Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 093
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 570
пухчо  newsm51
 newsm51  love001
Hrisula   love001 newsm51
Орелия   love001 newsm51

Благодаря Ви момичета,без вас до никъде няма да стигна.  Hug  bouquet Hug  bouquet

Оооооо,обичам петъците...мооооогоооооооооо мъже брееееееееееееееее
 smile3508 newsm09 newsm08

Приятна вечер на всички   bouquet Hug

# 571
Здравейте,аз рядко пиша(Дюканка съм от 5 Май-резултат -10кг!),но чета редовно и разказвам наоколо колко сте страхотни(не живея в България,за съжаление!).
Само българки могат да са толкова единни  и готини,и с такова чувство за хумор в борбата с излишните килограми!
Местните ме гледат като луда-не са чували за Дюкан!

Един въпрос-имате ли идея колко е подходящо месото от дивеч за 2 фаза?

# 572
mariaid Hug
Напитките на Аспазия са без захар, но са с повече калории от други такива - гледала съм ги, но сега не помня точни цифри Embarassed Мисля, че бяха 1,5 кал./100 мл, за разлика от Дерби, ФФ вкус и др. , които са с 0,8 кал/100 мл.
Мисля още, че Дюкан беше казал, че са позволени напитки с по-малко от 1 калория на чаша. newsm78
Да не се втелясваме, разбира се, но да кажа Simple Smile

Фолиииии Kissing Heart

# 573
До "Sagittarius." - Ужас - май наистина съм сам! Добре де.. ще видим тази работа Simple Smile

До "Орелия" - Какви общи интереси може да имаме? Не мисля, че е възможно да ме заболи глава от един ник в Интернет. Каква да кажа за мен.. на 26 години съм, 185 сантиметра, тежа 119 килограма и нося 44-ти номер обувки Simple Smile

До "Василики" - Истински Мъж ли съм? Лелеее.. Това ми се ще да го кажа на Една Жена.. А що се отнася до Мъжете, който пишат от никовете на Жените си.. просто си имат Жени, затова така правят. Завиждам им..

До "cote" - Не знам колко СТЕ лоши, но все повече се убеждавам, че добри просто няма в 21 век Sad Но да не сменяме темата, макар, че ми се ще..

# 574
  • София
Фолиииии, маааа.......... заради тези сервитьори ще взема да се метна до Ягодите.

Настьооо, прекрасТнице
Оричка   

Дорче, щом пиша, значи още мръдкам и то надолу. Май повечето карате 3-та като 2-ра +. Аз  карам някаква 3 + и ооооо, изненада -  килата продължават да падат. Дори в най-смелите си мечти те това го немаше.

Цитат
Не знам колко СТЕ лоши, но все повече се убеждавам, че добри просто няма в 21 век
Ай ся глупости...

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 23:10 от haleeva

# 575
До "haleeva"
Цитат на: haleeva
Ай ся глупости...
Да, да, да.. сменяме темата.. съжалявам.

# 576
tuningmania , тунингът имах предвид Peace
Желая ти успех и воля:)

zalagalki , желая ти успешен втори старт. За какви еднообразия говориш, та аз не смогвам да направя, съответно изям всички неща, които дюканското въображение е сътворило. Затова и нямам гали с нережимни храни - защото си правя режимни такива Simple Smile
Яж редовно, начесто, забрави на първо време евентуалната имунизация - може пък да не е сработила ваксината и пиши по-често тук - действа стимулиращо.
Не знам какво дрруго да ти кажа, освен да си пиеш водата и да си стриктна Peace

Аз се олях с писане днес, какво ми стана не знам Crazy
Лека нощ и нережимни сънища ви пожелавам 55  byeuu  sleepuu

haleeva Two Hearts

# 577
Айде наздраве и да ви е сладко!Гледам много мИса са сервирани...и все в срок на годност...пресни, пресни...
 Много ме е яд, че не можах да гледам Ори.Някой щеше да пуска линк на предаването? newsm78
сега искам да ви се оплача как продължавам да свалям мнооооого бавно...и вече направо не мога да погледна месо.То бяха рецепти, то бяха експерименти...направо се изморих...не че ще се откажа, ама много ми е писнало.Съжалявам, че мрънкам ама ето, че по-леко ми стана като се измрънках точно на вас.Обичам вЪ!
Тунингмания...преди 10мин. беше "влюбчив".

# 578
  • София
Тунинг, като гледам какво си писал под аватара ще ти кажа, драги: "Ти колата остави на Ори, вземи че заобичай нещо живо..... и мръдкащо...и в поличка....
Опитвам се да ти кажа Добре дошъл и успех с режима. Винаги можеш да разчиташ на отговорите и тиганите на момичетата. На правилното място си.

мрънкам ама ето, че по-леко ми стана като се измрънках точно на вас.Обичам вЪ!

Монн, сега като ти олекна ходи хапни една пържолка  Joy - шегичка. Давай момиче, после ще имаш да се връцкаш насам-натам с новото тЕло. Казвам го от личен опит. Вервай ми.

Залагалке, Ори ти го е казала. Почвай с нови сили и дано този път успееш. Дано имунитета да не се е усетил още.

# 579
Ето и обещания линк за предаването с Ори:
http://vid.data.bg/v.php?k=rj0fhgob&ct=&sid=x83h9woalip0o7fmrls6

както и обещаната почерпка по случай годишнината ни от сватбата   party023

Друго какво - много хубаво изкарване на Ягодите, ще чакаме да се върнете, че май основни пишещи във форума няма да ги има, там едва ли ще ви е до писане, ще има по-интересни работи за вършене  Laughing

# 580
tuningmania ади де не бъди толкова мрънкащ сега и не е вярно че няма добри имааааааа

# 581
  • софия
Амели , моето рамо е сухо и свободно  Hug Hug Hug
Всеки, който ти каже, че не е минал през такива неща за мен е комплексар, който се прави на "железния човек". Проблемът, както знаеш е психологически. И сме свикнали да се утешаваме с храна. Това ни е грешката.

По принцип съм крайно търпелив човек. Доста дразнещи неща в темата подминавам.
Но това изказване ми идва вече в повече...
За 6-те месеца, през които съм била на режима, не съм минавала през такива мисли, което не мисля ме прави комплексирана или "желязна". Захванала съм с нещо и изборът дали ще го докарам до край или не си е лично мой. Никой не ми го е наложил, за да се депресирам и отчайвам от липсата на нещо си и да търся душевна утеха в друго.  Никога не съм използвала храната за утешение, не разбирам хората които го практикуват.
По повод рачешките ролца, моля, сами преценете дали да ги ядете или не.
За мен всички на българския пазар за еднакви. Някои са малко по-вкусни..
Истинските опашки от раци не са от сурими, а са си от истински раци (и м/у другото не са lobster tails, щото lobster е омар) и не влизат въобще в картинката.

Бейби дол, мисля че просто си прочела по диагонал поста на Еми.Или пък просто не си про1ела добре  моя, за който се отнася отговоря на Еми.

Моите почитания, браво, че никога не ти е идвало на ум желанието да хапнеш нещо нережимно.
И пак да си кажа не в това е същноста на поста на Еми-според мен.

Хубава вечер на всички.Приятно изкарване на момичетата ягодки.

Djani  Hug

# 582
foli, да ги беше пуснала по-рано тия сервитьори Whistling - нямаше да има отказали се  hahaha

monnnn,  Hug , знаеш, че след застоите следва един голям.... минус, вие пък кво си помислихте?! Mr. Green

tuningmania, тука толкова девойки има, все ще се намери някоя добричка  Wink Може и още утре, ако дойдеш на Ягодите с нас  Laughing

Момичета, лягам си вече, линиите са затворени така да се каже, кой писал на лични, писал... Heart Eyes Hug

# 583
Хелеева, знам сестро, че кефа е голям.Аз като гледам, че и тия кила си личат бая и като си гледам оширочалите дрехи от миналото лято и умирам от кеф...ама честно- започна да ми се гади и то много яко от месо.И като я видя тая 8ца сутрин и ...ша троша кантаря...Обаче как точно в този момент ми хрумна, че тая непоносимост може да е от противозачатъчните. newsm78
ЕЕЕ ма Фенси тамън си помислих другото...ма и на минус съм доволна.
съммър, тенк ююююю!

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 23:39 от monnnn

# 584
Здравейте на всички и страхотно изкарване на Ягодите.

Здравейте момичета,
има ли някоя от вас която да е отслабнала на режим 2/0?

Да аз карам нещо като 2/0 и свалям, макар и по-бавно.
2 дена са триктно протеинови, а в останалите си позволявам много малко нещо от трета фаза, но да не ги описвам, за да не дразня останалите. И повече разходки.
Избрах този вариант, защото отговарям на описанието на Дюкан (слаба горна част и изключтелно сочна долна половина) и по принцип мога да ям много малко храна (само вечер).
Т.е. аз не съм типичен пример.
Изборът е твой. А тебе защо те интересува?

Tuningmania  welcome и успех. С Дюкан всеки успява да намали теглото.
Знам, че ще повторя написаното, но много мъже спазват режима. Моят също отначало стриктно, а после частично и се подкрепяме  взаимно. Не пише във форума и не ми ползва ника.
Познавам и други мъже, които са на режима. И наистина мъжете свалят по-бързо.

[b]Какво като си сам в темата - отношението към тебе ще е специално.
А и така ще постигнеш мечтата на повечето мъже - сам сред толково много прекрасни жени[/b]

Общи условия

Активация на акаунт