Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 115
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 390

Абе няма да се дам лесно, ама реших да си споделя че ми дотежа тези дни.
Има ли нечие рамо на което да помрънкам Tired

Поплачи,поплачи,дано ти олекне малко и дано малката принцеска да няма повече неприятности. И е вярно,че режима си излиза скьпо, но то  като се замисли човек,всяко здравословно хранене си излиза по-скьпо .

Оствям ви за днес ,мили момичета. Да ми стискате палци,че утре рано-рано сьм на изпит ,за който сьм прочела едва половината конспект. Embarassed

# 391
какви ролца от раци ползвате? Днес се засилих в Пикадили към една опаковка (единствената, която успях да намеря) и като прочетох няколкото реда съдържание  Crazy ми че то всичко друго има само не и раци - захари, махари, нишестета и не запомних още какво
та си взех една кутийка рачешко месо в саламура - съдържание:месо от раци, оцет и сол

# 392
  • Варна

Написаното по-долу с червени букви е коментирано многократно и ще ви бъдем благодарни, ако го прочетете и не задавате въпроси за този текст:

Овесените трици не са овесени ядки!
Алкохолът е забранен!
Парафиновото олио е течен парафин!
Калории не се смятат!
Не се мерят порции!
Няма време за хранене!
Няма определен брой хранене, но да не е по-малко от 3!
Закуската е задължителна!
Не стоите гладни!
Диетичните продукти (за диабетици) не са за дюканки!
Триците се ядат и през трите фази! По 3 супени лъжици на ден.
Ядете, докато се заситите!
Какаото е непрепоръчително!
Рачешките рулца са еднакви навсякъде по света и са позволени, независимо от съдържанието!
Кашкавалът  - в 3 фаза!
Млякото Бор-Чвор 0.1  и Култура всички сме го видели , че има 3.6% растителна мазнина, не откривате топлата вода! Може да се яде, има хора, които са отслабнали над 40 кг с всекидневна употреба на Култура

# 393
Росчо Hugчестито четримесечие.Я каква хубава черпня си ни приготвила!
Мерси за което. smile3503
Амели доста ти се е струпало в последно време.Ти си гледай детенце,а режима  си го продължи ,още малко ти остава. smile3525
Кремена ,успех на утрешния изпит.Ще стискам палци. newsm10

# 394
  • София
Здравейте момичета,

От понеделник ми се иска да напиша няколко реда , но имах много работа ....... после днес цял ден се взривяваме ..... е няма такова събуждане...... аз съм в Слатина  и наистина подскочихме в леглата ..... както и да е ....най-гадното е че нямаше информация ....... Много ми се идва на Ягодите..... но мъжо не иска....... а той е мноооого по- виден представител на режима от мен ......Тъй - като съм родом от този район  ...... да Ви посъветвам да не правите връзка Тулово - Ягода ....... много малко автобуси минават
най-добре е да се провери по тел на Автогарата в стара загора ....има автобуси СЗ - Ягода - Казанлък, както и СЗ - Ягода - Гурково ..... ами това е
ааааа да не забравя - поздрави на Ори - яд ме е че нямаше повече време в предаването ...успях да чуя само записа ...пожелавам Ви страхотно изкарване  baloni

# 395
благодарско, k_savova  Simple Smile
в интерес на истината го прочетох това, но наистина ми се стори доста дълго и противоречащо на режима съдържанието   Shocked и затуй се осмелих да питам  Embarassed  newsm43

# 396
  • софия
Кремена успех на изпита!!! Ще се справиш!!!

Ривелка  Hug

# 397
Здравейте и поздравления на всички! Приемате ли нови, явно сама не мога да се справя Sad
Има ли някоя друга от вас, която е прекъсвала режима или аз съм единствената черна овца. От началото на март за 45 дни свалих 9 при стриктно спазване само с 2 разваляния с по 1 малка бира. След това го спрях от лакомия уж за 1 ден, после станаха повече и до сега не съм ... През това време качих 2 естествено и мноооого ме е яд. Има ли друго момиче с подобно прекъсване на режима за два месеца, което го е продължило успешно и как се е отразило прекъсването при започването отначало.
Орелия, много искам да видя предаването с теб, не се съмнявам, че си се представила чудесно!  Hug 

# 398
Здравейте на всички!  bouquet Нова съм и искам да се представя. В смисъл, че за първи път пиша във форума иначе ви чета откакто започнах да спазвам режима. Ударна фаза 10 дни от 13.06.08 до 23.06.08, свалени 5 кг. Смесен етап П/ПЗ от 24.06.08 до....не се знае Laughing, свалени килограми до сега още 2. Започнах диетата на 91 кг. целта ми е 60кг. По калкулатора на Дюкан 63кг. Чувствам се страхотно и мисля, че намерих верния път за да се върна във форма. Joy. Благодаря ви, че ви има и успех на всички.

# 399
Пояснение : Снимките на Cote не са аналог на Екскуиза, сн.1 магеркварк е изцедено кисело мляко,сн.2 това,което тя нарича крема сирене е западния аналог на извара/ тук му се казва хютенкезе/ . Просто по-груб на вид. Пуснах ти лично, но реших да изкоментирам в темата. Екскуизата е крема сирене в олекотен вариант, което трябва да се използва при готвене, а не в чист вид / Фигурирането на думичката Zubereitung -прев.риен добавка ме навежда на тази мисъл / Съгласна съм със съвета и личното мнение на Ори.

Относно Спама>не визирам никого персонално> Момичета  Hug, наглеждам се на повторения на въпроси, пост само с прегръдки, снимки с кафета/ чунким не мога си налея едно истинско/ . В новите теми 8 страници са запис.  #Crazy Не мрънкам,не се заяждам просто споделям , че има и друго мнение и тези неща не са необходими. много искам да чета темата, но ми изисква огромни усилия и нерви. И от толкова плява изпускам същественото.Например- ако някой ми спомене ника, не намирам за необходимо да го спомена и аз с прегръдка и изрична благодараност. То е ясно, че му благодаря за отговора. Ако някой е похвален 10 пъти и мен също ме е вдъхновил , не намирам за необходимо да хваля и аз. Когато болшинството е на едно мнение, подкрепата му в рамките на 15 стр. е просто Спам... 
Пример / амели иска подкрепа и съчуствие и го е получила от 2 човека вече. Аз също мисля за нея, разбирам я, подкрепям я, но няма да го напиша, понеже моето мнение съвпада /
Защо не си улесним живота и започнем да пишем съществено?

Въпрос : Има ли във България Филаделфия лайт? Ако да, ядете ли я?
                         Всички риби са позволени, как стои обаче въпроса с пушената сьомга. Погледнах в съдържанието на пакета , мазнини 22 г на 100. Не е ли малко множко?
                         Онези, които правят, водна гимнастика  или пък друг спорт- Задържате ли след деня на гимнастиката, в следствие на образуване на мускули или някаква друга причина?

# 400
  • Варна
Ако не сте забравили, че съществувам,  Joy (я да видим, вдигнете ръце всички)

ще повторя това:

Две думички от мен за Ягодите: Пътуваме с влак в събота сутрин, 9:15 тръгваме от Варна и в Стара Загора сме към 14:25 (май); ще се опитаме да хванем маршрутка... няма да се затрием. Връщането е в неделя, 19:50 от Стара Загора. Това означава, че сме плюс трима за неделния обед.

Целувки.  Heart Eyes

Билетите ми вече са купени, Ягодкиииииииии, чакайте ни!!!!

Понеже днес чета постинги предимно от съвсем нови имена, искам да помоля:

Ако има ветеранки, които само четат, моля, разпишете се в темата и кажете, че сте живи и здрави.

# 401
Аз ветеранка ли съм  Wink ?
Съм - не съм:
Жива съм , здрава съм - чуствам се прекрасно  Joy Joy Joy

Привет  на всички ветеранки , които ме помнят !

# 402
Добър вечер!

Приспах малкото и огладнях.  newsm78 мислих, мислих и си направих един бърз крем с два пръста останали на кофичката от кис. мляко, малко извара, какао  Blush ама само на върха на малка лъжичка, колкото за цвят и стевия няколко капки. Добре беше. Идвам тука да чета и какво да видя, на предната страница някакви яйца се премятат  Shocked та съм пред дилема да ставам ли да ги правя, и яйца имам и скариди купих днеска, пусти мързел.
Знам, че Дюкан разрешава ядене по всяко време, дори и късно вечер, ама ме е страх че утре пак няма да имам минус, ако се разям сега. Ще пия една Инхуа, че имам малък проблем с 00.

Лека и много минуси утре!

# 403
  • Universe
dorchester, Hug Hug Hug COGITO ERGO SUM /Мисля, следователно съществувам Wink/
rien,   има "Филаделфия лайт", аз я ползвам за нережимен чийзкейк. По време на режима не съм я консумирала. Peace И пак се изказвам само теоретично, защото не ям риба, но Дюкан позволява всякаква, като изрично е спомената и пушена такава Peace Спортът, за сега, ми се състои в седене пред РС и щракане по клавиатурата Embarassed Embarassed Embarassed - надявам се да се включи някой активен newsm78.
На Кремена, успех утре, стискам й палци  Praynig Praynig
Добре дошли на новите, привети на старите и търпение на инвеститорките Hug Hug Hug

# 404
  • Пловдив
Дори, да кажа, че и аз съм жива и здрава  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт