една  от  тунидийските  ни  булки  е  в  отпуск   и  си  почива  от  нета  Confused Confusedна  мен  нищо  не  ми  говорят  тези    думички   Shocked

...

Благодаря   bouquet

# 263
  • сред маслини и портокалов цвят
 argun , силантрото всъщност е кориандър.
Кумин е едно растение, разпространено в Близкия изток, за подправка се използват семената му. Кумин не е на арабски, а е латинското име. (cuminum незнам какво си Simple Smile). И куминът е от семейството на кориандъра всъщност.
С това мога да ти помогна. Приятно готвене. Пък и да пропуснеш кориандъра, рибата пак ще стане. Grinning

# 264
Кумин е едно растение, разпространено в Близкия изток, за подправка се използват семената му. Кумин не е на арабски, а е латинското име. (cuminum незнам какво си Simple Smile). И куминът е от семейството на кориандъра всъщност.
С това мога да ти помогна. Приятно готвене. Пък и да пропуснеш кориандъра, рибата пак ще стане. Grinning

bouquet
Ауу, много благодаря   Hug Аз пък от много мислене измислих, че сигурно са ким и някакъв вид магданоз  hahaha  (така ми се стори от едни картинки на силантрото). Ще пропуснем кориандъра значи.

# 265
  • сред маслини и портокалов цвят

bouquet
Ауу, много благодаря   Hug Аз пък от много мислене измислих, че сигурно са ким и някакъв вид магданоз  hahaha  (така ми се стори от едни картинки на силантрото). Ще пропуснем кориандъра значи.

Ами кориандърът много прилича на магданоз. Един мой познат беше решил да ни готви, обаче в салатата беше сложил кориандър. Mr. Green
Човек, който готви често няма да се обърка, но на него му беше за първи път. Simple Smile

# 266
... Ами кориандърът много прилича на магданоз. Един мой познат беше решил да ни готви, обаче в салатата беше сложил кориандър. Mr. Green
Човек, който готви често няма да се обърка, но на него му беше за първи път. Simple Smile

хи-хи-хи...

Сетих се и още нещо - интересно ми е дали имате възможност да гледате цветя? И изобщо какви цветя виреят напр.  в Магреба и Северна Африка?

# 267
argun за мъгреба не знам,то тук в Сирия цветята са в изобилие,свеки си има малка ботани4еска градина,виж мен в тази област хи4 ме няма
светле страта я продадохме-трябваха ни пари в брой затов а и новата е на изплащане,така 4е 4акам след време за моя кола
снеже ще се засе4ем тук ние сме резервирали за 27
кате и магде и тук  има супер стока само да знаеш откъде да пазаруваш,а има и такива които за нищо не стават
магде целужки за Яси,и не се зари4ай Дани така се зари4аше навремето-и хоп Ясмин
ясмин целувки на Каруми  Heart Eyes,и не каза защо сменихте името  newsm78
4ао 4е ще закъснея за зъбаря

# 268
Сетих се и още нещо - интересно ми е дали имате възможност да гледате цветя? И изобщо какви цветя виреят напр.  в Магреба и Северна Африка?
Възможнот имам,късмет-нямам Simple Smile
В Емирствата всичко ми изсъхва,само едни лозички виреят..
Гледала съм ягоди,декоративни чушки,боб,разни зелении,градински цветя...само ягодката даде плод-после увехна Sad

Иначе в Египет имат страхотни растения и градини,много е зелено там.
Най-много ме впечетлиха огромните фикуси:към 5+метра,като нашите орехови дървета са.
Пред и във входовете на сградите обикновено има саксии с алое и разни други храсти.
Всичко вирее там-от палми до ягоди.

пп КУМИН всъщност е кимион(оранжевата подправка за риба,леща,месо)
Кориандъра може да е пресен:като мерудия,но с по-големи листенца и остър мирис,слагат го във фасул,леща..,а може и да е пудра:има сладникъв мирис, и светло зелен цвят,аз го слагам в молохията и в сместа за паниран карфиол.

Свеър-моля ти се,мъжа ми не го деля с никоя NaughtyПо-добре филипинка да си взема. Simple Smile
Винаги съм искала да осиновя дете,не знам защо,просто много силно чувство...Все си мисля,че ще се случи и ще отгледам още едно момиченце...знам всичко за осиновяването според Исляма...

Дайте ми да прочета за размяната на затворници ако можете,нищо не знам(как така?!)

дтти-честито Шеви,дълго и безаварийно да ви вози,хубави колички са,сглобяват ги в Египет,завода е много голям Simple Smile

# 269
dtti, Water Lily,

Благодаря за информацията  Hug

Интересувам се от чисто битовата страна на живота в Магреба, тъй като има вероятност мъжът ми да бъде там продължително време и може би и аз ще се преместя с него.
Та се интересувам как е климата, виреят ли цветя, разбрах че рядко, но все пак има пясъчни бури, т.е. аз и моята астма ще трябва да си стоим вкъщи през това време, но се чудя за медицинската помощ, лекарствата... Сега още нямаме деца, но като ще си стоя вкъщи вече се замислям дали да не започнем бебеправене, обаче ако ще трябва да се връщам да раждам в България  #Crazy ще бъде доста сложно. С две думи направо не ми се мисли как ще се адаптирам и как оцелея в толкова непозната за мен среда Confused Дано поне да има Интернет вкъщи, да си чатя между заниманията с черпаците и поливането на цветята  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт