Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 107
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 540
с таз все хубава чужда мъжка плът, и умната дами щотоооо /да не станат грешки  Joy Joy     http://bogatstvo.net/wp-content/fun1.jpg

# 541
Тея мИсца изглеждат страхотна може ли една порциика и за мен  Embarassed

# 542
Здравейте момичета, не съм ви чела от дни и след малко пак отстъпвам компютъра на мъжа ми да работи, така че приятна петъчна вечер.
Утре ще се видим с някои от вас на Ягодите.

Hug  Heart Eyes

# 543
До "ВСИЧКИ" - Здравейте. Може ли и аз да се присламча към групата на Шаро (Доктор Пиер Дюкан всъщност)? Дефакто аз от Понеделник (30.06.2008 година) се захванах с тази Диета, но чак сега реших да започна да ВИ тормозя с присъствието си. И още един въпрос.. понеже не ще успея да изчета цялата тема.. има ли тук други Мъже, че нещо само аз да съм не ми звучи окуражаващо!

# 544

Ха,наздраве и от мен!

# 545
  • софия
До "ВСИЧКИ" - Здравейте. Може ли и аз да се присламча към групата на Шаро (Доктор Пиер Дюкан всъщност)? Дефакто аз от Понеделник (30.06.2008 година) се захванах с тази Диета, но чак сега реших да започна да ВИ тормозя с присъствието си. И още един въпрос.. понеже не ще успея да изчета цялата тема.. има ли тук други Мъже, че нещо само аз да съм не ми звучи окуражаващо!
Я се поогледай,днес мъже много. Mr. Green Но от понеделник до четвъртък ще си ни единствен. hahahaВ петък пак ще има мъжове,ако се задържиш може и женки да ти пускаме. Whistling
Добре дошъл.

Коте,те ти!

# 546

тоя е за моята вечеря

# 547
Този пък е малко пооблечен,но ми е любим,любим,чак искам да го схрускам:

# 548
До "slave" - Видях аз, че си имате Мъже, но аз питах за такива Истински, регистрирани, който пишат в тази тема. А за Единствения Мъж - не мерси, от тази груба шега ме боли глава вече почти година. Къде да се задържа - във форума ли? Няма така лесно да ме изгоните, макар, че разбирам от дума. Добре заварила..

# 549
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Каква е тази дандания? Нещо обсъждате ролцата от раци, значи ще ви снимам моите в хладилника.Но довечера... Не съм чела, само да ви питам дали е позволено яденето на режимна торта/ овесен блат и крем от диетичен пудинг/ във втори етап- протеиновите дни? newsm78

какво е диетичен пудинг?

# 550
Хей днес някои маи не си е взел порцията от месо и му се хапва постно мъжко.Въздържаите се ,че и от тях се пълнее ха  ха  ха   Joy Laughing Joy

# 551
Амели , моето рамо е сухо и свободно  Hug Hug Hug
Всеки, който ти каже, че не е минал през такива неща за мен е комплексар, който се прави на "железния човек". Проблемът, както знаеш е психологически. И сме свикнали да се утешаваме с храна. Това ни е грешката.

По принцип съм крайно търпелив човек. Доста дразнещи неща в темата подминавам.
Но това изказване ми идва вече в повече...
За 6-те месеца, през които съм била на режима, не съм минавала през такива мисли, което не мисля ме прави комплексирана или "желязна". Захванала съм с нещо и изборът дали ще го докарам до край или не си е лично мой. Никой не ми го е наложил, за да се депресирам и отчайвам от липсата на нещо си и да търся душевна утеха в друго.  Никога не съм използвала храната за утешение, не разбирам хората които го практикуват.
По повод рачешките ролца, моля, сами преценете дали да ги ядете или не.
За мен всички на българския пазар за еднакви. Някои са малко по-вкусни..
Истинските опашки от раци не са от сурими, а са си от истински раци (и м/у другото не са lobster tails, щото lobster е омар) и не влизат въобще в картинката.

# 552
Извиняваите ,че пиша веднага втори път, но не успях да се справя с линииката.Уж спазвах всичко.Маи съм си тъпичка и няма да се разсърдя ако някои реши да ми помогне Blush

# 553
За рачешките рулца всеки да си преценява-не знам.
Но ,baby_doll ,повечето хора са хора,а човешко е да се греши,нали знаеш? WinkТова,че ти си желязна,въпреки,че твърдиш друго....не значи,че и други са така желязни като теб.Аз пък такива твърдения не понасям-някой да ми твърди,че трябва да бъда като него-железен....ми човек съм,понякога и на мен ми се иска да си хапна нещо нережимно.И това,че ти не разбираш хората,които го правят това,не значи,че другите хора разбират теб.
Протеиновият петък и такива разни твърдения ми палят фитила....не ме интересуват тигани и чинии...........

# 554
здравеите хубавици Hugео 4е доиде лубимия ми петак Joy ето една колекция и от мен. .Аз ве4е сам 66.00кила и сам стра6но 6тастлива.Даже днеска видяь и за малко 65.800.Хаеде приатен уикенд  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт