Отговори
# 225
Да честито и от мен Hug

# 226
бравоооооооо  Hug
да им е живо и здраво детето и мама бързо да се възстановява  Peace

# 227
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честита мъжка рожба на Caprice! Бързо възстановяване на майчето и много щастливи мигове  с новия член на семейството!

# 228
Честито мило мамче Caprice бързо се възстановявай и пиши скоро кака мина   bouquet

# 229
Честито на caprice.Да й е живо и здраво детето.Май само аз останах 2в1.Вече не ми остана търпение да чакам.

# 230
 Grinning

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 17:32 от eufut

# 231
Ей, цял ден вчера се оглеждах за щъркел, пък той вече бил минал...Честито на  caprice и на цялото и семейство!

# 232
вчера ходих при Паньова,видя се само сакчето,а в него нямаше нищо,каза ми след 2 седмици пак да отида,не мислите ли че вече трябваше да си види бебчо?

само да допълня че ме гледа с вагинален!
както и че сакчето си е в матката!

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 12:53 от baby_moni

# 233
вчера ходих при Паньова,видя се само сакчето,а в него нямаше нищо,каза ми след 2 седмици пак да отида,не мислите ли че вече трябваше да си види бебчо?

само да допълня че ме гледа с вагинален!
както и че сакчето си е в матката!
Споко, и аз така се бях спекла...докторът каза, да отида след 2-3 седмици, но се падаше точно на Великден, и оная песничка "Чук,чук яйчице, имаш ли си сърчице..." всеки път ме хвърляше в едни огньове...Едвам дочаках, и всичко беше наред, така ще е и при теб.А моето бебе си е такова и до сега-просто при него се случват по-късно нещата- последно се обърна от гръб на корем,последно започна да стои стабилно седнало,  последно пролази, и зъбки още си няма  Joy...

# 234
TIHA VODA  Joy честно да ти кажа при мен и до сега всичко ми е последно,та може и с моя бебчо да е така  newsm47 доста си права за това,вече притесненията ми изчезнаха.благодаря ти много  newsm51

# 235
Честито Caprice! Да ти е живо и здраво бебенцето!

# 236
ЧЕСТИТА РОЖБА НА Caprice  baby_neutral! Да расте здраво и весело детенце!  bouquet

# 237
Здравейте мами!

Извинявам се, че се намесвам в темичката ви. Искам само да попитам някой от вас ползва ли детски лекар на частно и да е доволен? Искам да събера информация и да имам координатите на някой добър доктор, тъй като с малката се прибираме в Търново за малко. Може да ми пишете на лични. Благодаря  Hug

# 238
Здравейте момичета, извинявайте че се намесвам в темата ви искам да ви попитам нещо. Аз съм от Габрово, бременна съм. Една позната ми каза, че в Търново на центъра на гърба на полицията имало някаква поликлиника / дано сте ме разбрали не познавам добре градът така ми го обесни/, там е ходила на триизмерен ултразвук, било без записване и струвало 30лв. Знаете ли го това място, наистина ли е триизмерен, просто ми се стори доста евтино защото разбрах че в София и Плевен е по 80лв. Мисля да карам мъжът ми утре да отидем, ще се радвам ако ми кажете малко повече инфо. Благодаря предварително и дано не ви досаждам!

# 239
  • някъде там
Do4ka така, както го обясняваш мисля, че това е Градска поликлиника и там на 3 или 4 етаж  newsm78, там ходих на ДК, но забравих етажа Simple Smile  в ХЕРА май е 3D

Общи условия

Активация на акаунт