Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 016
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 810
Аз май се самопоканих, малко нахално, но...Да ви попитам нещо корема много ми се подува може ли да е от триците?  newsm78

# 811
ИНТЕРВЮТО вече е публикувано в сайта с рецепти, във "Въпроси към д-р Дюкан"

името на доктора е сгрешено - имаме ли контакт с този, който е качил клип-чето  newsm78
и не ми излиза звук.
Киара.. - Може. Особено от пшеничените.

# 812
  • София
Зеленко  Hug Жоси-то е мазничко доста  Sad иначе е вкусно, но жълтее (т.е. според мен не е обезмаслено). И Меронето вече ми се струва адски мазно, въпреки, че пише "безмаслена извара". Абе въобще - само дядо Либен и мистър Пикс, както и насипната в Пикадили. Има сега една нова на дядо Либен, Фитнес, супер е!!! Трябва да я снимам, да я сложим на сайта. Някой ако се сеща за друга режимна извара, нека да добави.
Киара,  welcome Дюкан съветва триците да се почнат с 1 с. л. и постепенно да се увеличават до 3. И особено  пшеничните  подуват много.
Бачи Hug

# 813
Благодаря ви, baci и kriki за отговора. Аз си хапвам само овесени, защото имам проблем с 00, но и това не ми помага. Ами аз направо от 3 с.л. почнах може и заради това да е. Как мислите да ги спра ли няколко дена.

# 814
Олеее, кви сте готиниии Hug Hug Hug
Язък, изтървах купона Cry А как обичааам

# 815
  • София
Някой ако се сеща за друга режимна извара, нека да добави.

Пършевица - вакуумна опаковка - мнооооого суха...
Жоси-то е нов артикул в нашия магазин и взех да я пробвам. Предвид, че я ползвам по 2 с.л. в кекса, все пак извара е, а не сирене  newsm78

Хайде  sleepuu от мен

П.С. Надявам се всички да са успели да се приберат благополучно и крайното общо впечатление (въпреки моята ужасна критичност относно обслужването - надявам се не съм ви изтормозила премного) да е добро  Peace

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 21:55 от М-зИленкУтУ

# 816
здравейте всички .. не съм активна в темите, понеже нямам много време, но си позволявам да се включа и аз с някои нови снимки. Вече месец и половина съм на Дюкан, свалих 8 кила и искам още поне 2 да махна ... чувствам се страхотно, апетита ми понамаля, но си похапвам стабилно поне 3 пъти на ден. Страх ме е да започна трета фаза, а след 2 седмици май ще се наложи ... ужасявам се от това, че може да кача обратно някой килограм.

http://media.snimka.bg/0010/006274627.jpg

http://media.snimka.bg/0010/006274628.jpg

а това е един от любимите ми панталони, който явно вече няма да мога да нося  Mr. Green
http://img66.imageshack.us/img66/3449/p1000217ka5.jpg

# 817
здравейте красавици

отново изненада с поредното интервю, напълно разбиващо поредния мастит бизнесмен-диетолог

ние се завърнахме успешно от БГ въпреки взривовете до летището

там останаха и 2 кг въпреки че П и ПЗ ми бяха малко разбъркани

всички, които помнеха колко кръгла бях миналото лято бяха леееко учудени от промяната

сега отивам да ви чета подробно и напоително

успешни минуси и целувки

п.с. а снимките са страхотни (както винаги)

# 818
Киара.., добавяй по една супена лъжица смляно ленено семе към закуската.
Кри
Mma Ramotswe, на мен не ми излиза звук  Thinking

# 819
# 820
  • София
    Василики,тук има и по-стари и по-дебели от теб,така,че не приказвай такива работи.И щом сме се събрали тук,смятам,че не трябва да говориме за срам,а да се поддържаме,за да успеем всички.Успех в диетата!

# 821
 Момичета до сега разглеждах снимките , които Вещи е пуснала ..........и аз се причислявам към всички които ви завиждат благородно.......толкова усмивки и настроение smile3521 smile3501 newsm51 newsm51

angel_sin , понеже нямаш лентичка от колко кг си тръгнала?.........Не знам от къде ще сваляш още 2 кг newsm78

# 822
angel_sin , понеже нямаш лентичка от колко кг си тръгнала?.........Не знам от къде ще сваляш още 2 кг newsm78

ами започнах диетата от 74 ... в момента съм 66 - това ми беше и целта, но имам още за сваляне  Confused от корема и дупето - то и на снимката се вижда, имам си сланинка по корема още.

# 823
Здравейте,бях се записала преди,но все още кърмех,а сега вече не,така че се включвам активно.Кажете с какво да започна???Да си взема книгата първо май  Heart EyesИ аз погледнах снимките ви и искам като вас   Flutter

# 824
Ванче, здрасти и в тази тема. Според мен това ще е най-успешната първа стъпка - прочитането внимателно на книгата.
Желая ти успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт