Отговори
# 165
За кръщенето-запазих за нчалото на август в катедралата.Някой правил ли е кръщене там?

Заведение за след кръщенето и за РД не съм мислила още,макра,че ей го наближило.

Сисе-видях Божа с татко си в МОЛа,бяха много сладки какс е разхождаха 2мата.И мен май ме позна Божа щото доста ме позагледа,макар,че само 2-3 пъти ме е виждала Mr. Green

От детската кухня съм много доволна,Константин яде всичко,само рибни пюрета отказваше,а от кухнята рибена манджа яде.

За улиците-ужас!В момента по Освобождение правят ремонт на пътя и не ме питайте как издрапвам до друга улица.

# 166
Улиците са ужасни наистина, а тротоарите два пъти повече. Лошото е, че свикнах с тях.Сега си грабвам бебата и коремчето скачаме в колата и отиваме на  парк с паркинг.

# 167
Имам си именичка  - Мария-Магдалена!

А за улиците,тротоарите и парковете - "Господари на ефира" - Снимайте всичко,изпратете им материал и те знаят какво да правят.

# 168
Да ти е жива и здрава!   bouquet

А какъв ден е днес?

# 169
и аз ви подкрепям Peace,въпреки че нямам количка 1stroller,но честно казано и без количка да си,понякога пак е трудно,с прескачането ми на "дупчиците" из Търново се сещам за годините в които скачах,но не от дупките,а от детската радост,е сега това подскачане продължава #Crazy но не е от радост,а просто защото сме принудени. Rage

# 170
  • Велико Търново
Ками,кръщенето на Божа беше там-доволна съм Peace
А Божа и баща са тандем голям Mr. GreenС Чемширов съм ударила джакпота Mr. Green

Не е нужно да си връчвате количките на доктора Рашев той си има внуче Mr. Green

# 171
smile3511
Мноооого съм ядосана , момичета!!!!

Искам да ви призова към всеобща стачка !!! Лично ще се заема с организацията й , само да има кой да ме подкрепи!!!!
всички мами да излезем с количките по улиците!!! ще призовем г-н Румен Рашев да ни придружава от един парк към друг , като лично на него ще му осигурим една количка ( по средата на прехода ще му я сменим с такава за близнаци ) и нека да види какво ни е !!!!!  fight
разбира се неговата количка ще е празна - не виждам коя от нас ще рискува детето си , защото съм сигурна че дори и да има категория С - няма да може да се справи  #2gunfire
писна ми от тези гадни улици, от тия коли, дето за тях Паркинг е = на Тротоар  #Cussing out
и после ще заведем внучката му в парка до битака примерно - там да си поиграе детето, и като падне един път на "озеленената" площ и си нащърби коленцата на кофти асфалта , да реве на дядо си колко е лош че я завел там....

Простете ме за гневния мейл , ама трябва да има гласност! Нашата гилдия е доста голяма и не би трябвало да ни "запушват" устата с "нови" ( а те само пребоядисани) люлки в парк Марно поле.......

взе ми думите от устата Peace
само да добавя,че ако искаш да си свършиш някаква работа в Пощата или Общината или Съда-с количката е невъзможно Naughty
преди време,докато бях ученичка,едийн човек в инвалидна количка осъди Съда в Пловдив за това,че го възпрепятства свободно да си върши делата Crossing Arms

# 172
За кръщенето-запазих за нчалото на август в катедралата.Някой правил ли е кръщене там?

Била съм на кръщенета в разни църкви и манастири, ама там беше най-хубаво за малко дете! Peace

# 173
  • някъде там
за бунта с количките само кажете кога и къде да се строим и ние, щот направо .............. не се издържа  #Cussing out в началото като тръгнах по улиците преди да тръгна си правих мислено маршрут от къде и как да мина, вече съм по-голям професионалист, а друго знаете ли на мен к'во ми прави впечатление - забелязвам, че много рядко някои да се навие да помогне на майка с количка и май по-често го правят мъже, или да и отстъпи ред, да даде предимство на улицата, да задържи врата, а за автобусите думи нямам, един път се возих с 5-чката, по принцип не ми се налага да ползвам транспорта, хванах я от Театъра качих си количката сама, добре че беше лятната, и тъкмо като наближи Спортната зала си помислих как никои не се сеща да помогне и хоп една едра дама с дълга пола реши, че ще ми помогне да сляза ама кво и как стана жената си настъпи полата и като полетя по стъпалата ............. без малко да падне върху спящото дете, и тупна на земята със събута пола, детенце пък като усети кво стана явно се уплаши и писна с цяло гърло, нещо нетипично за нея, тя жената се ошашка да не е направила нещо на бебка ....... абе екшън от всякъде, ама как нямаше кои да снима
 #Crazy

# 174
добро утро Simple Smile

renyto, много лошо това, което се е случило с жената, ама си признавам без бой , че малко се посмях  Mr. Green

А за "бунта" - аз ви говоря напълно сериозно - заемам се с организацията му - в момента проучвам какъв е законовият ред на тоя вид мероприятия. Вече го огласявам и във вестник борба.
Само трябва да направя едно проучване колко от вас ще се навият да блокираме за един ден улиците на Търново - независимо дали сте с колички или с децата си!!!! Ако някой може да ми помогне как да пусна анкета, защото ако сме 10-20 човека няма смисъл.... Искам повече плът, колела и увереност  Hug

Моля всички мами, които имат познати мами , а те не посещават нашия форум - да ги питат дали биха ни подкрепили, какъв ден ще им е удобен , час и т.н.

Само си представете - понеделник , 8ч , всеки бърза за работа , не спазва светофари и зебри ( вчера бях свидетел един чичка как мина на червено и на двата светофара от картала към пазара  #Cussing out ) , а ние бавно и славно си крачим по осевата линия .... ( е , вярно ще отнесем доста красоти относно майките ни, ама ние си знаем че са хубави Wink  )

хайде да се организираме - и Господари на ефира ще извикаме , и БТВ, и Господ ако трябва !!!

А дали каузата си заслужава - ами поне ако не друго - ще определим един ден в годината , който ще е само за нас  Mr. Green  и всички улици ще са наши  bowuu

# 175
Добро утро момичета,
напълно ви подкрепям в каузата ви, защото по търновските улици е направо страшно, въпреки че не съм от Търново и все още не съм мама.
Искам да ви питам нещо и ако някоя бъдеща или настояща мама е имала този проблем, много ще съм и благодарна за информацията. Може да се окаже, че имам разширени вени, а съм едва в началото на 6-я месец и ме интересува какво е лечението, доктора ми каза че ще се наблюдаваме по често, но аз се притеснявам и незнам какво следва от това .
Благодаря ви предварително и ви желая приятен ден.

# 176
Аз пък, да ви кажа, забелязах ,че в Г.О. шофьорите и хората са доста отзивчиви към майки с колички. Моето возило е доста тежко и масивно, и нямам случай да искам да вляза с бебето в магазин, и някой-клиент или продавач, да не ми задържи вратата.А наскоро правих показно на сина си-той твърдеше , че тича докато пресича, защото колите не спирали, за да мине. Ами той решава да минава, където му се прииска, и аз като шофьорка не спирам на пешеходци, като не чакат на зебрата. Та му показах-застанахме с баткото и бебето на кръстовището на пътеката, без да слизаме на платното, без да даваме зор някой да ни спира на сила, и веднага ни беше даден път.Забелязах, че напоследък пешеходците са по-нагли от шофьорите.Законът казва, че пешеходецът стъпва на пътеката, ако няма автомобил в опасна близост, и той, като част от пътното движение, трябва да се придвижи възможно най-бързо по платното и да го освободи, а не да се разхожда по пешеходната пътека като на ревю.Отплеснах се...
 А иначе си представям каква гледка ще са много майки с колички на протест...

# 177
Какви сте ми будни - търновските мами!Само така!
Дано ви подкрепят повече хора ,а не да се смушат някъде.Поканете и на Румен Рашев родата - незнам кой е  - щерка ли ,снаха ли !И пуснете петиция ,за да ви подкрепим и ние мамите  - от цяла България.Макар,че то май няма град без такъв проблем.За София  - ситуацията е ясна.

# 178
polinita,аз до Борба и Господарите писах отдавна.
още нямам обратна връзка.
иначе ще навия колкото се може повече мами за едно шествие по главната улица в най-натовареното време Peace

# 179
  • някъде там
polinita абе то и аз се смях после като ми отмина шок и ужаса  Wink
за протеста - ей гениално е тва да се моткаме по осовата  Peace, за мен не е проблем по кое време ще е, ако се наложи и на пътя ще се храним Wink ще кажа на колкото мами знам за идеята, дано да се съберем повечко наистина   Praynig, може и нищо да не се промени, но да ние да си кажем че придвижването по улиците си е направо Сървайвър

Общи условия

Активация на акаунт