За подарък- Има страхотни дървени играчки. Бих се зарадвала на дрехи, но си спомням че като деца с брат ми много се разочаровахме, когато някой ни подаряваше дрехи.
Днес открих в Люлин частна яградина с почасово гледане. Пуснах там Косето и учителката там каза, че е много контактен. Изобщо не е плакал. Изобщо от месец насам си имам друго дете. Горе доло от тогава го отбивам. Не съм сигурнха че има връзка. Вече сме махнали нощното кърмене и постепенно махаме и дневните. Време е вече. Каквото взел- взел. Каквото не е- да е. Достатъчно
Ходих в "Юниор дент". Петънцето се оказа наистина липса на калций, както предполагах. От това се е нарушил емайла. Не е много голямо, но...Предложиха ми да го намажат с лекарство от което щял да потъмнее зъбът. Ще търся повече инфо. Засега не съм много склонна. Е, нямаше как да не му се отрази тази диета, още повече че мен така ме боляха ставите че не можех да ходя по едно време от болки. От няколко месеца давам Калций . Даже в последното изследване имаше отлагания в урината. Засега съм дала почивка по съвет на ЛЛ.
Руми, ходихте ли на ортопед?
Диди, идея нямам
Малко въпросчета за Пловдивският РД. Кога се плаща? В денят или да преведа пари по сметка? В колко часът ще е на 19, за да знам кога да тръгна на 18 или 19? И в кой клуб, за да търся близък хотел? Има доста време до тогава, но не съм сигурна с резервациите как стои въпроса.
Отивам да готвя, че ще ме изядът...

Водя я за по час и половина. Първия ден беше добре - влезе сама, заиграла се и чак накрая се разплакала. Втория и третия ден пак сама влезе, но почти веднага се разплака и след едночасов рев някак бяха успели да я успокоят.
Ние рождения ден ще го празнуваме утре вкъщи с деца и родители.Миринда,стискам палци Ема да свикне с яслата и да не се разболява много.На предстоящите ученици стискам палци да е безаварийно "училището".
.
, следобед ще питам като го взема, мисля че нещо от храната ще е, че не е свикнал на масова кухня, само на мамини манджи.
сигурно сте ни забравили вече,но от както започнах работа времето не ми стига за нищо.Или съм на работа или миткаме с Жаки на вън.Нея не я приеха в някоя ясла и най вероятно ще мисля вариант за частна ясла,поне да я давам два на два ,защото и аз така работя..Станала е много лоша,само крещи,плаче,мрънкя и е супер бяс,всичко я дразни и иска да става само на нейното,в къщи е една вечна война 

И като им направих забележка всичко се оправи.Та как няма да са зачервени.