Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 022
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 795
  • Бургас
СТРАХОТНИ СТЕ !ПРЕКРАСНИ СТЕ! НАША ГОРДОСТ!

Всичко е толкова красиво,очарователно и завладяващо : комплекса,басейна,природата и най-вече вие момичета,много усмихнати и позитивни!!! Hug

Следващия път и аз с вас.

# 796
Еха, завИст и от мен - страхотни сте ягодови момичета Heart Eyes Simple Smile

Насти, от изброените неща най-вече си завистлива - ставаме две hahaha Joy

М-зИленкУтУ Naughty Жив маргарин, ако ме питаш мен Sick

# 797
Милички, страхотни сте. Всички изглеждате така добре и сте толкова лъчезарни. Едва ли самият д- р Пиер Дюкан е виждал толкова много и хубави дюканки на едно място.

# 798
ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!
ДНЕС МИ Е 16 ДЕН ДЮКАНСТВАНЕ , ВЪВ ВТОРА ФАЗА СЪМ, СВАЛИХ 6 КГ ОБАЧЕ МИ СЕ ЯДЕ ТЕСТЕНО СТРАШНО МНОГО !!!!!!!!!!!
НАПРАВО МИ СЕ ПЛАЧЕ ..............
МОЛЯ ЗА МАЛКО ПСИХО ПОМОЩЦЦ #Crazy

# 799
Здравейте страхотни Дюканки wavey. Пиша за първи път при вас, защото много ми хареса форумчето ви и вие всички сте страхотни- приемате ли ме при вас? Гледах снимките ви еми нямам думи те снимките сами за себе си говорят .smile3501 А и настроението тук е винаги на 6 продължавайте все така мацки кефите ме. lovekiss

# 800
Видях чудни снимки! newsm10
Прекрасни, лъчезарни дюканки! newsm53

Предлагам сбирка на варненки, на която нашите представителки да дадат пресконференция.

Кой е ЗА????

Аз си карам трета фаза по устав. Много ми е гот! newsm44
Теглото ми е между 59,5 и 60,2 кг.
СУПЕР!!!!!!! newsm47

# 801
Каквито и комплименти да напиша, ягодови момичета, все ще ви е малко...  bouquet  bouquet  bouquet
Гледам снимките от срещата, радвам ви се много и си казвам - "Мишано, Мишано, какъв късмет извади, че срещна тези "сектантки" Hug" - може "глезлата" скоро да ти отпадне от ник-а Laughing Laughing Laughing

Не, сериозно, наистина сте адски лъчезарни и самоуверени в новите си тела и новия си живот. Бъдете здрави и щастливи - заслужавате си го!
  bouquet

Дано другата среща да не я подмина като тази...не зависи от мен Sad

Поздрави на всички дами и господа в нашия режим!  bouquet

kremu6ana , тиган върши ли работа?
Или виж в рецептите - има едно кексче-хлебче, дето го "краднах" он И-нет -но незнам откъде точно и го префасонирах малко за нашия режим - та мен ме спасява като ми се хапва нещо хлебно

Дръж се, момиче, за една мазна баничка не си струва да задържаш седмица после и да ти е виновно - знаеш, нали?

# 802
Толкова бях горда , че успях да навия мъжа ми да я почне и той !!!!!!!!!!!! А сега се излагам!  А не , лягам си изаспивам дано утре да ми се яде само пилешко Mr. Green
Чао на всички и успех!!!!!!!!!!!
А, сбширка на дюканки в Бургас имало ли е и дали ще има ? Новичка съм все пак  Hug

# 803
С тези снимки увеличавам броя на завистниците...  Shocked
Момичета, накарахте ме да гледам снимките паралелно с табличката, не е за вярване, че сте имали някога излишни кг! Завиждааааам!  Mr. Green
kremu6ana - разгледай албума "Преди и след", представи си дрешката, която ще можеш да облечеш след време и я сравни с чувала, който носиш сега (освен ако не си от девойките, които от 52 искат да станат 47), опс - видях ти линийката! За теб заплахата с чувала не важи... Направи си тричаво кексче.
Бургаска среща имаше преди месец, но май ще има втори дубъл скоро.

# 804
На всяка цена трябва да присъствам на следващата сбирка в Бургас! Дано не изтърва ...........
Аз имам проблем с триците - ужасно ми се подува корема с тях , ставам като бременна #2gunfire
и така , че нищо от тестените неща не мога да си правя. Освен това мразя риба и всичко морско в диетата съм го изключила .
Абе , гадничко ми е обаче съм навила трима човека вече да почнат този режим и всички са доволни , най вече мъжът ми Laughing
Как да си сложа снимки преди и след ?
Малко съм схваната с тези форуми .
Чао засега.

# 805
ИНТЕРВЮТО вече е публикувано в сайта с рецепти, във "Въпроси към д-р Дюкан"
Момичета! "Ягодите" бяха страхотни reverance.
Фенси, Сузана  newsm10

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 21:40 от baci

# 806
           Мили дюканеси, разгледах снимките, с едно две изключения - останалите сте манекенки, а и изключенията надявам се също да станат. Че аз ако бях дошла, щях да се явя като бабата на Слона, малей, малей, какъв срам. Значи, трябва сериозно да наблегна на МЕСЦЕТО, ако искам да се появя на една среща. Разтревожихте ме не на майтап. От друга страна, все пак аз съм "баба" в сравнение с вас, надявам се обаче, да се представя достойно и да не ви срамя.
            Благодаря на всички, които се потрудиха да ни направят съпричастни с настроението  на НЕРЕЖИМНИЯ ПЛОД и да се запознаем с момичетата. Чудесна природа, виличките ми изглеждат страхотни, надявам се обслужването да е било на ниво, а за настроенитето, няма съмнение - то се вижда. Все такива да ги имаме, да се опознаем и ДА СЕ ЗНАЕМ.... Радвам се, че има и много момичета със съпрузи и деца, това е много важно - да имаш подкрепата на половинката си и на семейството.
             Благодаря още веднъж на всички newsm51 newsm51 newsm51
             Лека седмица Ви желая и много килца зад борда!
              ФИЛЮДКИ   love001  261uu

# 807
  • София
эдравейте аз съм 3 ден на белтъци, о нито кг. по-малко??? поооомощ!
явно в мен е грешката!в един ден ядох 800гр кис. мляко 150гр пили на скара и 125гр риба тон!
днес се наложи да хапна 400гр. кис.мл. с 3,6% Sad и извара с яца, които извадих от вкусни пресни чушки (на тях им устоях)!
е къде греша????? мразя месо! и се чудя да не сменя ли диетата с една на ккисело мляко - във форума я има!
хелп!!!

Храната ти е МАЛКО. Тук ядем, за да отслабнем.
Млякото да е 0,1 %
Няма месо....
Няма трици...
Водата???
Месо не ядеш - това е проблем. Риба  newsm78
Само с кисело мляко - опасно ми звучи...

Нашият режим не е диетка за ден - два и изисква сериозно отношение. Изчети първата страница, ама цялата, и пиши пак  Peace

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 21:41 от М-зИленкУтУ

# 808
Здравейте  Hug
момичета   bouquet страхотни сте - благородно ви завиждам за срещата
надявам се на следващата да мога и аз да присъствам
приятна вечер

# 809
эдравейте аз съм 3 ден на белтъци, о нито кг. по-малко??? поооомощ!
явно в мен е грешката!в един ден ядох 800гр кис. мляко 150гр пили на скара и 125гр риба тон!
днес се наложи да хапна 400гр. кис.мл. с 3,6% Sad и извара с яца, които извадих от вкусни пресни чушки (на тях им устоях)!
е къде греша????? мразя месо! и се чудя да не сменя ли диетата с една на ккисело мляко - във форума я има!
хелп!!!

И аз съм нова, и много не ги разбирам, но това 3.6% -тово мляко ooooh!
Взимай си 0,1% Верея или друго мляко 0,1%, но не и Кулутра.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт