Отговори
# 195
ЛаАдаДеспейнада все още я има конната база на Арбанаси, но зависи кога ще отидите, защото прибират конете и не винаги пускат при тях. Повече инфо ти оставих на лични.

# 196
и аз си мислех,че трябва да си направим една организационна среща,на която да се уточним каква ще е целта на протеста,да формулираме конкретно исканията си,които да изготвим в писмен вид и да депозираме в Общината с входящ номер.важно е да останем рационални и премерени,за да не изглеждаме като разкудкудякали се квачки.
аз мога пак да пиша до Господарите.освен това мога да намеря телефона на една дама,която е кореспондент на БТА и ще доведе повече медии.
за сладкарница Неделя,в събота,11ч. съм съгласна

# 197
  • някъде там
предполагам за тази събота говорите, ще направя всичко възможно да успея да дойда, защото имам и други задачи точно за утре  Peace

# 198
Момичета, ще има ли среща?

# 199
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,имам една гооооооляма молба към вас,аз немога да дойда днес-имам ангажименти за днес! Моля ви,ако се съберете ,поразсъждавайте дали можете да направите в Търново и къде-акция за събиране на ученически пособия за домовете евентуално на 12 и /или/13 септември (петък и/или/ събота)! Миналата година ние бяхме застанали между три книжарници,плакат защо и как и събрахме много тетрадки ,химикали и т.н.! В Горна ще има такава акция,която ще  е всъщност национална за ДБМ,ще има и предварителна информация в медиите,по радиото особено сега-много ми се иска и в Търново да се направи....само да има желаещи да поседят един или два дена ,или един ден на на две-три места в града  newsm78
Та това ми беше молбата  Hug
Приятна среща ви желая!

# 200
много малко мами са се включили за срещата.
ами ние ще се разходим до там.ако има среща-още по-добре

# 201
тъй като гледам май няма много желаещи за среща.. Sad
а моя бебо нещо се разкиха и разкашля Sad не знма дали да рискувам....
не знам дали аз съм го разболяла или е реакция от ваксината  newsm78

Дидка, ще се опитам да помогна - аз работя във фирма за канцеларски материали - ще напиша едно писмо до шефката , да видя дали ще отпуснат малко тетрадки и химикалки.
Само ми кажи има ли някакви изисквания - дали да са голям формат, с малки или големи квадратчета или каквото "пуснат" все е добре дошло ...

ще изчакам да ми пишеш и тогава ще драсна на шефката в София....

Деси Енчева, май по-добре като се съберем повече мами - тогава да се срещнем. Ама то защо така все по-малко се отчитат тука търновки  newsm78

# 202
tedi_vt_86 , носиш памперси 100% ! за мокри кърпички - не е задължително - те мият бебето на мивката, ама си вземи ( или да ти донесат после като родиш, че да не ти се издува багажа ).
Нощница си носех и си я облякох - само като раждах облякох тяхна ( по съвет на Паньова ).

:

Ами значи ще сложа и тях в багажа.Ти при паньова ли ражда.Аз мисля ако не родя до сряда да отида при нея на частно защото моята лекарка е на море.Дали ще ме накара да вляза в болница понеже термина ми е днес а нямам и признаци да се ражда.Та въпроса ми е доволна ли си от нея?

# 203
  • някъде там
е какво имаше ли среща момичета, аз въпреки големия зор дето си дадох не успях на време, а чак в 12 и нещо и викам си нма смисъл да ходя сигурно сте си тръгнали Wink е кажете сподетеле какво умувахте, как е от тук нататък ?

# 204
ами среща нямаше-явно трябва повече време,за да я подготвим Peace.
иначе ние с Лили се зпознахме с едно румънско семейство на детската площадка пред поликлиниката.много сладко си играха децата,а ние с таткото коментирахме колко е трудно да се намери място,подходящо за деца и как тази площадка изобщо не е безопасна-кой му дойде на акъла да насипе този чакъл там ooooh!
румънеца ме успокои,че след като вече сме в ЕС няма как да не ни направят площадки за децата-и те,милите,като нас се надяват на членството ни в ЕС Blush
ама трябва д апроявим и ние активност Simple Smile

# 205
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Tedi vt 86, късмет и леко раждане! Моят термин преди 2 години беше на тази дата - 27.07.. Родих 9 дни по-рано!

# 206
здравейте, момичета!  Grinning
теди, късмет и леко раждане! хващай багажа утре и отивай в болницата, щом днес ти е термина, а няма нищо. Simple Smile
мен от два дни ме понаболява, утре влизам в болница. стискайте палци всичко да мине добре!

# 207
Благодаря ви за подкрепата.Утре ще отида до поликлиниката да чуят тоновете на бебето.Аз по принцип ходя на консултации при маринова но тя е на море,но акушерката ще е там и поне тя да ме види.CAPRICE ти в търново ли ще раждаш?Може да се засечем ако си в търново.

# 208
Леко раждане на tedi_vt_86  и caprice и от мен!

tedi_vt_86 аз преносих 6 дена, но не съм влизала в болница, ходех всеки ден да правят запис на тоновете на бебето.

И да не забравите да си вземете джапанки! Аз се сетих в последния момент, а е много неприятно в чужда баня да ходиш бос.

# 209
Леко раждане на caprice и tedi_vt_86 !! Хайде чакаме новите бебешорски попълнения! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт