Отговори
# 150
  • някъде там
caprice първо за балдахина - аз мн търсих и навсякъде ми казаха, че само балдахин не се продава /всичко на комплекти с обиколници, шалтета и тем подобни/ и така и не купих, можеш да си потърсиш някои да ти го ушие
за секциото в Горна - на мен беба ми я показаха около 1-2 часа след операцията като се освестих и милото като дойде да ни види, е да беше за секунди, но я видяхме, после същия ден има желание да отида да я видя, но сили никакви само колкото до WC /бях в ВИП/ на следващия ден още рано рано викам си може до довечера да се тътря, но отивам и полека лека подпирайки се на стената стигнах, е една санитарка искаше да ме заведе с количка или да ми помогне, новикам си трябва и сама да се справя, бях уцелила точно часа за кърмене и всички бебоци взети и гушнати от майките си, а едно мъниче плаче ли плаче, моито злато  Sad гушнах си го както си беше в креватчето, защото нямаше акушерка да ми я подаде, а аз неможех сама, нататък вече става по-лесно  Wink

Сиска мерси за инфото това е още една възможност  Peace

# 151
да кажа първо за детската кухня-polinita,рано ви е още.ако си решила да захранваш,изчакай да навършите поне 4 месеца и пробвай най-напред с оризова каша или пюре от тиква.погледни във форумите за захранване Peace
аз кухнята не я харесвам-буламачи ужасни Sick бебата и тя не я хареса,макар че всички ме уверяваха,че злоядите бебета много я ядяли.иначе момичетата са ти обяснили как става записването.
за бръсненето-последн дерт ми беше кой,как и кога ще ме обръсне,като тръгнах да раждам,макар че на мен буквално целият свят се изреди да ми гледа между краката,включително и един мой приятел-лекар,който беше с мен на раждането Blush
рождения ден на Лили беше в  Елените и не беше зле,ама догодина няма да е там.бих избрала място в детски кът.
и като стана въпрос за детски кът,да се похваля,че бумбата ще я водим на море през август-наличието на детски кът изигра роля при избора на хотела Partyще бъдем в Поморие.само се моля да не ми дойде по него време,че с моя магически цикъл,при всичките сметки,дето му правя,дано не се обърка нещо Praynig
нашата борба с бълхите продължава.днес ще пръскаме вкъщи с някакъв препарат,ама май трябва да си го нося с нас и като ходим по парковете,да си пръскаме наоколо,щото е някакъв ужас ooooh!
много съм доволна,че започна фестивала-бях загинала от скука вече Tired
айде,весел ден на всички,че днес се олях Mr. Green

# 152
аз нашето матраче го купих от ЕВРОБЕБЕ.Там цените почват от 26 лв до 100 и нещо.Нашия струва 31 лв и от дунапрен.В магазина на габровски също има и там цените са долу горе същите.За балдахин съм виждала на ЕВРОБЕБЕ и струваше към 15 лв.

# 153
renyto, мерси за информацията  Hug
tedi_vt_86 , къде се намира евробебе?

# 154
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Не знам какво матраче търсите точно, но аз да ви кажа за нашето. Купих го от бившата Мебелна къща, струваше около 60 лв и е ТЕД, двулицев. Но е за дървено легло-кошара, не става за тези сгъваемите кошари.

Caprice, ЕВРОБЕБЕ се намира в новия блок над училище Емилиян Станев.

И ние голям зор видяхме с тези бълхи. Малката беше наядена от една жестоко, точно преди рождения си ден. Мъжът ми купи един препарат, безвреден, с който напръска цялата къща и за момента поне положението е спокойно.

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 19:30 от pepi111

# 155
pepi111, благодаря!  Hug

# 156
renyto, мерси за информацията  Hug
tedi_vt_86 , къде се намира евробебе?

ЕВРОБЕБЕ се намира точно на училище Емилиян Станев.Има всичко необходимо за бебето и за по големи деца.Цените са най ниски в града

# 157
 smile3511
Мноооого съм ядосана , момичета!!!!

Искам да ви призова към всеобща стачка !!! Лично ще се заема с организацията й , само да има кой да ме подкрепи!!!!
всички мами да излезем с количките по улиците!!! ще призовем г-н Румен Рашев да ни придружава от един парк към друг , като лично на него ще му осигурим една количка ( по средата на прехода ще му я сменим с такава за близнаци ) и нека да види какво ни е !!!!!  fight
разбира се неговата количка ще е празна - не виждам коя от нас ще рискува детето си , защото съм сигурна че дори и да има категория С - няма да може да се справи  #2gunfire
писна ми от тези гадни улици, от тия коли, дето за тях Паркинг е = на Тротоар  #Cussing out
и после ще заведем внучката му в парка до битака примерно - там да си поиграе детето, и като падне един път на "озеленената" площ и си нащърби коленцата на кофти асфалта , да реве на дядо си колко е лош че я завел там....

Простете ме за гневния мейл , ама трябва да има гласност! Нашата гилдия е доста голяма и не би трябвало да ни "запушват" устата с "нови" ( а те само пребоядисани) люлки в парк Марно поле.......

# 158
 smile3501
Ами кучетата от които вечно трябва да пазим децата си , защото те нямало къде другаде да тичкат на въздух Shocked
           Ами междублоковите пространства където преди децата можеха да играят на воля, а сега са или паркинги или гаражи, или МОЛ Close
            #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 159
Хайде по въпроса за движението с количка и аз да се изкажа. Живея в Зоната, тук никъде няма тротоар, а където има, е недостъпен за количка. Често ходим в парка Габровски. По пътя към спирката на болницата строят нещо и на едно място тротоарът представлява една дупка, която ако си без количка можеш да прескочиш, но ако си, се виждаш в приключение. Днес едва не се пребихме с детето, трябваше някак си да минем, вдигнах количката на ръце, детето вътре, но ми трябваше и допълнително сила да си вдигна и крака да прескоча... Аз тежа 48кг и въобще не ми е лесно да извършвам подобни героизми. Моя съседка е правила проучване за този строеж, викала е телевизия и се е оказало, че това е законно. Иначе хубавото е, че по центъра тротоарите са високи и колите не могат да се качват да паркират.

# 160
Забравих да кажа, 7 години не съм живяла в Търново, не съм и гласувала на местни избори, но на следващите задължително ще гласувам за някой, който не е Румен Рашев.

# 161
reme , съгласна съм че по центъра тротоарите са високи и колите не се качват, ама на много малко места има възможност и ние да си качим количките. Маневрите , които правим са просто за гинес. Смятам че към нас могат спокойно да се присъединят и хора в инвалидни колички, защото за тях проблема е ощееее по-голям!!  #Cussing out   ние как да е , ще вдигнем количката или ще притичаме през пътя , за да избегнем огромните дупки в тротоара или колите, а те???

не знам - аз сериозно се замислям за този въпрос . смятам че като гражданин на тая смотана държава, майка на бъдещето на България , редовен данъкоплатец и не на последно място човек -  имам основание да възроптая!!!
само се страхувам , че няма да има кой да се отзове....както за гората на Картала - имаше стачка, но много малко хора знаеха за нея и едва се бяха събрали 50 души от Картала , за да изкажат недоволството си пред Румен Рашев....

дано не спамвам темата ни с тия мои постове, ама ...мисля че ме разбирате ....   bouquet

# 162
Забравих да кажа, 7 години не съм живяла в Търново, не съм и гласувала на местни избори, но на следващите задължително ще гласувам за някой, който не е Румен Рашев.

Това му е последно! Повече не може и да иска. Беше на балотаж с д-р Манчев. За мен ситуацията беше от трън, та на глог и не съм гласувала.

Иначе в парка на триъгълника имаШЕ табели "забранено за кучета" и място за кучкарите.
3-4 дни след поставянето им бяха изтрити и кучетата си тичкат волно, без наморници покрай децата.
Не е само до кмета в този случай. Култура нямаааа, култура и възпитание!

# 163
Напълно ви подкрепям в гнева ви за тротоарите, улиците и колите, момичета! Twisted Evil Няма да забравя първия път, когато излязох с количката, как треперех докато се разминавахме с колите по Яворов Confused, със зор качвах количката, а горкото ми новородено бебче се тресеше в дупките  Twisted Evil И аз често съм си мислела да връча количката на кмета и да го накарам да се поразходи из Търново.

За люлките, градинките, парковете и кучетата...нямам думи. Помня как веднъж Симона спеше в количката в един парк и към нас се втурна лаеща булонка, аз настръхнах, а стопанина се появи от някъде и каза - ама, моля ви, кучето го е страх от количката и за това лае!!!!! Shocked Close

# 164
Бреййй не знаех,че има и наколенки за бебоци.На моя коленете са черни чак от пълзене.Айде който намери във ВТ да се обажда.Той до преди 2 месеца по корем се влчеше,но от 2м си пълзи на 4 крака и е супшер бърз,та не се очудвам,че е натъртен.

Общи условия

Активация на акаунт