Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 142
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 405
Cygnus, сам човек трудно би се справил с режима.Има няколко момичета с прекъсвания на режима, но при всеки е различно.Успех!  bouquet
Padme Hugцелта ти е голяма,ала е възможна.Желая ти търпение и успех! Peace

# 406
  • Universe
Бреййййййййййййй, появил се е нов мъж в нашите редици и чак сега го забелязах hahaha hahaha  hahaha hahaha
  Naughty Бъдете по-осторожни, моля Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310996.0

# 407
  • Пловдив
Лени, явно сме незабележими  Crossing Arms

# 408
  • софия
Жив.Помръд. Whistling

# 409
Лени, на теория знам, в практиката ми беше интересно...
ooooh! Забравих да питам за Соев сос и сос Уорчестър- употребявате ли или са ви солени? И да поясня, че съм прочела началото на темата и книгата, но пропускам някой неща, та затова дозапитвам на практика как процедирате?
Айде, малко смях за лека нощ http://www.belchohristov.com/

# 410
  • Някъде там...
Запис и от мен в темичката.
Изписали сте 2 теми докато бях на морето  Mr. Green Утре ще ги чета , че без форума съм много нережимна  Embarassed Няма да казвам колко много прегрешения имах ,направо си бях в трета  произволна Crazy  Rolling Eyes, но пък кантара е надолу. От утре съм на строг режим  Mr. Green

Айде лека нощ!

# 411
Добро утро,

кафето пак е от мен

Падна още  #2gunfire един килорам в битката и съм доволна, но от утре минавам на ПЗ и вероятно ще се върне, сменям линийката и ще чакам!

За Ягодите пътуваме от Варна в събота в 6,45 с автобус , ще пристигнем в 12,00 в Стара Загора и ще се придвижваме с маршрутка, в неделя се връщаме обратно с автобус в 17,00 ч., така че бройте още двама за обяда.
Пожелавам ви хубав ден!

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 06:06 от Катя*

# 412
Добро утро момичета. Чета Ви внимателно и спазвам режима вече 2 месеца.Искам да попитам повечето от Вас каква схема използват защото имат такива прекрасни резултати .Аз за 2 месеца оспях да сваля само 5 кг като се има на предвид че започвам от 99. Спазвам всичко стрикно, ограничих млечните до 0,800гр дневно но нещата не вървят.През П свалям а през ПЗ си връщам сваленото.
Надявам се че на Вашата подкрепа защото вече се отчайвам,но иначе запърви път в живота си ЯМ и свалям кг и неискам да се отказвам но е много бавнооо.

# 413
  • Варна
Хе-хе, рр95, аз едно време бях на схема 5П/5ПЗ... работеше добре.
Ти помисли, дали не прекаляваш със зеленчука в смесените дни. Той трябва да е по-скоро гарнитура и добавка в смесените дни, а основното в менюто да са си протеините, дали не грешиш в това?

Кате, мерси за кафето... как се решихте на автобус, браво - часовете са по-удобни! Обаче след голямата софийска среща и пътуването с Биомет  (Sick) нещо не ми се стъпва в рейс.

Много благодаря на муцунките, които ми се обадиха, че са живи и мърдат. Много ви обичам!!! И другите муцунки да се обаждат!!!

# 414
  • София
Добро утро, момичета!
Доре Hug, жива съм, мърдам, ама нали знаеш  Sad Гледам все пак да се разписвам всяка сутрин.
Трябва да излизам, но като се върна, ще се включа пак.
 Hug за всички  Heart Eyes

# 415
Дори, не знам как се навих да тръгна с автобус, не обичам, става ми лошо Sick, но влака ми се видя по неприемлив вариянт, освен това вече съм  купила двупосочни билети и връщане на зад няма.

Кри, виждам движение в линийката ти честито!  bouquet

Лек и отслабващ ден!

# 416
Добро утро момичета и момчета   food010

Кате* , мерси за кафенцето и честито минусче:hug:

Росчо , честита месечинка , чудесен резултат мила , браво на теб smile3501 newsm51
Привет Доре , крикри lovekiss lovekiss
Аз нямам с какво да се похваля , в МЦ съм  Wink

Момичета приятно прекарване на Ягодите и след купона да се отчетете със снимки smile3509 и впечатления bye

# 417
Добро утро,искам да поитам колко време според вас кантара отчита реални кг след МЦ?Този път реших да не се меря докато не свърши,а преди време на втория ден от МЦ си връщах килограмите от преди това.

# 418
              ДОБРУУУТРО на всички слабеещи дами!!!Милички,изчезвам за дъъъългооо време.Боже,какво ще правя без вас??? newsm78 #Crazy PraynigЖЕЛАЯ от сърце на ВСИЧКИ - Мноооого свалени килца и см.Дано като се завърна намеря много снимки с "анорексични"дюканки!!1 hahaha Joy hahaha

# 419
  • София
Добро утро на всички. Имам предложение за заглавие на новата тема "Дюканка в нужда се познава - на изпаднал в криза ръка подава". След моя тъжен пост от вчера се оказа, че междувременно благородна душа е предложила да ни прибере (нас и зазу-ви) от Тулово до (нережимен плод), за което сме й задължени   bouquet Гледам, пише се кой ще бъде на неделния обяд, моля, мен пишете с две бройки, зазу мисля, че ще бъде и тя (трима са), не знам дали ще има време да се включи, защото е на работа (личи си кой е отпуска по хилядата поста на ден  Embarassed ) - предполагам, че ако се включи, ще потвърди. Благодаря на всички, които се включиха с указания за пътуването, знаех си, че не може между двете близки села да има редовен транспорт - защо да има, като може да няма  #Crazy

май сега е мои ред да си помрънкам - така ми се ядеееееееееееее

Ами... защо не ядеш  newsm78 Има толкова рецепти   chef А и нали същността на режима е да няма глад  newsm78

kremenafingerscrossed

Padme, успех с режима. Ако искаш, постави си линийка, по-лесно е да се следи, помага за мотивацията и като питаш, по-лесно ще получиш отговор, защото веднага се вижда от кога и къде си започнала и т.н.   bouquet

rien,   202uu
За рибата да кажа: в 1 и 2 фаза всички риби са позволени. В 3 и 4 има прецизиране за четвъртъка. Иначе пушеното е солено и води до задържане на вода - всеки сам преценява. Пък имаше някаква риба, дето Сън-чето май си беше докарала беля с нея, ама пуста амнезия  hahaha Може би от по-ветеранките ще се сети някой  newsm78
Филаделфия Лайт не съм виждала  Tired
За соев сос има мъдри разсъждения на блогосайта, които аз лично подкрепям.
Уинчестър даже не знам какво е  Embarassed

Byrne, яж спокойно  Peace

Момичета, не знам за последствията от вчерашните "екстри", но ние имахме главобол и двамата. Има ли и други с някакви оплаквания  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт