Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте, болярки Simple Smile
Аз съм една търновска вуйна Simple Smile Живеем във Варна, но от време на време идваме тук за по 10-ина дни да погостуваме на баба, дядо и леля Simple Smile Обръщам се към вас с молба, ако някой знае да ми каже къде мога да намеря пюрета на Гербер във вашия град? Този път тръгнахме инцидентно и не успях да взема, а малката ги обича много - Хип не яде, а Ганчев не давам! Naughty Ще съм ви много мноооого признателна! Благодаря предварително! Hug

# 211
Dive, Гербер има в Хиполенд в МОЛа и в едно магазинче за пюрета на пазара в Търново, на 5то Авеню (хехехе, кой като нас и ние си имаме 5то Авеню  Mr. Green)

# 212
  • Варна
Много много мнооооого благодаря!   bouquet Следобед ако с оправи времето - изхвърчаме натам, че тука се трормози с една Бебивита и плюе горкото Simple Smile

# 213
caprice ражда днес -  Praynig!
Щом имаме инфо за нея в отчетните ,ще пусна и тук пост.

# 214
caprice ражда днес -  Praynig!
Щом имаме инфо за нея в отчетните ,ще пусна и тук пост.

Милата, дано мине леко и всичко е наред. Стискам палци и чакаме новини.  Peace

# 215
дано всичко мине успешно  Praynig

# 216
  • някъде там
 Hug Praynig стискам палци на скорораждащите мами, очакваме новите бебоци  Heart Eyes

# 217
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мами,успешно раждане!
tedi_vt_86 и аз преносвах и с трите момчета,но като минеше седмица и ме прибираха в болницата,първите два пъти лежах малко за задържане и ми пукаха водата,обаче третият път само тръгна.......стискайте очите като напъвате,че ако се кокорите  Shocked ще ви се напукат капилярчетата в очите! Очакват ви най-сладките мигове на майчинството...първата среща,първото докосване и гушкане и... забравяте за болката и всичко останало!

# 218
Май само аз останах неродила.Така си и знаех че трябва да се запиша при августовите мами Cry.Аз ако не родя до 04.08 ме взимат в болница.Утре съм на частен преглед при паньова и ще видим какво ще ми каже и тя.

# 219
 WinkТеди,аз съм от авгусинките - моля,заповядай!

# 220
Два дена чакаме новини от caprice,а то таткото се объркал и я писал при юлките - ами нали сме още юли!

Цитат
Момичета, спокойно caprice е добре. Таткото се е объркал нещо и е споделил хубавата новина при юлките.. сега като наминах да видя какво става при тях видях Mr. Green
Ето го и неговият пост:
Цитат на: caprice в вторник, 29 юли 2008, 13:16
Здравейте на всички!Семейството ни се увеличи с още един член. newsm44 newsm44 newsm44
Имат си момченце!

# 221
  • някъде там
ЧЕСТИТО НА CAPRICE да расте здраво и щастливо детенце  Heart Eyes

# 222
Чудесна новина! Да им е живо и здраво!

# 223
да им е живичко и здравичко и от сега нататък само хубави моменти   bouquet

# 224
Честито да им е живо и здраво синчето.

Общи условия

Активация на акаунт