Октомврийски хлапета

• 19 723
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Извода от почивката на Хера е : изморен мъж по всички показатели и дете, което е държано гладно  Mr. Green
А самата тя изглежда много добре отпочинала  Heart Eyes

Евелинка, вие насрочихте ли операцията на Блажко ?

# 31
  • -
Привет и от нас!
Направихме последното ДТК ваксина и резултата беше....24ч 39 градуса Т Twisted Evil За първи път ми реагира толкова зле детето,направо си изкарах акъла.Но вече овладяхме положението и сме добре.Обещах и че каквите и бели да прави няма да и се карам само да е добре и пак да си играе Grinning
Иначе ходихме на екскурзия до Бачковския манастир и до Кръстова гора.Ася дали не сме се видели някъде там,а? Simple Smile
Лови,чудесно е че се занимаваш се дечицата и не обръщай внимание на родата Naughty Евелина,честита племенница-да расте и да носи радост на мама и тати! Миринда,честито християнче!Дидитачу,тези градини са към разни секти-Йехова,адвентисти и т.н. и получават много пари за да имат добра база,но моето мнение лично е по-далече-ти като искаш да си възпиташ детето с уважение към религията и църквата ще го направиш,но когато решиш.

# 32
  • София
Zdraveite, izvinete papk za latinskite bukvi, v Kardjali sme i ne moga da pisha na BDS.
Za da ne vi otegchavam samo shte popitam niakoi znae li kakava e procedurata za zavrashtane na rabota sled kraya na maichinstvoto???

# 33
Didi, след рожденния ден на малкия на следващия работен ден си длъжна да се явиш на работното място.
Може и предварително да говориш с работодателя и счетито, но аз знам че нищо не се изисква

# 34
Наминаван само на бързо, че съм съвсем сама с двете хлапета.
Коте, още не сме насрочили операцията. При всички положения ще си търсим връзки в "Пирогов" и ще си изберем лекар. След това, което съм преживяла там, на друг вариант не се съгласявам. В началото на септември ще искам направление за лекар и мисля някъде в края на септември или началото на октомври да го оперирам (след 22 септември ще отбивам Магдаленка и затова).

# 35
  • Откъм Варната
Опала, записче набързо и изчезвам на работа Wink

# 36
  • София
Ние днес бяхме на екскурзия. Ходихме до Ждрелото на река Ерма и до Ждрелото на Ябланската река. Страхотна природа, чист въздух и изморени и кротки деца  Grinning.
Диди, за съжаление не мога да то помогна. Доста отдавна беше с Дани  Embarassed
Евелинка, успех и късмет  Flowers Four Leaf Clover
Херка, мерси  за надписа bouquet. Току виж са се кротнали, като се съберат двама бесове   Laughing.

# 37
Валка,ние бяхме на Кръстова гора от неделя сyтринта целият ден,като вечерта приспахме в манастира и в понеделник предиобяд си тръгнахме оттам,като след това ходихме до Бачковския манастир и Асенова крепост.За преживяният стрес при ваксината на малката искренно ти съчyвствам и се радвам,че вече всичко е зад гърба ви. HugИ мен температyрата ме хвърля в yжас.

# 38
  • Варна
Привет от нас!
Не съм се включвала , щото не ми е оставало много време за компа.Не че правех кой знае какво.Явно почти всички са отпочинали - кой повече , кой по-малко.Ние бяхме за 5 дни на Мальовица.После оставих Митко с моите родители на село - имаме къща в едно село до Пловдив ,а сега е за една седмица с тях в Ямбол. И честно,вече ми е доста мъчно за него.Утре сме пак на сватба там и си го прибираме вече.Миналата събота ходихме там на сватба , започва водещият да говори ,тишина в залата ,всички гледат булката ,само наш Димитър застанал посредата на дансинга ,пляска с ръчички и вика "бавооооо!бавоооооо!"
Много мило ми стана ,че и нас ни има в заглавието Hug Аз съм горе-долу добре, коремът расте по-ускорено от предния път.Казаха,че пак ще си имаме мъж ,хич не ми се вярва , все си мислех,че ще е момиче.Но каквото ,таквоз пък.
Малко снимки и от нашата почивка , повечето са от баирите рилски,щото фотото беше у мъжа ми,пък той си походи,докато ние отдъхвахме в хотела и изпапкахме всичките горски ягоди околовръз. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272619

# 39
Любопитка, хижата снимана от съпругът ти страшно много прилича на Безбог в Пирин?

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 07:39 от ВерчИтУ

# 40
  • Варна
Не , всичко е Рила. Ако имаш предвид това - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272619&pid=6864694 , определено е новата хижа на Рилските езера.Трябва да поровя из архивите от ерата преди децата , да видя дали имам някоя снимка от Безбог за сравнение. Ха ето една,само дето качеството й едно никакво http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272619&pid=7261514

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 00:04 от Любопитка

# 41
Явно на мен всички хижи са ми еднакви.
Пък и съм била на Рилските езера преди много години, та може въпросната хижа да събужда някакъв спомен.

# 42
Добро утро!
Евелинка да ти е жива и здрава племенницата и много радост да ви носи!

Валка, горкото дете и вие покрай него. Ткива стойности на термометъра ме докарват до истерия. Да не се повтаря.

Диди, не знам какво се прави с работат. Аз се върнах сега през август, за да изляза после в отпуска. Може би не е лошо да им се обадиш предварително, да не притесниш хората като идеш  Wink

Всички звучите страхотно след почивките - блазе ви и дано ви държи дълго настроението. А на Ася направо завидях. Другия път ме вземете като куфар - ще слушам.

Борко е болен с разстройство и повръщане. Не ще да пие никакви лекарства та сег аще се поровя за алтернативни методи за запичане. Аз имам страх от запек и все го тъпча с плодове и прочее и нямам грам подготовка за такова нещо.

Приятен ден от нас.

# 43
Руми, бърз съвет сока от моркови на хип, този който е ОСР 200 не е хубав на вкус и  не го пи, но пък чистия сок от моркови опъна цяло шише
и лечебната хумана, ама на каша я яде. На мляко си чакаше АМ и това е , хич да не го лъжа.
Ако обича чай, чай от шипка и най-важното да има винаги вода под ръка. Мишо пиеше по 2 л, по 10 пъти пълнех шишето. Не го насилвах, явно така го караше отвътре.
За запичане не се притеснявай, чак на 5-тия ден акото става със старата си консистенсия, така че има време да реагираш за да спреш мерките ..
Успех и целувки на Борката

Излизам на пазар за анцунзи, маратонки и яке на дивака ... какво ли ме чака, поне само в 3 магазина ходя, другите тотално са ме отчаяли

# 44
  • София
Руми, сещам се за щипка пресен джоджен която се прибавя в чая от шипки. Дава се по много мъничко и на често. Също и оризова вода. Аз лично предпочитам сока от моркови и чая от шипки, по- вкусни са за децата.
В срядата беше писала, че Борко има и температура. Има ли я все още? Бързо да оздравява  Hug.
Любопитка, радвам се че се появи  Hug. Мислех си за теб. А след показаните снимки е почти сигурно, че ще се качим и ние там. Страхотна красота е.

Довършвам една кошничка, която украсявам за сватбата на една приятелка и ще хвръкна да пазарувам помагала и дрехи за ученика. Голям ужас е с тези дрехи. Детските са му големи, а мъжките- малки  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт