Октомврийски хлапета

• 19 475
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета  bouquet!
Днес се прибрах от Русе.Там беше сватбата на брат ми.Денят не почна добре, но въпреки всичко добре си изкарах на сватбата Peace.Малкия трябваше да е шафер, но малко преди да тръгне към Русе започна да повръща Sad.Беше и с хрема, та затова мъж ми си остана с него вкъщи.Много, много ми се искаше малкия да е там, но по-важното беше той да се оправи.Докторката изписа свещичка против повръщане и каза, че ако не се оправят нещата ще се влиза в болница.Чудно, но бях спокойна, та реших, че вътрешно чувствам, че всичко ще е наред Party.Така и стана Praynig.Малкия не е повръщал повече и не се появи разтройство, както очаквахме Peace.Е, всичко свърши добре Hug!
Поне сега имаме официален костюм за наближаващия РД Laughing.

# 61
Eххх Мише ама и вашите беди нямат ли край ...Да се оправяте бързо!!! А на брат ти щастлив и дъъълъг семеен живот, и къща пълна с деца ( няма да казвам колко) Heart Eyes

# 62
  • Виена
Здравейте.
 Искам да ви покажа моят сладък маймунчо какви танци е научил,докато си бяхме в БГ  Whistling-http://www.youtube.com/watch?v=Sg07JyC9ObE.
 Преди няколко дни пък,ходихме на Пратера.Много се впечатлява от кончета и решихме да го пуснем да поязди.Първо се разрева,но после си умря от кеф-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277502.

# 63
  • София
Тедииии, ще събудя мъжете от смях. Евала на танцьора. Какви стойки прави само  Joy.

Мише, и Косето миналата седмица повърна така. Беше само веднъж сутринта. Повече не се повтори. Не съм сигурна дали беше от преяждане с кърма в съчетание с острите завои или нещо друго.  До края на пътя бях омазана с...  Sick. Странно  newsm78.

# 64
ей ме на , сега ще речете , че съм клюкарка(и ще сте прави всъщност) . за тези ,които ходихме на лекциите на списание "9 месеца" , докат бременеехме -акушерката  Надя си има трето бебче  Party! таман я гледам в "часът на мама".

# 65
  • Стара Загора
Осе клюката ти е стара...бебе Неда на Надя се роди март месец тази година Sunglasses
Мишке снимки от сватбата Rolling Eyes

# 66
начи няма да вляза в топ тен на клюкарките , ама важно е желанието   Grinning!
съжалявам , че има болни дечица . няма как , ще боледуват , ще изграждат и каляват имунна система , което не прави ситуацията по-приятна, разбира се . важното е да минава по-бързо и леко !
мишка , ще имате още много радостни поводи за официалният костюм !
ние бяхме за 2-3 дни в Кюстендил . пътувахме с влака 3 часа и се справихме учудващо добре . визирам щръклицата Васил . доста помогнаха 9те тунела по пътя , а на връщане се възползвахме от услугите на ейя тхронка(леля контрольорка) за плашило .
Васето търча гол и бос из тучна зелена морава с 2 каки , ходихме на плаж , на зоологическа . ще се пробваме да атакуваме къщичката ( на наши  приятели ) и есента .
имам голямо желание да пратя Васил на ясла . много е общителен и обича да е в компания . само се надявам да няма педагожки , като тази дето споменава коте . причини да се жалвам от баща му на Васил колкото щете , но научи ли за нещо такова , бих се притеснявала сериозно за физическата й цялост Mr. Green !

# 67
Мишке снимки от сватбата Rolling Eyes
Понеже бях шаферка и имах голямо участие в сватбата, нямах възможност да снимам с личния си апарат.Обещани са ми снимки за утре, но една която направихме с на сестра ми апарата

# 68
Здравейте!Първо честито на патерица на всички,които са имали повод за правнyване!Живи ,здрави и много щастливи!  bouquet
Мишка,много хyбава шаферка си била! PeaceВъобще нямаш вид на омъжена мама с дете,което те изтощава.
Оска,радвам се че добре сте си изкарали.Хyбаво е децата да сменят обстановката,покрай тях и ние отпyскаме,особено като си имала и помощнички.
Теди,хyбаво е ,че отново се появи.А малкия е много мyзикален.Големи сладyри са с каката. Hug
Ние сме добре,при нас нещо взе да захладнява вечер и сyтрин сме по къс ракав,а вечер по разходките с дълъг.Нещо много бърза да идва есента,а се надявахме да направим и някое и дрyго плажче за закриване на сезона.Вяра най-после има лек напредък с говоренето,новото което казва е ей там и няма така.А досега само по една дyмичка,иначе се опитва да казва и дрyги неща,ама и аз се нyждая от преводач.Малко си беше поразбyтала режима покрай пътyването и почивката,ама почна да влиза в час.Аз пак я записах тази седмица на кyхня и така имаме повече възможност за разходки,докато още позволява времето по два пъти.
Изпратих си приятелката обратно към Италия където е омъжена и сега ми е малко мъчно.Тази година почти неyспяхме да се видим и наговорим.Догодина ще наваксваме.
Айде спирам,че се yлях,а и вече ме гонят от компa.

# 69
Боже ,имало нова тема ,а аз се чудех защо не пишете  Laughing
Мишка много сте сладки .

# 70
  • Виена
Lovi,много е смешен наистина  Crazy.И аз всеки път,като си го пусна умирам от смях  Joy.Сложила съм си го в настроението на Skype и постоянно някой ми звъни да ми каже,че умрял от кеф,като го гледа  Flutter.

Теди,хyбаво е ,че отново се появи.А малкия е много мyзикален.Големи сладyри са с каката. Hug
Изпратих си приятелката обратно към Италия където е омъжена и сега ми е малко мъчно.Тази година почти неyспяхме да се видим и наговорим.Догодина ще наваксваме.
assia75 ,благодаря ти  Hug.
И аз съм разделена с моята най добра приятелка,много отдавна  Rolling Eyes.Вече и тя е в Австрия,но в друг град.Това лято се засякохме съвсем случайно в Севлиево,но времето никога не стига  Close.Толкова много си я обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,и толкова много искам някога да успеем да намерим време една за друга...
Влади започва да казва все повече думички.Направо си умирам от кеф,като чуя някоя нова  Blush Heart Eyes.Днес имаме и напредък с гърнето.2 пъти се изака,без да го карам.Седна си момченцето ми,и си свърши работата.Надявам се това да е началото.

# 71
ася , много бих искала да направим подобно на вашето пътешествие из плнините Български , но сме зле откъм организация . наш тати е запален планинар и от няколко години прави екстремни изкачвания на Рила и Пирин , но само в мъжка компания . тази година беше планирал дори 2 . а от миналата зима още обмисляме кога , как и къде да започнем семейни походи с Васето.
тедито ,  Влади е чудесен танцьор ! да дава уроци на Васил , че и нашто много танцува  , но прилича по-скоро на леко подпийнал павиан  Laughing!
мишка уаууу ! изглеждаш чудесно !предполагам  брат ти са използвали сватбена агенция .
дадох веднъж на Васил да близне бира ,с идеята ,че ще му загорчи и няма да поиска повече . така му хареса ,че вече друг начин няма , освен да му сипваме и на него вс. път когато и ние пием . пълня чаша с вода и после  сипвам няколко капки(театрално и подчертано) от бирата . ама не е прост бай ви Васил - иска  моята чаша(факирски успявам да я изгълтам и да забъркам същият бъркоч като неговия) , след което последователно отпива ту от едната , ту от другата докато се убеди , че съдържат едно и също на вкус питие !

# 72
Здравейте!
Бях обещала да пиша по-редовно,но се случиха доста непредвидени неща.Отидохме на гости на моите родители и "ме тръшна" гадния вирус.Направо Ужас!Разстройство /което продължи цяла седмица/,повръщане и температура.Най-хубавото е че успяхме да опазим Симона.След това поостанахме на гости,докато се съвзема и така си откарахме цяла седмица.
Да ви се оплача за детските градини в Пловдив.В нощта срещу 1 септември се редувахме с мъжа ми,за да чакаме на опашка за записване на Детска градина за септември 2009г.Да се надяваме,че като сме втори в списъка ще ни огрее.Става въпрос за Детска градина "8 март",която е най-голямата в града.До 7 часа се бяха събрали 40-50 човека.Ще бъдат приети около 50 деца.Но не се знае колко ще влязат с предимство и с връзки.....Пълен ужас!И това се случва в 21 век!? #2gunfire
Така че не си мислете,че само в София има проблем с Детските градини.
Що се отнася до памперса мога да се похваля,че го махнахме напълно.А аз в началото на лятото не вярвах,че ще имаме някакъв успех.За по-сигурно под чаршафа и съм сложила от подложките.
За явяването на работа:на мен ми казаха,че трябва да се явя на рождения ден на Симона-11.10.Пълна лудост-като повечето неща в държавата ни! newsm78Добре е че тази година се пада в събота.
Приятен ден!Скоро да оздравяват всички болни!

# 73
  • Някъде в Европа...
Привет!
Минавам само да се запиша в новатат тема.....утре ще пиша подробно...

Най-общо - върнахме се от морето директно в новия апартамент. Още сме в период на нанасяне на покъщнината, но му се вижда края.. Simple Smile, слава богу  Simple Smile

simona06 , изненада ме с това записване за градина септември месец newsm78, нали уж се записва в началото на календарната година, в която детето навършва 3г  newsm78. Междувпрочем и аз записах Ради в една непостроена още в Тракия. От общината ми казаха, че имало свободни места, а доколкото чувам половин кватал се е записал вече там Rolling Eyes
Коте, мисля, че ти беше писала в предната тема, че смяташ да ползваш неплатен 1 год (извинявай ако не си ти, четох отгоре отгоре) Наеплатеният отпуск е вече 6 м, не година за жалост, освен ако няма някоя новост от последните седмици newsm78

Иначе и аз уж смятам да пускам Ради на ясла (директорката ми каза, да съм отишла да говоря с нея, нищо, че нямаме място Rolling Eyes), но мисля, че ще му е много трудно - той не иска да играе с други деца, само с мен...Има ли други си събира играчките, слага ги в количката, сяда и казва - мамо, кой! (мамо, да си ходим) Confused. Сега като бяхме на морето с мойте родители и сестра ми и племенника, вечер като се съберяхме всички той ме буташе да ставам от масата и да си ходим в нашата стая само двамата Rolling Eyes. Направо не знам, дали не му вредя с това кърмене... да е така пристрастен към мен  newsm78...
За работата ми - в понеделник трябва да си подпиша нов договор, стария изтича, ще имам близо 4 м платен отпуск и не знам какво да правя направо - то е ясно, че ще го вземам, но с Ради какво да правя.....не ми се мисли по този въпрос, а време няма......Моето желание е да не ходя на работа и да си го гледам, ако има как до училище, ама не става .....т.е. става, но таткото ни да вземаше поне още толкова пари Simple Smile

Стига, че уж щях да лягам Simple Smile
Лека нощ и утре повече подробности за нас...

# 74
  • Стара Загора
Мишке е как може да си толкова финна бе Twisted Evil туй на нищо не прилича Crossing Arms Като младо гадже си...аз изглеждам вече като някоя тьотка Mr. Green Много сте хубави.
В неделя съм в Пловдив. Да знаете пловдивчанки...който иска можем да пием кафе.
AIR-че незнам и нашия как ще ще стане номера с градината. Играе си с други деца но иска да е тартора винаги...всичко да е негово и като не стане на неговото идва и ни дърпа да си ходим...хеч не отстъпва..голям ми е проблем. Също така удря понякога /не че и него не го маганят де Mr. Green/ Неговите играчки са него...чуждите са общи Mr. Green
Ония ден сержа и Слави. Слави наакан. Сержът пита - кой се е наакал бе?...Слави - Тати Mr. Green Умрях.
Туй то от мен за сега.
Лек ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт