Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 096
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета и момчета   bouquet
 welcome на всички новички - пожелавам ви успех и постигане на поставените цели smile3503. Хубаво е да прочетете няколко пъти първа страничка. Аз съм от 5 месеца тук и мога да ви кажа, че отговорите на 80% от въпросите ги има на 1-ва страница.
По въпроса за рачешките рулца да ви кажа какви ги свърших днес - нарязах ги във вариант предложен в една от рецептите като за спагети, направих си сос от домати, шунка и лук и се получи някаква неземна вкусотия smile3521.
Приятно изкарване на момичета, които ще имат възможност да отидат на Ягодите lalalala Аз за съжаление съм в сесия и всички изпити са ми в неделя  smile3515 така че ми е невъзможно да дойда.
tuningmania добре дошъл  smile3503 защо те притеснява липсата на мъже? Нали си тук за да получаваш необходимата ти информация за режима от хора с повече опит - имам момичета, които са на този режим повече от година. Не сме чак толкова лоши
Приятна вечер на всички  Heart Eyes

# 556
Здравейте,момичета!
Петък е ! hahaha Joy Joy Joy Joy JoyНе изпускам купона,а ви следя. Rolling Eyes hahaha Joy Joy  bouquet
Слънчоглед,добре дошла!  bouquetЩе те помоля,ако обичаш да си смениш аватара.На Джуфка е същия. Naughty

# 557
 smile3535 Петък е, я! И тук е пълно с любими муцунки, а точно днес се заричах да не пиша повече в темата. Outta Joint
Добър вечер, Зайо Байо! bowuu
След малко дописвам...
tuningmania, съвсем не съм от лудите фенки на темата (в тоя й вид), но си позволявам да те помоля да останеш в нея. Може би в момента си единствен ПИШЕЩ мъж, но не и ПРИЛАГАЩ режима. Убедена съм в това - брат ми започна с мен, свали 18 килограма, но не писа тук нито веднъж. Ако си попрегледал и предните теми - във всяка някоя от нас е споделяла, че я приятел, я съпруг или друг близък мъж е започнал режима, дори нещо повече - облагодетелствани сте откъм по-бързи резултати, което би могло да е единствен повод за притеснение - може да ти позавиждаме леееко и не съвсем тайно. Joy Много ли имаш да бориш? Успех! smile3525
Забравих да напиша повода за молбата - така може би ще се престрашат да пишат и други, които сега надничат анонимни от балкона.
Ори, обичам те! Ти си приятелките, за които мечтая и имам само една в наличност.
Дори, жива съм и аз, ако ти дреме на тенджерите, както казва една моя любима муцунка, спомената по-горе. hahaha
По темата за раците ше си затрая - проЗта съм и не разбирам.
Всички, заради които пиша - ако ви виждам тук, няма да излизам от форума, искам си предишните емоции и ...   mrstraetz
Ай, със здраве! Сега чакам нещо специално и много протеиново, ако може.  chef

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 20:10 от Wicked Angel

# 558
Насти , те ти нещо много протеиново - специално за тебе е  rotfImbo rotfImbo

# 559
# 560
tuningmania добре дошъл защо те притеснява липсата на мъже?
Защото няма с кого да си менка мацки в протеиновия петък tooth
Шегата настрана - тунингмания, имаше мъже, ама им взехме страха  341uu Вече шегата настрана - младежът, когото съм засякла тук през скромните си 2 месеца Дюканство последно се включи с оплакване, че е започнал работа в Аквапарк и му е трудно да се храни режимно. Сигурно му е трудно и да намери комп и нет по курортите, а и да ни навакса с четене.
Отново благодаря за комплиментите - LaFornarina, FEN, Фифундрела, Хрисула, Мишана, Ори, Деница, Росчо, Славе, Росченка, Каримма, Бермудез, ВК, Byrne! Това за разликата го писах не за да кокетнича, ами защото не си я виждам  smile3556. Но на вас ви вярвам  Grinning. По този повод да ви почерпя. Има и за Вещи ъф корс.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 20:40 от Sagittarius.

# 561
 Heart Eyes
Тъъй става ли  Thinking ? Режимен ми се вижда  Joy

# 562
 Hug newsm51 Младичък ми идва, ма е от Нелка, което значи - от сърце! Да си го ползвам със здраве! Whistling
Каня се да стана и да се поснимам, че да сменям колажа, ама пуста мърза ме морииииии... #2gunfire
Хах, прекара ме - жена ми е на терасата! smile3520 newsm43

# 563
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Кой ме извика!! smile3515 smile3515 smile3515 newsm61 box Бързо в luvbed, НО С МЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green
Как те уцелвам все в крачка бе.... ама ти като не спираш д крачиш, как да е!!!!
.............
и по темата да кажа, че за 6 месеца НИТО ВЕДНЪЖ не ми мина през ума да хапна нещо нерижимно /освен на сън/, нито съм хленчила, нито съм искала да спирам, Залог за това да издържа, бяха излишните ми 30 кг, които носих на младите си плещи! НЯМА по силна мотивация от това за мен!!! И никой и нищо не е в състояние да ме разколебае, Освен самата аз! /Да ме извинява професорът от интервюто, който каза, че не можем да вземем сами решение за почване /свършване/ на режима!!!/  hahaha

# 564
Настьоо и аз те обичам!  Kissing Heart Улавям се понякога като пиша как мисля, дали ме четеш и какво би казала Joy Много психеделична снимка си си бацнала Crazy hahaha

ЕДИТ:Е сега с тия снимки, по-долу, вече окончателно си загубвам съня, как можа! Пък размятайте ми после мъже!.. Joy  Изглеждаш перфекциозно Shocked

Слънчоглед welcome Пожелавам ти воля и успех! Hug

tuningmania kiss dancing
С този ник може и други общи интереси да имаме newsm78
Единствен си засега, дано и от нас не те заболи глава, много е вероятно Simple Smile
Дай повече инфо за себе си, мерки, теглилки, егн, адрес, номер на обуща.. Grinning

Перлич, Нели Kissing Heart

baby_doll , позволи на средностатистическия нормален човек да се усъмнява в желязната воля на другите - има това право нали?
И аз се гордея със стриктността си и волята си. И твърдя същото като теб.
Мнозина не ми вярват, ама онова за тенджерите, дето Wicked Angel ме цитира важи в пълния си трясък за мене.
Обаче ела да видиш след 5 месеца в режима как гледах ментовия сладолед на морето. И как не спях заради него. Как всяка вечер мъж ми си взимаше по около 400-500 гр. различни видове и ми мляскаше в ушите. Как се заклех, че последната вечер ще си взема 5-6 топки, за да ми се сгади от него и да го намразя.
И как още не мога да си простя, че не го опитах дори.
Е, не съм ли железна?
Не мислиш ли, че не ние сме наред? Joy
Защото в случая ние сме изключение, не останалите.

Нещата, които не се отнасят за мен просто ги подминавам.  Sunglasses

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 21:05 от Орелия

# 565
Кой ме извика!! smile3515 smile3515 smile3515 newsm61 box Бързо в luvbed, НО С МЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green
Как те уцелвам все в крачка бе.... ама ти като не спираш д крачиш, как да е!!!!
.............

Всичко е твое: http://bgphoto.net/photos/1573/o633508011510985000.JPG
http://bgphoto.net/photos/1573/o633508011753953750.JPG
http://bgphoto.net/photos/1573/o633508011868485000.JPG
http://bgphoto.net/photos/1573/o633508011971141250.JPG
 newsm48
Ори, чета ТЕ!  love001 newsm03 А за снимката - нали съм angel, ама съм и wicked... уж! Ще ми се май - Nasty Witch съм си още, що ли се пъна да сменям ролите... newsm78

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 21:15 от Wicked Angel

# 566
         Аууууууууу, разпрази се страшна буря с тия рачешки рулца. Дайте да сложим една голяма точка, че предполагам на много момичета им се опънаха нервите. Истината е, че ние новаците, постоянно питаме нещо, и не само че питаме, ами и настояваме за отговор. Аз мисля, - без значение е дали сте ми искали мнението и предварително се извинявам - че е крайно време да питате само в крайно-належащи моменти. Стига сме тровили момичетата, те и без това ни приеха като приятелки стари, дайте да сме малко по възпитани.
         Добре дошли на СЛЪНЧОГЛЕД и TININGMANIA.  Най-после един истински мъж - записа се и не му пука - не като някои, някои които приятели наши, които се показват иззад фустите на женичките си. Предварително искам извинение ако се засегне някой.
          Лека вечер и целувки на всички!
           Да прекарате уикенда разкошно!

# 567
Привет момичета!
Незнам дали вече някой се сеща за мен  Embarassed Embarassed Embarassed, но аз не съм съм ви забравила!
Около мен е пълно с новости , най-вече в личен плакн , които могат само да ме радват!  WinkАдски съм заета ...дъх не мога да си поема....прибирам се капнала след работа и сядам да чета...... Вдругиден имам държавен изпит и съм в паника голяма!  Rolling Eyes
Иначе съм си режимна.Онзи ден видях 64 на кантара замалко , днес имах плюсче май , но все пак щом веднъж съм я видяла подмината тази психологическа граница от 65 , се надявам че скоро ще я и затвърдя !
Искам да попитам дали и соковете на Aspasia са режимни като газираните им напитки????На етикета не видях нищо подозрително , ама си мисля , че може и да съм го подминала!  Thinking С подсладител са си......
Да споделя вчера как след работа минах през магазина , купих си извара , направих си тортата без трици , сложих я в хладилника да стегне и вече се облизвам и чакам да я хапна ( около 2 часа чакане) и я вадя и .................. изварата беше вкиснала!  Sick Sick Sick Sick Sick Добре че бях адски изморена  и спестих на продавачката срещата на 4 очи заради това , че ми е пробутала вкиснал продукт!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Исках и още нещо да ви питам....ама какво беше........  ooooh! По-късно ще се сетя!
Чела съм по диагонал и не мога да спомена нищо конкретно!Само поздравления за изявата на Ори , която не гледах за жалост   Hug Hug Hug
Лека вечер на всички!

# 568
Добър вечер Grinning
Петък е, та наминах да ви видя Wink и да кажа, че съм уредила сервитьорите за Ягодите  :hahaha  http://biskvitka.net/uploads/posts/1205082826_9.jpg
Орчооо, как си слънце, оздравя ли Heart Eyes
Насти, хубавице, пази се , ще те мачкам. Hug
Хубава вечер  bouquet

# 569
tuningmania стой тука ние не сме лоши дами пък и да си имаме един мъж тука
той и моя е на диета ама не пише тука просто
Wicked Angel  изглеждаш невероятно секси може ли да видя предиииииииии

Общи условия

Активация на акаунт