Октомврийски хлапета

• 19 472
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Коте, Лови, благодаря! Моето диване обаче чай не употребява (малко на мен прилича). Чудно защо предния път омиташе сока он моркови, а сега не го иска. А от чистата вода не се отказва, ама аз заради повръщането не му давам по много, че лошо се дави. Все се опитвам да му сложа нещо вътре, пък той я не ще такава. Температура има на моменти.
Най-ме успокои това, че 5 дена ще ака вода. Утре ще му е 5-тия и се обнадеждих. Горкия човек - вече си напипа ребрата и чак му стана интересно.

Дано няма други болни. Лек ден!

# 46
  • Откъм Варната
Здравейте, ей ма на и мен да ви пиша 2-3 думи за нас, първо честито на всички починали, или по скоро отпочинали Wink край морето или на планина, таз година за пореден път мен няма да ме огрее, но за сметка на това ходих на концерт на любима група в Каварна и на сватба във Велико Търново, запознах се с ДБС (много е готина за който не знае Wink) и Ема, направихме си малък плаж с тях на една мидена ферма до Каварна, снимки по нататък ще ви пусна че не са в мен.

Аз се връщам на работа, на 11.09 трябва да вляза в смени, ще съм на нова позиция в завода, няма да съм в производството, а отвън в пласмента и само нощни смени ще давам, та за целта сега ходя да се обучавам че като ме сложат в смените да не гледам като теле в железница.

Митака на 08.09 тръгва на ясла, не ми е притеснено, по скоро го приемам като нещо нормално и не се товаря с излишни тревоги, предполагам че ще се адаптира бързо и се надявам да не боледува много, ако може и хич  Mr. Green, но каквото сабя покаже. С махането на памперса сме до под кривата круша, в нас ходи без, но хич не се сеща да си казва преди да си свърши работата в гащите и все бърша локви след него, бърбори доста, но ми трябва преводач за речите които води, инак казва вече доста думи които му се разбират, но още не ги свързва в изречения.

Туй то за сега от нас, поздрави на всички и болните да се оправят бързо   bouquet

# 47
Здравейте и от мен. Hug
Евелинка честита ти племенничка да ти расте жива и здрава и много да шлушка.  bouquet
Руми дано минава по-бързичко това неразположение че тия вируси са голяма беля. ooooh!
Кали като те слушам какъв е Митака и все едно моето описваш.Бъбривец голям ама трябва с речник да ходя щото само той си се разбира.Иначе не спира.Вече взех да се чудя някога ще проговори ли нормално... Tired newsm78А ти с какво точно се занимаваш?
Ася много се радвам че ви е харесало в Родопите.Там наистина е един малък рай.Снимките са страхотни.Щях да се радавам да се видим но уви не си бях в Смолян.Я за Кръстова Гора просто нямам думи райско кътче.Ние сега смятаме септември там да кръстим Калоян.Ама да видим кога точно ще се наканя.Че имам странични дразнители... #Cussing out
Любопитка страхотни снимки.В кой месец си вече?
На нас май ни се е разминала тая шарка ако изобщо е било болно онова дете де... WhistlingАз почнах нова работа и за сега уж нещата са що годе приемливи.Че нещо напоследък много взех да се разочаровам от работодатели и колеги.. #Cussing out
Утре мислим да ходим за риба понеже взехме билет и на Калоян ша го правим рибарин.. hahaha
Айде аз ще бягам че имам работа..

# 48
Mире, твоя мъж по луд от моя по рибарлъка.. Ние имаме въдица откак е направил 3 дни, тамън за изписването, ама за риболовен билет не се е сетил Simple Smile

За дърдоренето при нас е лесно, обикновено казва първата сричка от думата
и усърдно сочи с пръст. Прекрасно казва ДАЙЙЙЙ, ама и когато иска нещо той да ти даде пак вика дай Simple Smile
За памперса и ние сме доникъде, шашка се от локвите по ламината, но като обуя сухия слип и пак забравя, че може и да ползва гърнето.

# 49
  • София
Честит Имен Ден на Александърчетата на Илиянка и Теди  newsm51! Да растат весели, здрави и умни дечица  smile3540.

# 50
  • Откъм Варната
....Кали като те слушам какъв е Митака и все едно моето описваш.Бъбривец голям ама трябва с речник да ходя щото само той си се разбира.Иначе не спира.Вече взех да се чудя някога ще проговори ли нормално... Tired newsm78А ти с какво точно се занимаваш?...

Имам чувството че е прихванал някой чужд език от рекламите и сериалите, понеже ТВ не се спира по цял ден в нас и все БТВ е за фон и от време на време го улавям как бърбори на едно с рекламите. Аз пък работя в хлебозавод, бях вътре в производството преди да забременея, повече ми харесва, обаче е ниско платена и мръсна работа, а и не са добри условията за работа, за това за сега предпочитам да съм отвън.

# 51
  • София
За Софиянки, тази вечер в Новините по БТВ ще дават репортаж за детските градини. Гледайте го.

# 52
  • Откъм Варната
За Софиянки, тази вечер в Новините по БТВ ще дават репортаж за детските градини. Гледайте го.

Гледах го, пак има скрито покрито, вече съвсем за будали ви взеха аааааа #2gunfire

# 53
  • София
Минчева не била знаела ooooh!! Ние, че сме си будали- будали сме си. Факт!

# 54
Здравейте Hug
На патерица да почершим зa вчерешният ни имен ден  с таз тортичка .
ИЛИЯНКА на патерица ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА САШИ!ДА РАСТЕ ГОЛЯМ И МНОГО ДА ВИ РАДВА! newsm51 newsm51
ЕВЕЛИНКА честита племеничка да бъде жива и здрава!  bouquet
С тия детски градини голям цирк стана тук в Сф,абе всичките сега ще започнат учебната година в края на септември,в най-добрият случай.
Аман ами повечето родители като ходят на работа кой ще им гледа децата нямат никакъв акъл,то в нашата държава май никой нема умствен багаж.
А за класиранията пак е станало по вторият начин,тая тъпа система дето беше направена по интернет е пълна скръб. #Cussing out

# 55
Здравейте!  Hug

Да почерпя и аз на патерици (ей остарях):

Аз пак нямам никакво време за форума.  Twisted Evil Яслата е в "ремонт" от 11. август. Тази седмица се обаждах на директорката и се оказа, че ремонтът още не е започнал. По предварителна информация най-рано ще започнат работа на 23. септември, но както се казва всяка заповед е предпоследна. Бясна съм!  #Cussing out Засега сме скърпили положението на Калоян дотогава, но ако продължи по-дълго тази почивка, не ми се мисли какво ще правим.
Иначе Калоян е добре. Майка ми го гледа последните 2 седмици и вдигна ръце от него. Сега напълно ми съчувства и разбира защо не мога нито да сготвя, нито да изчистя. Според нея гледането на Калоян води до пълна физическа и психическа умора. И тя милата се втали.
Малкото ми зверче не спира да дърдори и повтаря едно и също като развалена грамофонна плоча докато не му отговориш. Когато иска нещо го иска на секундата.
Памперса и залъгалката ги махнахме, остана АМ. Ако случайно пропусна да купя и установя това вечерта, търчим до някоя денонощна аптека, защото Калоян взе да не признава ни вода , ни нищо друго през нощта освен АМ.

# 56
  • Стара Загора
Честито на всички дето ги пропуснах Heart Eyes  bouquet
Аз от морето се обзаведох с бронхит...но вече отминава.
Нищо не съм махнала...нито бибата, нито памперса. Само АМ ми отказа.

# 57
  • София
Слийпи, честито ти рождение  newsm51! Дано приключат ремонтите в очакваното време. Не се сетих за тези плюсове на гледането на децата вкъщи  hahaha Joy. И да се похваля, че съм с 16 кг. по- лека отпреди 4 месеца. Фръц   Party. По този повод все по- трудно обяснявам на мъжът ми, че всеки месец имам нужда от нови дрешки  newsm56.
Ето за какво ставаше въпрос на репортажа http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305829.msg8430390#msg8430390
Според мен не е корупция, а недооглеждане на проблема. Но пък ми стана интересно, че не са знаели. Но още по- интересно ми е сега какво ще направят, като вече бяха информирани чрез медиите?!
Теди, много е кофти това. Но пък и родителите имат вина, че не протестират и се примиряват...
Херка, оздравявай  Hug!

# 58
Sleepy, да си здрава и обичана.. и мъжете ти на ръце да те носят Simple Smile

Лови
, хмм това с отслабването ме кара да си мисля да оставя да си погледам шайката у дома белким заслабна ... Благородно ти завиждам  Heart Eyes

Хера, с тоз бронхит и аз съм запозната ужасно е просто. Не пуша, а кашлям като за световно newsm78

# 59
  • София
Аааа, аз бях споделила в скайпа, че съм на диетата на Дюкан. Иначе само с гледане на децата и с моето плюскане не ставаше. Ядях по 5 филийки на ядене все пак. Но пък ми беше кеф  Party.

Общи условия

Активация на акаунт