Отговори
# 180
хайде момичета  Hug

хайде да го направим ! Борба са публикували за предстоящо шествие на мамите ...Не съм го чела , но майка ми ми каза че има публикация  Peace
ще продължа да дерзая - само да има кой да застане с мен и до мен

renyto , разчитам да събереш доста положителни гласове  Hug  . Аз ще се заема с напечатването, разлепянето и огласяването по всякакъв начин на това начинание   chef

разчитам на вас  Praynig   Защо пък дори и да не се борим да си имаме пешеходна зона в Търново??? Всички градове си имат, а ние......
Никога няма да има доволни , но винаги може и още да се желае, да се прави , да се мечтае....

искам да сме поне около от50 до 100 мами- независимо дали са с колички или малки ( ходещи ) деца ...
ще се постарая да разбера как стоят нещата с хората с инвалидни колички - защото....сетете се като ходихте да си вземате Еднократната "награда" че сте родили от Старото военно  Sick 
добре че имаше кой да ми пази долу количката - иначе нямаше как да я взема , защото няма достъп за такива като мен ...А тия хора ако имат работа там - не знам как си я вършат  #Cussing out

оффф, пак се разпалих  Twisted Evil
ще пусна анкета ( ако се науча как ) , за да мога да проуча колко от вас биха дошли
   bouquet   bouquet

# 181
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, напълно ви подкрепям в идеята за протест! Друг начин за някаква промяна няма! Имам доста случки, които мога да споделя от опита си като управялваща количка с дете...но трябва да пиша цяла вечер...един път 2 коли бяха така заприщили тротоара, че трябваше да се върна поне 100 метра назад, за да заобиколя и други налични заграждения и накрая да  продължа по друга улица...
Надявам се да имате успех!

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 23:02 от pepi111

# 182
pepi111 , а ти не би ли дошла с нас?

# 183
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
С удоволствие бих се включила, липсва ми обаче време  Sad.

# 184
С вас съм момичета. Ще видя колко хора мога да привлека към каузата.. Аз се бях отрекла от подобен род мероприятия, защото светлина в тунела за тази държава отдавна невиждам.. ,но пък знаели човек, може пък ние точно да променим нещо  Hug
Полинита, де да бяха повечето българи с твоя боен дух... Grinning

# 185
И аз ще се подредя с количката. Само кажете кога и къде и съм на линия. За съжаление няма да мога да привлека други мами към каузата. Познавам само една, но тя е с две породени деца на 2 и 1г.и ходи шест дни в седмицата на работа и едва ли ще има време.

# 186
  • Spain
моми4ета извинета за "нахълтването " в темата но бих иска да ви попитам нещо .
 бихте ли ми препоръ4али нещо из Търново за забавление на 4 годи6но дете. знам 4е преди време имаше конна база на Арбанаси , незнам дали съществува. има ли някакъв детски парк  някъде ?  някакви съоръжения в Г.о. и В.т.?
предварително благодаря за отговорите  Hug

# 187
На Ксилифор, до конната база има много люлки, пързалки и полянки.
Базата не съм сигурна дали  я има още.

В МОЛ-а има детски кът - 2 лв. за 30 мин.

Сега е и Фолклорния фестивал. Вечер има купон на Шадраваните в парк "Марно поле"- пеят, танцуват фолклорни групи от различни страни, има биричка и скара и много деца.

Друго не се сещам. Rolling Eyes

# 188
  • някъде там
и в новото ЦБА до Практикер има детски кът Wink

# 189
може ли някой да ми каже който е раждал в търново трябва ли да се носят памперси и мокри кърпи.Защото в моя списък не пише че трябва.А дадоха ли ви да си обличете ношницата ако сте си носили собствена.

# 190
за протеста-10ч. сутринта е добре за нас

# 191
 tedi_vt_86 , носиш памперси 100% ! за мокри кърпички - не е задължително - те мият бебето на мивката, ама си вземи ( или да ти донесат после като родиш, че да не ти се издува багажа ).
Нощница си носех и си я облякох - само като раждах облякох тяхна ( по съвет на Паньова ).

dessy encheva , ще пуснем анкета сред мамите - за час и ден , в който ще е удобен.
Давайте мнения за тези неща...
Ще се заема с напечатването на брошурки за протеста, за да можем да съберем мноооого  мами. вчера ходих в парка до битака и там да прокламирам каузата, ама не улучих време Simple Smile тоя дъжд ми провали работата Simple Smile

Но първо анкетата.... Тя ще даде по-събрана инфо, колко може да сме и други неща....

хубав ден ....   bouquet
ПС - Много се радвам че има момичета, които са съгласни с тази идея!! Та ние сме болярки със синя кръв и просто съм сигурна , че можем да постигнем всичкоооо   bouquet

# 192
Добро утро, на ранобудните  с едно лате Grinning

Полинита, мога да ти помогна с напечатването и принтирането на брошурите -  имам 3 в 1 устройство. И с разпространението също. За парка до битака не се притеснявай - познавам болшинството от майките там и ще им дам брошурки.

# 193
Добро утро,
да почерпя, че днес ставаме на половин годинка. Да си пожелят още толкова много щастие с бебчо и да ми е все така послушен.

Полинита, може да се спретне една срещичка и да се обсъди стратегията за протеста. И без това май не съм виждала повчето от вас, пък и не е имало търновска среща скоро.  Peace

# 194
еййй, ама каква съм и аз  Embarassed
Днес ставаме на 4 месеца  bowuu
черпя ви виртуално -   cook

аз написах едни примерни въпросчета за анкета - която Мирката предложи да пуснем в отделна тема ....
аз ще се опитам да направя тема "Призив към всички Търновски майки" и вътре ще се опитам да сложа анкетата....
нали ще я попълните  Praynig  Hug

alex99 , да сте живи и здрави   bouquet
а това за срещата е ПЕРФЕКТНА идея Simple Smile
хайде да се видим - как ви се струва примерно СЪБОТА, сладкарница НЕДЕЛЯ , 11 ч ??? тва е мое предложение - разбира се давайте и вие

Общи условия

Активация на акаунт